Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хороскоп за петак, 7. јул: Бикови морају да буду НА ОПРЕЗУ, Стрелчевима стижу ПОСЛОВНЕ ПОНУДЕ СА ВИШЕ СТРАНА

Један зна доћи ће до решења проблема

1688717975_shutterstock_2167690337.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Дневни хороскоп за 7. јул 2023. године, ево шта вам звезде кажу када су у питању љубав, посао и здравље!

ОВАН

Дневни хороскоп за 7. јул 2023. године вам доноси доста позитивне енергије, али и мало оговарања. Не примајте то к срцу, већ све то преокрените на шалу. Обратите пажњу на исхрану, не претерујте са сланом храном!

БИК

Чувајте се, могуће да неко жели да вас искористи за сопствене интересе. На љубавном пољу вас очекује прави мали рингишпил. Могуће је да ћете жустро да реагујете што би могло да доведе до озбиљније расправе. 

БЛИЗАНЦИ

Током дана на памет ће вам доћи решење вашег проблема. Коначно ћете да схватите шта је то што желите и шта заслужујете. То би могло да направи велике промене на свим пољима, али на боље. Време је да се фокусирате на себе!

РАК

У току дана упознаћете особу која ће вам променити угао гледања на живот. Коначно ћете схватити у којем смеру желите да идете.Имаћете прилику да испуните дан са особом која вам је у последње време прирасла к срцу. Обратите пажњу на притисак!

ЛАВ

Имате јасну визију, али као да сте још увек заглављени у прошлости. Уколико нисте средили све рачуне, сада је идеално време за то. Чувајте се љубоморних људи на послу! Могући су проблеми са зубима.

ДЕВИЦА

Заглавили сте се у животним проблемима и ништа вам не иде од руке. Астролози вам саветују да потражите помоћ пријатеља. Послушајте и своје унутрашње ја и донесите одлуку. Више се крећите и вежбајте!

ВАГА

Дневни хороскоп за 7. јул 2023. године вам каже да не гурате ствари под тепих. На послу доста стресно. Покушајте кроз физичку активност или неки креативни рад да "избаците" негативу из себе, а неко стручан ће вас такође саслушати. Потребно вам је више сна!

ШКОРПИЈА

Звезде вам поручују да према блиским људима будете више наклоњени и благе природе. Неки пут ваш оштар језик уме лоше да се одрази на односе са другима, поготово са партнером. Иако се на тај начин штитите, ипак мало "повуците ручну". Могући су проблеми са несаницом!

СТРЕЛАЦ

Очекујте пословне понуде са више страна, људи цене ваше амбиције.Трудите се да не преносите негативну енергију на партнера, погоршаћете однос. Уместо тога објасните му шта вас мучи. Слободни Стрелчеви на мети удварача.

ЈАРАЦ

Нисте задовољни којим током иде ваш посао и каријера. Нешто не радите как треба. Дајте себи паузу да размислите. Време је за драстичне одлуке. Ставите све на папир и разграничите позитивне и негативне стране. 

ВОДОЛИЈА

Свака истина на крају изађе на видело, зато обратите пажњу како и коме тајите. Неко би могао лако да вас разоткрије, а то вам никако не иде у прилог.  Обратите више пажње на здравље и сигнале које вам организам шаље.

РИБЕ

Дневни хороскоп за 7. јул 2023. године вам доноси лепо расположење и уживање. На ум ће вам пасти једна занимљива пословна идеја. Не форсирајте превише себе, напуните батерије стварима које вам пријају.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas