Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хороскоп за уторак, 19. септембар: Девице очекује РОМАНТИЧНИ СУСРЕТ, Водолије морају да буду ОПРЕЗНЕ

Бикове неко данас жели да види што пре

1695105543_shutterstock_2264974741.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Сазнајте шта вам дневни хороскоп предвиђа за уторак 19. септембар, шта вас чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље.

НАПОМЕНА: Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

Ован (21. 3 - 20. 4)

Наглашени земљани знаци доносе вам повољне шансе на послу и увећање прихода. Месец у страственој Шкорпији у секстилу са вашим владаоцем Плутоном, у поподневним сатима наговештавају страствене заједничке тренутке са љубавним партнером.

Бик (21. 4 - 21. 5)

Месец у Шкорпији под утицајем Јупитера и Урана из вашег знака, доноси вам расправе са емотивним партнером, нарочито ако је реч о Шкорпији или Јарцу. Неко ко живи у другом граду или земљи, жели да вас што пре види. Пазите се повреда у кући.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Са вашим владаоцем Меркуром у астролошкој кући посла и Месецом у Шкорпији, у преподневним сатима можете да постигнете договор о аранжману са странцима. Поподне вас очекује сусрет са једном шармантном Вагом. Чувајте се у саобраћају.

Рак (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец у страственој, посесивној Шкорпији, у опозицији са непредвидим Ураном, доноси вам буру на љубавном плану. У поподневним сатима, пружа вам се шанса за увећање зараде, уколико сте преко посла присутни у јавности.

Лав (23. 7 - 22. 8)

Добар аспект између Месеца и вашег владаоца Сунца, одговара научницима и уметницима рођеним у трећој декади. Квадрат са Венером у вашем знаку, доприноси тензији у дому, са партнером и члановима породице. Чувајте се повреда у кући.

Девица (23. 8 - 22. 9)

Ваш владалац Меркур образује добар аспект са Месецом у астролошком пољу договора и бизниса, што вам доноси могућност реализације ваших идеја и планова. У поподневним сатима очекује вас романтични сусрет са Шкорпијом или Рибама.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Месец управља вашом каријером, правећи напете аспекте са вашим владаоцем Венером и планетама у Бику, што подстиче вашу амбицију али и потребу за трошењем новца. Потрудите се да будете тактичнији у односу са сарадницима. Нервоза.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Наглашени земљани знаци доносе вам новац, ако се бавите послом који захтева друштвени ангажман или радите у медијима. Месец у вашем знаку у секстилу са вашим владаоцем Плутоном, наговештава романтични контакт са неким из иностранства.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Опозиција између Месеца и вашег владаоца Јупитера близу Урана, може вам донети несугласице али и бурне расправе са сарадницима и колегама. Емотивни партнер је под великим притиском на послу, што се одражава на ваш однос.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Изазован аспект између Месеца у Шкорпији и владаоца вашег знака Сатурна, повољно утиче на могућност реализације ваших планова и идеја. Имате подршку једног Бика и Девице. Љубавни партнер може бурно реаговати на неке ваше предлоге.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Ваш владалац Уран у опозицији са Месецом у Шкорпији, доноси вам конфликте и расправе са партнером и члановима породице. Због наглашених земљаних знакова, можете да очекујете увећање прихода, али будите опрезнији ако се бавите некретнинама.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Тригон између Месеца у Шкорпији и вашег владаоца Нептуна, симбола маште, подстиче вашу интуицију и креативност. Аспекти Меркура који управља вашим партнерским односима, још увек неповољно утичу на комуникацију са вољеном особом. Несаница.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas