· · Коментари: 0

Хороскоп за среду, 22.март: Један знак очекује ПАД ЕНЕРГИЈЕ, друге ЛОШИ ОДНОСИ У РАДНОЈ СРЕДИНИ

Стрелац добија подршку сарадника

1679406723_a8459551e017b92f684ab6fa6da20c2c79682ec0-astro.jpg
Пхото: Схуттерстоцк

ОВАН

У мисли вам се увукао неки немир, никако да одгонетнете шта је то што вас мучи. Тензија вас онемогућава да сагледате ситуацију у реалности, па је најбоље да одагнате тешке мисли и дан проведете с пријатељима, забављени дружењем и ћаскаwем.

 

БИК

Обавезе од вас захтевају концентрацију и пун ментални ангажман. Фрустрира вас сукоб између дужности према другима и потребе да угодите себи. Ако пронађете задовољство у раду, ослободићете се грча а самим тим и непријатног осећаја да сте искоришћени.

 

БЛИЗАНЦИ

Осећате се као да сте блокирани, као да су сви ваши покушаји да на дипломатски начин нешто решите, онемогућени. Избегавајте конфликте са ауторитетима и подршку потражите међу млађим сарадницима који су вам у овом периоду наклоњени.

 

РАК

Нагли пад енергије уводи вас у нервозу и напетост. Отворени сукоби на послу могу вас избацити из такта. Радна средина у којој се налазите препуна је негативног набоја, па би за вас најбоље било да се повучете и мало одморите.

 

ЛАВ

Није повољан дан за уговоре. Одложите све на кратко, јер ако сада започнете нове преговоре могу вас сачекати велике компликације. Тренутно, изван вашег видокруга се налазе информације које су од пресудног значаја за ваш пројекат.

 

ДЕВИЦА

Стално говорите о променама, па то постаје напорно за ваше окружење, нарочито за сараднике. Своје страхове највише пројектујете на женски део популације. Неопрезном изјавом можете изазвати жестоки сукоб, иако верујете да сте добронамерни.

 

ВАГА

Лоши односи у вашој радној средини су постају неподношљиви, па вама не преостаје ништа друго до да размишљате о одласку. Ситуација није повољна, и свесни сте да бисте одласком искомпликовали већ незавидну финансијску ситуацију.

 

ШКОРПИЈА

Због наглашене променљивости расположења појачано сте осетљиви што може климаву љубавну везу довести у велико искушење. У дну срца још увек чувате јаке успомене из далеке прошлости, па вам сећање на пропалу велику љубав ремети нову.

 

СТРЕЛАЦ

Транзити вам доносе шансу да своје идеје, које су до сада биле несхваћене, коначно презентујете на најбољи могући начин, и добијете подршку сарадника од којих сте то најмање очекивали. Чувајте се повреда, а нарочито будите опрезни у саобраћају.

 

ЈАРАЦ

Идете преко својих могућности. Умор, који вас већ извесно време мучи, узима свој данак. За свакодневне послове потребно вам је више труда него иначе. Због недостатка сна пада вам и концентрација, па ако то не решите, следи вам озбиљан пад енергије.

 

ВОДОЛИЈА

Дан је идеалан за сабирање учињеног и планирање будућих активности. Господарите својим временом, али не занемарујте чињеницу да сте ви део нечијег живота. Ако одлучујете само у оквирима личних интереса, неко поред вас озбиљно трпи.

 

РИБЕ

Преокупирани сте финансијама, партнерским односима и дилемом о некаквом улагању. Од вас се очекује да се прилагодите, а ваша реакција је потреба да побегнете. Савет је да истрајете у свему, јер, добитак који можете остварити није занемарљив.

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.