Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК, 27. НОВЕМБАР: Девице и Бикови да избегавају љубавне и сваке друге расправе; Рибе и Ракови имаће пословне проблеме

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави, како вас служи здравље, хоћете ли се слагати са укућанима.

1701068850_83333fc37a013c803da95e1f44083aa1fa6ceed4.jpg
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

 

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Пун Месец у Близанцима (једном годишње), у који "пада" ваша астролошка кућа менталног стања, ове године прави напет аспект са вашим владаоцем Марсом, па се саветује опрез приликом пословних договора, потписивања уговора као и у саобраћају.

 

БИК (21. 4 - 21. 5)

Пун Месец, једном годишње, у другом астролошком пољу, који ове године образује тригон са Плутоном, доноси вам шансе за увећање прихода, нарочито ако се бавите послом због кога често путујете. Расправе са љубавним партнером и женама, ма ког пола да сте.

 

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Једном годишње, пун Месец, владалац вашег посла, нађе се у вашем знаку, а ове године прави квадрат са Сатурном, па може доћи до застоја у комуникацији са пословним партнерима, нарочито ако се бавите приватним бизнисом. Емотивни партнер очекује вашу помоћ.

 

РАК (22. 6 - 22. 7)

Пун Месец, ваш владалац, једном годишње нађе се у вашој 12. астролошкој кући, а ове године, због напетог аспекта са Сатурном, симболом чекања, може доћи до кашњења неке исплате. Било би добро да узмете у обзир савет емотивног партнера.

 

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Када се пун Месец, владалац ваше инспирације и мотивације, нађе у 11. астролошкој кући, увек је у напетом аспекту са вашим владаоцем Сунцем, због чега може доћи до проблема ако планирате одлазак на стручно усавршавање у иностранству. Смањите оброке.

 

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Тригон између Плутона и пуног Месеца у астролошкој кући каријере доноси вам увећање прихода преко креативних занимања и спорта. Међутим, напети аспекти са Марсом и Сатурном, упозоравају да избегавате расправе са надређенима, као и са вољеном особом.

 

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Пун Месец, који управља вашом каријером, једном годишње нађе се у астролошком пољу контаката са странцима и путовања, а ове године образује тригон са Сатурном доносећи вам добитке преко партнерских послова. Вољена особа показује знаке љубоморе.

 

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Једном годишње, пун Месец борави у вашој осмој астролошкој кући, а ове године је одлично аспектован са вашим владаоцем Плутоном, планетом моћи и богатства. Међутим, напети аспекти са Марсом и Сатурном, упозоравају да се пазите Овнова и Јарчева.

 

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Пун Месец у вашем астролошком пољу партнерских односа, једном годишње, доприноси вашој популарности у друштву супротног пола. Послови са странцима доносе вам шансе за зараду, преко послова који подразумевају чешћа путовања. Расраве са сарадницима.

 

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Једном годишње, пун Месец нађе се у вашој астролошкој кући посла и здравља, а ове године образује напет аспект са вашим владаоцем Сатурном, што може да успори или одложи реализацију неких послова, пре свега, са партнерима из прекоокеанских земања.

 

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Пун Месец у астролошком пољу креативности и срећних околности, образује тригон са Плутоном, доносећи вам увећање прихода преко паралелних или хонорарних послова. Вољена особа намерава да поразговара с вама о нечему што је важно за вашу везу или брак.

 

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Једном годишње, пун Месец нађе се у вашој астролошкој кући приватног живота, а ове годинер, опозиција са Марсом опомиње да избегавате непотребне трошкове и ризичне финансијске трансакције. Расправе са женама. Опрез за воланом.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas