Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ХОРОСКОПКИ ЗНАЦИ СА НАЈБОЉОМ ДУШОМ: Њима можете поверити било коју тајну

Никада вас неће издати

1690487493_horoskop-osobine.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Према хороскопу, ово су знакови који увек држе реч и којима може да се верује. Можете им поверити било коју тајну, па и живот. Ма шта учинили, они ће увек имати мишљење о томе и неће вас ни напустити али ни прилагођавати се туђем мишљењу и ставовима.

Ево који хороскопски знакови никад не газе своју реч и рођени су са добром душом:

Ован

Ово је најодлучнији знак зодијака. И веома поносан. Поштује себе и своју реч, стога му је испод части да мења своје одлуке. Ако је рекао да ће нешто урадити, урадиће, ако каже да одлази, одлази заувек. По цену да је погрешио и да није у праву, неће попустити. Оно што је урађено- урађено је, нема повратка.

Лав

Лавови имају високо мишљење о себи, велико самопоштовање. И не воле када су занемарени нити довољно цењени. Ако се са неким посвађају, бришу ту особу из свог живота, јер не желе да чувају негативне емоције. Не желе да се сећају овог болног инцидента. Лавови не трпе, никада и никог, ако им то не одговара.

Бик

Људи овог знака ретко доносе одлуке које нису унапред добро изанализиране и осмишљене. Стога, ако Бик каже да је веза готова, он је дуго размишљао о томе, одмерио све за и против и на крају донео одлуку. Тако да с Биком, нема договора, нити помирења, он је своје рекао.

Шкорпија

Шкорпија је веома избирљива и неповерљива. Нема много пријатеља, али оне с којима је блиска воли као своју породицу. Шкорпије су лојалне, али ако их неко озбиљно повреди или људе које воли, не опрашта. Када каже да је крај, онда је стварно крај, нема помирења. То је знак да је ситуација веома озбиљна, пише Сенса.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas