Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хороскоп за недељу, 27. август: Близанце жели да види једна Водолија, Овнови и Девице треба да избегавају расправе

Сазнајте како ће вам звезде бити наклоњене данас

1693118843_shutterstock_2169614299-2-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

САЗНАЈТЕ шта вас чека на послу, у љубави, како вас служи здравље, хоћете ли се слагати са укућанима... НАПОМЕНА: Пратите хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

Улазак Марса у Вагу,  27. августа, у поподневним часовима, свим знацима, до 11. октобра,  доноси трзавице и сукобе у партнерским односима, како у љубави, тако и на послу, а највише Вагама, Овновима, Биковима и Шкорпијама.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Мада су могуће расправе са партнером, љубавним или пословним, ипак успевате да поставите ствари на своје место, захваљујући позицији ваших владалаца Плутона и Марса, који данас улази у астролошко поље партнерства. Стрелац мисли на вас.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Марс, владалац партнерских односа али и тајних непријатеља, улази у Вагу и прави полуквадрат са вашим владаоцем Венером, па су могуће трзавице у љубави и ванредни трошкови. Новац притиче преко иностранства, предаваштва, издаваштва, правних послова.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Владалац вашег посла и друштвеног живота, Марс, улази данас у астролошку кућу љубави и креативности, доносећи вам успех и новац, ако се бавите уметничким занимањем, спортом или сте преко посла присутни у јавности. Водолија жели да вас види.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Улазак Марса, планете сукоба, у астролошко поље приватног живота (али и приватног бизниса) доноси вам мање трзавице са вољеном особом и старијим члановима породице. Новац вам притиче преко заједничког аранжмана са љубавним или пословним партнером.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Марс улази у ваше поље логике и бизниса, правећи добар аспект са вашим владаоцем Сунцем и Плутоном, па постижете договор о сарадњи са странцима или о неком интелектуалном ангажману. Избегавајте конфликте са сарадницима и колегама.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Планета која управља астролошким пољима договора и финансија, Марс, улази у поље посла, доносећи вам зараду преко креативних и интелектуалних ангажмана, као и спорта. Клоните се расправа са партнером и члановима породице. Рак мисли на вас.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Марс, планета акције и иницијативе, данас улази у ваш знак чинећи вас енергичнијим и предузимљивијим, како на пословном, тако и на љубавном плану. Могуће су расправе са вољеном особом која жели да вам наметне неке своје ставове и предлоге.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Тригон између ваших владалаца Плутона, планете моћи и новца и Марса, који данас улази у астролошку кућу интуиције и тајни, доноси вам увећање прихода преко послова који имају везе са писањем, краћим путовањима, трговином. Тајна романса са Рибама.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Са Марсом у Ваги, ваш друштвени живот постаје интензивнији, док аспекти Месеца у астролошком пољу новца доносе зараду преко послова који захтевају велику упорност и прецизност. На неком скупу, пријатељи вас могу упознати са шармантном, млађом особом.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Марс у астролошкој кући каријере чини вас још амбициознијим, а Месец у вашем знаку практичнијим, нарочито ако сте преко посла присутни у јавности, корз бављење уметношћу, писањем, превођењем или пословима од државног значаја. Рак мисли на вас.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Са наглашеним пољем маште и Марсом у Ваги, можете очекивати да остварите своје планове о увећању прихода преко послова који подразумевају чешћа путовања и контакте са много људи. Могућа романса са Вагом на неком краћем путу, предавању, семинару.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Улазак Марса, планете акције, у астролошку кућу новца, подстиче вас да се максимално ангажујете у оквиру посла са странцима који вам доноси зараду. Позиција Месеца, владаоца љубавног живота, на неком скупу доноси вам сусрет са Јарцем.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas