Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хороскоп за понедељак 14. август: Стрелчевима се смеши новчани добитак, а Лавови могу упливати у тајну везу

Погледајте како су вам звезде данас наклоњене

1691992869_shutterstock_2079763636.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Сазнајте шта вам дневни хороскоп предвиђа за понедељак 14. август, шта вас чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље.

НАПОМЕНА: Обавезно прочитајте шта вам пише у подзнаку (асценденту), како бисте добили комплетну астролошку слику о дневном утицају планета на ваш хороскопски знак, односно о дневном хороскопу.

Ован

Наглашен знак Лава у који је ушао и Месец, подстиче вашу амбицију када се ради о захтевном пословном пројекту. Тригон са Нептуном погодује уметницима, док напети аспекти са Плутоном и Сатурном упозоравају да избегавате расправе са ауторитетима.

Бик

Аспекти Месеца са Јупитером и Нептуном, симболима иностранства и маште, подстичу вашу амбицију када се ради о финансијама, као и вашу креативност. Позиција Марса, владаоца партнерских односа, повољно утиче на однос са вољеном особом.

Близанци

Месец који управља вашим финансијама, у кући логике и трговине, образује тригон са Нептуном, што доноси новац уметницима, писцима, научницима. Квадрат са Ураном у кући препрека подстиче вашу амбицију у вези сарадње са странцима.

Рак

Прелазак вашег владаоца Месеца из воденог у ватрени знак Лава, утиче на промене вашег расположења. Одговара вам тригон са Нептуном, ако се бавите креативним занимањем, предаваштвом или планирате неки вид стручног усавршавања у иностранству.

Лав

Месец, владалац 12. астролошке куће, улази у ваш знак где се већ налази ретроградна Венера на истом степену са Сунцем, доносећи вам тајну романсу. Квадрат са Ураном у кући каријере, подстиче ваше амбиције када се ради о ортаклуку са једним Биком.

Девица

Месец, симбол инспирације у астролошком пољу маште, под упливом Нептуна, чини вас спремним да остварите своје планове, нарочито ако сте преко посла присутни у јавности.

Вага

Са страственим Месецом у астролошкој кући друштвеног живота, где се на истом степену са Сунцем налази и ваш владалац Венера, симбол љубави али и новца, фокусирани сте на сарадњу са особама које су присутне у јавности. Новац стиже и од хонорарног посла.

Шкорпија

Спој Сунца и ретроградне Венере у астролошком пољу каријере, где је данас ушао и Месец, симбол маште и мотивације, одговара спортистима и уметницима. Због позиције вашег владаоца Плутона, будите опрезнији приликом договора са особама из иностранства.

Стрелац

Месец у Лаву, где се налази и Сунце на истом степену са ретроградном Венереом, планетом љубави и новца, доноси вам могућности за зараду преко послова са странцима. Аспекти са вашим сувладаоцем Нептуном, доносе успех новембарским Стрелцима.

Јарац

Због позиције вашег владаоца Сатурна у пољу логике и Плутона у вашем знаку, са Месецом у пољу конкуренције, мораћете да се прилагодите новим околностима на радном месту. Новац пристиже преко интелектуалних и послова у вези са трговином, транспортом.

Водолија

Месец у Лаву под утицајем вашег владаоца Урана, подстиче вашу амбицију када се ради о приватном бизнису или купопродаји некретнина. Очекује вас сусрет у тајности са једним Биком или Рибама, које можда већ познајете преко пословних контаката.

 Рибе

Са Месецом у знаку Лава, где се налазе и Сунце и ретроградна Венера, очекује вас више посла. Тригон са Нептуном у вашем знаку погодује уметницима рођеним у трећој декади, док позиција Сатурна и Плутона успорава реализацију пројекта са странцима.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas