Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хороскопски знаци који ће СРЕЋУ пронаћи у другом браку: Они имају највише шансе за више бракова

Хороскопски знаци који имају највеће шансе да праву љубав пронађу у другом браку

1698484664_Foto-Shutterstock-horoskop-ljubavni.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Астрологија тврди да неки хороскопски знакови доживе праву романсу тек у другом браку. Ово су хороскопски знаци који ће се вероватно наћи у другом, срећнијем браку:

Ован

Овнови су познати по својој страственој и ватреној природи. Они у други брак уносе исти ентузијазам и узбуђење које су имали и у првом браку.

Ован је одлучан и упоран и не плаши се да преузме вођство у обнављању романсе. Спонтани су, партнере често изненаде промишљеним гестовима, воле авантуре и нова искуства. Овнови су природни романтичари, што их чини способним да запале искру у другом браку.

Бик

Биковима влада Венера, планета љубави, што их чини веома романтичним. Они доносе сензуалност и стабилност у друге бракове. Бику треба времена да изгради снажну емоционалну везу са својим партнером, стварајуц́и чврсту основу за романсу.

Они цене лепше ствари у животу и уживају у мажењу и обасипању вољених особа љубављу и поклонима. Бик је знак који зна како да учини да се партнери осец́ају цењено и вољено и без напора распламсавају романсу.

Рак

Ракови су дубоко емотивни и брижни. У другом браку показују бригу и пажњу истичући своју романтичну страну. Они су емпатични и интуитивни, често осец́ају потребе и жеље свог партнера, а да они не морају да проговоре ни реч.

Ракови стварају топлу атмосферу пуну љубави, осигуравајуц́и да њихова веза делује као сигурно уточиште. Њихова непоколебљива емоционална подршка и наклоност поново распламсавају страст.

Вага

Ваге су познате по својој љубави према равнотежи и хармонији. У свом другом браку се истичу у показивању романтичних осећања. Ваге су шармантне дипломате, а њихова способност да сагледа обе стране ситуације чини их одличним комуникаторима, који љубазно решавају сукобе.

Воле да стварају лепо и романтично окружење, које може поново да запали искру у њиховим односима. Природна харизма и грациозност Ваге чине их мајсторима љубави и оживљавања романтике.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas