Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хороскопски знаци који могу срести своју СРОДНУ душу пре 11.11.2023. године: Очекује их близаначки ПЛАМЕН који ће отопити и најхладнија срца

Четири хороскопска знака имају могучност да упознају своју близаначку душу пре 11.11.2023. године

1699530950_Foto-Shuttertsock-horoskop-ljubavni.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Познат као портал моћне манифестације датум 11.11 (11. новембар) открива нам поруке анђела, а нумеролози верују у да носи снажну поруку јер представља и бројеве "близаначког пламена".

Ова четири знака хороскопа имају најбоље шансе да сретну своју близаначку душу 11. 11. Сазнајте да ли сте и ви међу њима.

ВОДОЛИЈА

Вероватно сте били у вези са кармичком сродном душом коју никада нисте преболели. Чували сте своје срце док сте исцељивали своје ране. Али време је да се уједините са својим правим близаначким пламеном: ово ће бити изузетна особа која ће вам одговарати у сваком смислу те речи: интелектуално, физички и емоционално. Овај близаначки пламен је „изабрани“ баш као и ви, рођен у свету за веома посебну мисију. Осећаћете се принуђеним да их заштитите, баш као што ће се они осећати принуђеним да вас негују. Они виде свет на јединствен начин као и ви и обоје можете заједно да максимизирате свој потенцијал и изградите нови свет на револуционарне начине. До краја ове године можете упознати посебну особу која вас испуњава. Само будите сигурни да радите на излечењу својих рана из прошлости како бисте били отворени за препознавање љубави када је испред вас у садашњости.

БИК

Тврдоглави сте и када је љубав у питању, али права особа ће вам омогућити да се ослоните на своју нежност. Ваш близаначки пламен ће вас дочекати на пола пута и моћи ћете да превазиђете ситне несугласице заједно уз ефикасну комуникацију. Само запамтите да будете отворени када су у питању различите перспективе. Немојте да будете толико упорни у томе да је само ваш начин исправан и да заборавите да делите исте основне вредности. Ваша љубав може да превазиђе мању погрешну комуникацију, све док је то заиста мала грешка, а не велика некомпатибилност. Немојте журити са физичком везом прерано. Иако можете нагласити опипљиве исказе љубави, понекад је за романсу која споро гори потребно време да се изгради да би била одржива. Радите на неговању других језика љубавиосим физичког додира како бисте могли да комуницирате са својим близначаком душом на сваки могући начин.

СТРЕЛАЦ

Стрелац, толико волите слободу да често саботирате себе пред истинском љубављу. Бежите када се све чини превише добро да би било истинито и верујеете да то не заслужујете. Плашите се да ћете жртвовати превише свог времена и енергије за људе као што сте то чинили у прошлости. У исто време, захтевате савршеног партнера и имате веома високе стандарде за неког ко би могао да се такмичи са вашом слободом. Можда вам је овај облик самозаштите помогао у прошлости од манипулатора, али не можете побећи од праве везе близаначког пламена која треба да вас трансформише. Ви и ваш близанац треба да промените свет заједно за веће добро и ништа неће стати на пут томе – чак ни ако покушате да се борите против тога. Да бисте се припремили за ову везу, морате престати да жртвујете своје потребе за друге људе и запамтите колико сте заиста моћни. Морате знати да се нећете изгубити у вези која вас је заиста достојна. Само када поседујете своју моћ и вредност, можете снажно стајати са близаначким пламеном поред себе.

ЈАРАЦ

Можете бити хладни као лед, а близаначки пламен може да растопи вашу хладну спољашњост. Да бисте се коначно спојили са својим близаначким пламеном, прво морате сами да се загрејете. Научите да искористите своју негујућу страну и ослободите се потребе да имате контролу у сваком тренутку. Вежбајте да дајете милост и захвалност људима који су били љубазни према вама. Искористите наредних неколико месеци да пажљиво разумете своје предности и слабости када су у питању односи и ширите срце за емпатију и саосећајност за друге. Пронађите равнотежу између свог практичног ума и срца које крвари. Ваш близаначки пламен ће бити најбоље усклађен са вама када будете насељавали своје највеликодушније Ја.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas