Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ХОРОСКОП ЗА ПЕРИОД ВЛАДАВИНЕ СТРЕЛЦА: Од 22. новембра до 21. децембра два знака очекује НАПРЕДАК У КАРИЈЕРИ, а ЕВО КОМЕ ЋЕ НОВАЦ ПРОМЕНИТИ ЖИВОТ

Напокон излазимо из водених дубина сезоне Шкорпије и улазимо у светлу, експанзивну сезону Стрелца.

1700388676_shutterstock_2339750079.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

 Владавина Стрелца почиње 22. новембра и то је наша тачка године за учење, раст, подучавање и проналажење инспирације

 

ОВАН

Ако сте рођени у знаку Овна, хороскоп наводи да вам положај планета иде у прилог, како би вам помогли да постигнете своје циљеве у животу. Биће отпора у вашем напредовању ка успеху. Али уз помоћ Марса, Сунца и Меркура стећи ћете самопоуздање и постићи своје циљеве.

Љубавни хороскоп предвиђа да ће у вашем љубавном животу бити изазова након прве недеље овог месеца. Али ваш децембарски хороскоп каже да ће вам планета Венера помоћи да превазиђете те изазове и водите срећан живот. Предузимање неопходних корака да бисте избегли незгодне ситуације и конфузију које би могле утицати на ваш љубавни живот је у вашим рукама.

Морате бити опрезни у доношењу било какве одлуке у вези са вашим финансијама и инвестицијама, јер ће вас мала грешка коштати богатство. Требало би да покушате да одржите хармоничан однос са својим партнерима да бисте обезбедили своје финансије. Саветује се да се консултујете са астрологом или стручњаком за финансије пре доношења било какве важне финансијске одлуке.

Ваш хороскоп за каријеру такође нема сјајне вести у погледу раста ваше каријере. Нећете добити очекиване промоције и новчане награде за сав ваш напоран рад. Током овог тешког времена, уместо да тражите нови посао, морате се усредсредити на побољшање себе и односа са колегама. Ово ће вам помоћи да унапредите своју каријеру у будућности.

Коначно, ваш здравствени хороскоп има добре вести у вези са вашим физичким и менталним здрављем. Бићете сведоци побољшања вашег физичког здравља након проблема који су се понављали. Али наићи ћете на проблеме повезане са стресом, због стагнације у каријери. Можете их превазићи пратећи технике опуштања. Такође би требало да одржавате своју исхрану и рутину вежбања да бисте одржали своје физичко здравље на правом путу.

Промените пут, а не циљеве. Бићете сведоци резултата свог напорног рада.

 

БИК

Период почиње добром и позитивном нотом. Како месец буде одмицао, бићете сведоци промена због утицаја Венере. Из тог разлога, морате бити опрезни у доношењу важних одлука.

Љубавни хороскоп наводи да ће после прве недеље овог месеца у вашој вези бити много забуне и проблема. Доћи ће до флуктуација у вашој вези и можда ћете осећати да ће то бити крај ваше везе. Али немојте губити наду јер се ствари на крају овог месеца крећу добро уз помоћ Венере.

Ваш финансијски хороскоп предвиђа губитке на вашим ризичним инвестицијама. Зато се саветује да се консултујете са астрологом или финансијским саветником како бисте донели боље финансијске одлуке. Такође би требало да покушате да одржите добар однос са својим партнерима како бисте осигурали своје богатство. Поред тога, требало би да задржите своје тренутне планове за ширење подухвата и ризичне инвестиције.

За запослене професионалце, хороскоп каријере предвиђа неке сјајне вести за овај месец. Можете очекивати унапређења и новчане награде за напоран рад који сте уложили свих ових месеци. Такође ћете добити подршку од својих колега у завршетку ваших пројеката. Али пре него што тражите било који нови посао, морате двапут размислити пре него што донесете било какву одлуку.

Коначно, ваш здравствени хороскоп предвиђа неке сјајне вести у погледу вашег физичког здравља. Видећете побољшање у својим понављајућим тегобама. Ваше ментално здравље може узети данак због ваших финансија, али то се може решити медитацијом и јогом. Поред тога, требало би да пратите своју рутинску исхрану и вежбе да бисте одржали своје физичко здравље.

Све се дешава са разлогом, отпустите ствари које утичу на ваш мир.

 

БЛИЗАНЦИ 

Хороскоп каже да ћете се суочити са препрекама у постизању својих циљева. Можда сте под стресом и фрустрирани због ових препрека, али практиковање правих метода и фокусираност ће вам дугорочно помоћи. Нећете бити под стресом чак и ако је то спор процес.

Ваш љубавни живот ће бити хармоничан током прве недеље овог месеца, према вашем месечном хороскопу. Љубавни хороскоп Близанаца каже да бисте се могли осећати бесмислено у вашој вези због утицаја Марса. Али ако останете мирни и стрпљиви, добићете прилику да разумете суштински разлог вашег проблема да бисте га решили.

Финансијски хороскоп каже да ће бити добрих приноса од свих ваших редовних улагања. Ваше ризичне инвестиције ће такође донети добар профит. Ово је савршено време да извршите своје планове за проширење подухвата. Али ипак се предлаже консултација финансијским стручњаком. Ваш хармоничан однос са пословним партнерима, такође, ће вам помоћи да повећате своје богатство.

За професионалце који раде, хороскоп каријере предвиђа нека велика побољшања у вашем графикону каријере. Бићете сведоци резултата свог напорног рада овог месеца. Ваш хармоничан однос са колегама такође ће вам помоћи да унапредите своју каријеру. Поред тога, ово је савршено време за тражење нових послова који испуњавају ваше захтеве.

Здравствени хороскоп каже да је ово сјајан тренутак да испробате све своје омиљене физичке активности јер ћете видети побољшање свог физичког здравља. Биће мањих здравствених проблема који се могу излечити редовним третманима. Поред тога, требало би да водите рачуна и о свом менталном здрављу пратећи технике опуштања.

До висина се стиже суочавајући се са проблемима, а не избегавајући их.

 

РАК

Постоји много шанси да успете у својим циљевима, ако верујете у себе. Имате снагу воље да постигнете ствари, али ваш пад почиње када почнете да сумњате у себе. Зато никада не сумњајте у себе, јер би то могло ометати ваше шансе за успех.

Љубавни хороскоп наводи да ће планета Венера помоћи пару да постане емоционално компатибилнији у вези. Можда ћете се суочити са неким препрекама због утицаја Меркура. Можете изградити јаку везу избегавајући иритантне тренутке који се могу појавити. Одмор са партнером ће вам помоћи да избегнете одређене непријатне ситуације у будућности.

Финансијски хороскоп предвиђа неповољне ситуације за Ракове, јер би могли изгубити новац због ризичних улагања. Морате бити опрезни са својим финансијским одлукама јер ће мала грешка угрозити ваше финансије. Такође би требало да уложите напоре да одржите хармоничан однос са својим партнерима јер би вам то могло помоћи да обезбедите стабилност. Током ових тешких времена, морате се усредсредити на одржавање тока готовине својим редовним улагањима.

За запослене професионалце, хороскоп каријере наводи да овај месец није добар у смислу раста у каријери. Суочаваћете се са проблемима у односима са колегама који ће утицати на вашу продуктивност. Поред тога, из очаја ћете такође почети да тражите друге послове, али то морате избегавати јер неће донети никакве дугорочне користи.

Ваш здравствени хороскоп предвиђа нека побољшања у вашим хроничним и понављајућим тегобама. Ово је савршен месец за уживање у омиљеним активностима на отвореном. Суочаваћете се са проблемима менталног здравља због своје каријере и финансија. Можете се бавити медитацијом и јогом. Поред тога, требало би да пратите своју рутинску исхрану и вежбате да бисте одржали добро физичко здравље.

Не заборавите да направите паузу док се журите, јер ће вам то помоћи у дугорочном процесу.

 

ЛАВ

За рођене у знаку Лава наводи се да вам положаји планета иду у прилог. Ово ће вам помоћи да превазиђете изазове и постигнете своје циљеве. Ипак, биће препрека због утицаја Јупитера и Венере. Али, такође ћете добити подршку од својих најмилијих да превазиђете те препреке и будете сведоци напретка у свом животу.

Љубавни хороскоп наводи да би овог месеца могло доћи до проблема међу паровима због негативног утицаја положаја планета. Парови ће такође имати узнемирујуће тренутке овог месеца. Ово се може решити заједничким превазилажењем и разумевањем ситуације са тачке гледишта једно другог.

Финансијски хороскоп овог месеца предвиђа неке неповољне ситуације у погледу ваших финансија. Можда ћете се суочити са губицима у својим ризичним инвестицијама, а ваше редовне инвестиције неће донети добар принос. Ваше планове за проширење подухвата треба ставити на чекање, а хармоничан однос са пословним партнерима помоћи ће да сачувате свој новац.

Хороскоп каријере не обећава велике ствари овог месеца. Због неповољних планетарних услова можете се суочити са неспоразумима са колегама који ће ометати ваш развој каријере. Постоје шансе да ћете из очаја тражити и алтернативне послове, али вам то неће помоћи на дуге стазе. Морате добро размислити пре него што донесете било какву важну одлуку.

Коначно, ваш здравствени хороскоп предвиђа неке добре ствари овог месеца. Бићете сведоци побољшања вашег физичког здравља. Морате водити рачуна о свом менталном здрављу јер ће се проблеми повезани са стресом појавити због ваших финансија и каријере. Пратите рутинске вежбе, дијету и технике опуштања да бисте одржали своје здравље.

Будите позитивни и добре ствари ће се десити у вашем животу.

 

ДЕВИЦА

Хороскоп рођених у знаку Девице наводи да је овај месец одличан за рад на својим циљевима. Имате добре изгледе за раст јер ћете добити прилике да остварите своје снове. Планета Сатурн може изазвати неке проблеме, али можете их превазићи својом вољом и самопоуздањем.

Љубавни хороскоп каже да ћете бити испуњени љубављу и срећом. Ви и ваш партнер ћете се најбоље провести овог месеца. Али ипак, обоје морате да радите заједно да бисте избегли проблеме изазване спољним факторима. Такође можете планирати одмор да бисте побољшали своју емоционалну компатибилност и избегли проблеме са партнером.

Финансијска ситуација неће бити наклоњена Девицама због неповољних положаја планета. Морате бити опрезни при ризичном улагању јер ће мала грешка донети огромне последице, према вашем финансијском хороскопу. Такође морате задржати своје планове за проширење подухвата. Покушајте да одржите хармоничан однос са својим партнерима јер би то могло помоћи да обезбедите своја средства.

За професионалце који раде, овај месец нема добрих вести јер су вам планетарни положаји неповољни. Ваш однос са колегама ће имати проблема, који могу утицати на вашу продуктивност на радном месту. Ако планирате да промените посао из очаја, морате двапут размислити пре него што кренете напред у том правцу. Уместо тога, можете вредно радити и чекати боље дане.

Коначно, ваш здравствени хороскоп предвиђа неке добре ствари у погледу вашег физичког здравља. Опорављаћете се од својих хроничних тегоба. Биће мањих непријатности које се могу излечити уобичајеним третманима. Ваше ментално здравље може узети данак због стреса на послу. Да бисте то превазишли, потребно је да вежбате технике опуштања.

Будите суптилни у погледу свог успеха да бисте избегли непријатности у будућности.

 

ВАГА

Хороскоп особа рођених у знаку Ваге указује да ће овај месец бити добар због повољних планетарних услова. Бићете страствени у свему што радите и стећи ћете способност да брзо доносите исправне одлуке. Поред тога, бићете окружени добрим људима који вас подржавају.

Љубавни хороскоп каже да ће децембар бити досадан месец за ваш љубавни живот. Између вас и вашег партнера биће недостатак емоција. То можете избећи тако што ћете бити стрпљиви и покушати да убедите партнера да разуме вашу љубав према њему. То ће их учинити сигурним у вашу везу и бољи дани тек долазе.

Финансијски хороскоп предвиђа раст вашег финансијског графикона овог месеца. Можда ћете морати да размислите о улагању на основу спекулација, јер би то могло умањити ваше богатство. Али можете наставити са плановима проширења подухвата након консултација са финансијским стручњаком. Саветује се да одржавате хармоничан однос са својим пословним партнерима.

Хороскоп каријере запослених професионалаца наводи да можете очекивати раст у графикону каријере. Одржаваћете добре односе са колегама који ће вам помоћи да завршите пројекте. Ако планирате да промените посао, онда морате двапут размислити о томе јер децембар није право време за промену посла.

Ваш здравствени хороскоп има добре вести у погледу вашег физичког и менталног здравља за децембар. Бићете стабилног здравственог стања, што значи да можете уживати у омиљеним активностима на отвореном. Да бисте одржали своје ментално здравље стабилним, потребно је да пратите неке опуштајуће методе као што су јога, медитација итд.

Окружите се оптимистичним људима и постаћете довољно самоуверени и позитивни да постигнете своје циљеве.

 

ШКОРПИЈА

Хороскоп рођених у знаку Шкорпије наводи да ће вам овај период бити пријатан уз помоћ Меркура и Венере. Како месец буде одмицао, научићете да се носите са свим својим животним проблемима. Меркур ће вам помоћи да се фокусирате на дугорочне резултате и промениће вашу перспективу на боље.

Ваш љубавни хороскоп за децембар захтева од вас да се усредсредите на то да унесете више самопоуздања у везу. Ово ће помоћи и вама и вашем партнеру да будете емоционално компатибилнији. Такође можете да избегнете проблеме у свом љубавном животу тако што ћете отпустити прошлост и фокусирати се на будућност са својим партнером.

Што се тиче ваших финансија, морате бити опрезни у доношењу важних одлука јер би вас мала грешка могла скупо коштати. Према вашем финансијском хороскопу, такође треба да будете опрезни са својим ризичним улагањима и ширењем подухвата у овом тренутку због неповољних планетарних услова. Све што можете да урадите је да сачекате право време за улагање.

За запослене професионалце, децембар није од помоћи у смислу раста каријере, према вашем хороскопу каријере. Морате да одржавате хармоничан однос са својим колегама да бисте радили боље, иако вам звездане позиције не иду у прилог. Ово такође није право време за промену посла јер вам то дугорочно неће користити. Требало би да наставите са напорним радом и да сачекате боље дане.

Ваш здравствени хороскоп предвиђа да ће доћи до побољшања вашег физичког и менталног здравља. Бићете сведоци побољшања и можете да уживате у омиљеним активностима. Ваше ментално здравље ће такође бити добро, чак и ако прођете кроз многе потешкоће у личном и професионалном животу. Поред тога, требало би да пратите рутинске вежбе и исхрану да бисте одржали своје физичко здравље.

Пратите пут мудрости да бисте стигли тамо где желите.

 

СТРЕЛАЦ

Рођени у знаку Стрелца моћи да забележите нове почетке. То је могуће због повољних услова Сунца, Марса и Меркура. Али ипак, биће малих проблема због утицаја Сатурна, да вас подсети да ће успех доћи након борби.

Љубавни хороскоп наводи да ће овог месеца доћи до неспоразума између вас и вашег партнера. Можда мислите да прекинете везу, али морате бити стрпљиви да бисте избегли одређене ситуације. Након тога, можете осетити промену у свом љубавном животу како месец одмиче. Такође, можете планирати одмор са својим партнером како бисте постали компатибилнији једно с другим.

Финансијски хороскоп за Стрелце нема сјајне вести овог месеца. Нећете добити профитабилан повраћај од својих редовних инвестиција. Такође треба да будете опрезни у погледу својих ризичних улагања и ширења подухвата јер мала грешка може донети огромне губитке.

Ваш хороскоп за каријеру предвиђа да ће овај месец бити просечан у смислу раста ваше каријере. Требало би да се усредсредите на одржавање хармоничног односа са колегама како бисте избегли проблеме на свом радном месту.

Коначно, здравствени хороскоп говори да ће се ваше здравствено стање побољшати уз помоћ одговарајућих консултација са лекаром и правилног режима исхране и вежбања. Ваше ментално здравље ће се побољшати праћењем одговарајућих техника опуштања и учењем како да се носите са стресом.

Звездани положаји ће вам помоћи да повратите своју слободу, али требало би да вежбате самодисциплину да бисте избегли неизвесности у животу.

 

ЈАРАЦ

Много препрека у вашем напретку. Али планете Меркур и Венера ће вам помоћи да превазиђете те препреке. Ову годину ћете завршити успешно када будете знали како да искористите своју друштвену везу.

Љубавни хороскоп има добре вести у погледу вашег живота овог месеца. У почетку ће доћи до трвења између вас и вашег партнера и то ће се решити у наредним месецима. Након тога нема потребе да доказујете своју љубав свом партнеру, јер ће он разумети вашу љубав и посвећеност вези.

Чини се да је децембар одличан месец за Јарчеве у погледу финансија јер ће се добро остварити у својим постојећим инвестиционим плановима. Ваше ризичне и спекулативне инвестиције ће такође донети добар принос, а ваш однос са партнерима ће такође повећати ваше финансије. Иако је ово сјајно време, требало би да се консултујете пре него што примените своје планове за проширење подухвата.

Ваш хороскоп каријере вам говори да ће овај месец бити просечан за Јарчеве због неповољних планетарних услова. Једино добро за запослене професионалце је то што ће одржавати хармоничан однос са својим колегама који ће им помоћи на неочекиване начине. Усредсредите се на напоран рад и усавршавање, добри дани су вам на дохват руке.

Здравствени хороскоп предвиђа да ће овог месеца доћи до побољшања вашег физичког здравља. Можете уживати у својим омиљеним активностима на отвореном и то се може одржати правилном исхраном и вежбањем. Ваше ментално здравље се може одржавати у равнотежи јогом и медитацијом. Ако се суочите са мањим непријатностима, препоручљиво је да се обратите лекару како бисте избегли проблеме у будућности.

Овог месеца ће бити неактивности на кратко и то време морате да искористите да креирате стратегије да бисте били успешни.

 

ВОДОЛИЈА

Рођени у знаку Водолије осетиће да им недостаје пројеката због утицаја Венере и Јупитера. Али морате се фокусирати и одабрати прави да бисте успели. Уз помоћ Сунца, Марса и Јупитера добићете пројекте и брже их извршавати.

Љубавни хороскоп Водолија каже да ће у вашем љубавном животу бити проблема због утицаја Венере. На крају их можете превазићи тако што ћете проводити време са својим партнером и слушати његове захтеве. Радећи ово, ваша веза ће постати хармонична и компатибилна без обзира на препреке са којима се суочавате.

Финансијски хороскоп каже да ће овај месец бити профитабилан за људе Водолије. Добићете добре поврате од постојећих и ризичних улагања. Ово ће бити добро време за ваше планове за проширење подухвата, али ипак се саветује да се консултујете пре него што то урадите. Такође ћете имати користи од ваше друштвене везе и добрих односа са својим партнерима.

За запослене професионалце овај месец ће бити вожња ролеркостером због неповољних планетарних услова. Упркос вашем напорном раду и добрим односима са колегама, нећете добити никаква унапређења или новчане награде. Поред тога, промена посла ће дугорочно утицати на вашу каријеру. Морате добро да размислите пре него што донесете било какве важне одлуке у вези са својом каријером.

Коначно, ваш здравствени хороскоп обећава добре ствари у вези са вашим физичким и менталним здрављем. Видећете побољшање код понављајућих болести и хроничних обољења. Да бисте одржали добро физичко и ментално здравље, важно је пратити рутинску исхрану, вежбање, јогу и медитацију. Такође треба да се фокусирате на здравље чланова ваше породице, а када се појави мала непријатност, обратите се лекару.

Фокусирајте се на позитивне ствари. Ово ће вам помоћи да успете у животу.

 

РИБЕ

 Водићете вас инстинкт да постигнете своје циљеве како у личном тако и у професионалном животу. Поред тога, превазићи ћете и проблеме које изазива Марс уз помоћ оптимистичних људи око вас.

Ваш љубавни живот ће се суочити са препрекама због проблема са којима се суочава ваш партнер. Ово можете решити тако што ћете отпустити ствари које нису важне у вези. Поред тога, покажите своју љубав и посвећеност према свом партнеру, то ће помоћи вашем партнеру да превазиђе те проблеме и води здрав живот.

Финансијски хороскоп каже да ће овај месец бити користан за људе рођене у знаку Риба. Ваше постојеће и ризичне инвестиције донеће добар принос. Ово је такође повољан период за извршење ваших планова за проширење пословања. Такође би требало да покушате да одржите хармоничан однос са својим партнерима.

Што се тиче ваше каријере, овог месеца нећете добити очекивани раст. Осећаћете да је сав ваш труд нестао узалуд. Али требало би да се усредсредите на решавање проблема тако што ћете пронаћи основне разлоге за проблеме. Без обзира на све ове проблеме, одржаћете добар однос са колегом који ће вам помоћи у будућности.

Коначно, ваш здравствени хороскоп предвиђа неке проблеме у вези са вашим физичким и менталним здрављем. Требало би да пратите дијету и рутину вежбања да бисте одржали добро физичко здравље. Осим тога, ако имате мањих здравствених тегоба, обавезно се обратите лекару како бисте избегли проблеме у будућности. За своје ментално здравље, требало би да вежбате јогу и медитацију да бисте видели побољшање.

Ствари ће вам постати повољне ако се фокусирате на проналажење људи који деле иста интересовања и вредности.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas