Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ, 21. ОКТОБАР: Бикови обратите пажњу на новац, Стрелчеви избегавајте расправе

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави, како вас служи здравље, хоћете ли се слагати са укућанима

1697871495_shutterstock_1917276995-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Месец се поподне приближава вашем сувладаоцу Плутону, планети новца и моћи, која влада вашим финансијама, због чега ћете успети да се изборите за нешто до чега вам је и те како стало. Имате подршку вољене особе. Расправе са сарадницима.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Аспекти Месеца и вашег владаоца Венере са Ураном у вашем знаку, повољно утичу на ваш пословни, али и љубавни живот. Напет аспект са Меркуром, који управља вашим финансијама, доноси вам ванредне издатке. Конфликти са рођацима.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Месец близу Плутона у астролошкој кући новца, прави напет аспект са вашим владаоцем Меркуром, због чега немојтре да журите са улагањем новца у нов пројекат. Пазите шта потписујете. Вољена особа очекује да испуните неко обећање.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Аспекти вашег владалаоца Месеца, симбола емоција али и трговине, повољно утичу на ваш љубавни и пословни живот. Ваше идеје и замисли можете да остварите заједно са љубавним или пословним партнером. Конфликти са млађим члановима породице.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Изазовни аспекти Месеца близу Плутона у астролошкој кући посла и вашег владаоца Сунца, подстичу вашу амбицију, нарочито ако се бавите интелектуланим или послом због кога често путујете. Пазите шта коме причате и шта потписујете.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Ваш владалац Меркур у квадрату са Месецом близу Плутона, у астролошком пољу креативности, доноси инспирацију и мотивацију уметницима, научницима, спортистима. Проблеми у комуникацији са странцима. Краткотрајна криза у односу са вољеном особом.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Позиција Месеца данас вас фокусира на дом и породицу, али вам доноси и зараду преко приватног бизниса или хонорарних послова. Имате подршку Лава, Стрелца и Водолије. Могућ улазак у тајну романсу са особом која носи униформу на раду.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Аспекти Месеца, који управља контактима са странцима, путовањима и студијама, могу вам донети увећање прихода, ако сте преко посла присутни у јавности. Неко коме се већ дуже време допадате, може да пређе границу пријатељства.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Сјајан тригон планета у земљаним знацима повољно утиче на ваш пословни живот. Позиција ваших владалаца Јупитера и Нептуна, симбола успеха и визија, доноси вам новац. Избегавајте расправе са вољеном особом и члановима породице.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Месец близу Плутона у вашем знаку, у поподневним сатима, прави добре аспекте са Сатурном и Ураном, доносећи успех и зараду Јарчевима који се баве неким креативним занимањем или спортом. Конфликти са рођацима и млађим сарадницима.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Уран и Сатурн, планете будућности и прошлости, које управљају вашим знаком, праве тригоне са Месецом у пољу подсвести и ограничења, па ће вам бити потребно више стрпљења да реализујете неки план. Могући непланирани трошкови.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Позиција Меркура који управља вашим љубавним животом, неповољно утиче на комнуникацију са вољеном особом. Аспекти Месеца близу Плутона, са вашим владаоцима Нептуном и Јупитером, доносе вам успех и новац, ако сте уметник или спортиста.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas