Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ХОРОСКОП ЗА УТОРАК, 12. МАРТ: Овнови мисле о прошлости; Девицама долази нова љубав

Сазнајте шта вам улазак Венере у Рибе

1710231007_shutterstock_2056174655-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Месец по подне улази у квадрат са вашим сувладаоцем Плутоном, доносећи вам непланиране трошкове. Венерин улазак у Рибе наговешатава тајну или романсу с неким чије занимање има везе са медицином. Прогања вас догађај из прошлости.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Месец у 12. астролошкој кући прави секстил с вашим владаоцем Венером која данас улази у Рибе и доноси вам новац, ако се бавите креативним занимањем. Позиција Марса наговештава сусрет с неким на краћем путу или упознавање преко интернета.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Месец у поподневним сатима "бежи" од вашег владаоца Меркура,па ћете моћи боље да процените пословну ситуацију. Венера улази у ваше поље каријере, па би мајски Близанци требало да обрате пажњу на трошкове. Опасност у саобраћају.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Месец данас образује изазован аспект са Плутоном, што може неповољно да утиче на ваше финансијско стање. Ракови оба пола могу да очекују подршку жена. Будите тактичнији према сарадницима. Избегавајте расправе са Шкорпијом.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Изазован аспект Месеца са Плутоном у Водолији, упозорава на могућност конфликта са вољеном особом, која инсистира на нечему што вама не одговара. Улазак Венере у Рибе, слободним Лавовима доноси страствени сусрет са врло привлачном особом.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Месец у астролошком пољу финансија, под утицајем Плутона, неповољно делује и на пословну ситуацију. Али, зато улазак Венере у Рибе, доноси нову љубав слободним Девицама, а заузетим пријатне треутне са партнером. Несаница.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Ваш владалац Венера улази у Рибе доносећи вам промене на послу које повољно утичу на ваше финансије. Напет аспект Месеца са Плутоном, доноси вам трзавице са брачним партнером. Слободне Ваге могу да упознају некога ко носи униформу на раду.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Квадрат између вашег владаоца Плутона и Месеца у астролошкој кући свакодневице, нервно вас исцрпљује у поподневним сатима. Венерин улазак у Рибе, слободним Шкорпијама може да донесе нову љубав, као и новац преко креативних занбимања или спорта.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Венера данас улази у Рибе, доносећи проблеме у дому и породици новембарским Стрелцима. Месец у астролошком пољу љубави и надахнућа, под утицајем Марса, наговештава вам сусрет са неким на краћем путу или предавању. Главобоља.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Наглашен знак Риба у који данас улази и Венера, наговештава романтичан сусрет са привлачном особом преко рођака, на путу или предавању. Аспекти Месеца доносе вам могућност проширења приватног посла или неког другог вида самосталне делатности.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Мноштво планета у астролошкој кући посла, у коју данас улази и Венера, доноси вам више контаката са странцима из прекоокеанских земаља. Због Месеца у напетом аспекту са Плутоном у вашем знаку, биће и ванредних трошкова.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Са четири планете у вашем знаку, којима се данас придружила и Венера, ви сте знак у трену, популарни и омиљени у друштву. Месец у астролошком пољу посла, под утицајем Плутона, доноси вам могућност увећања прихода, преко ризичног аранжмана.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas