Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хороскопски знаци који стално ПРОНАЛАЗЕ ГРЕШКЕ партнерима: Ништа не прећуте

Није лако постићи савршену везу.

1647871226_couple-gc97640848_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Свако од нас се разликује, па не можемо да нађемо још једну особу сличну нама са свим нашим манама и врлинама. Али, у сваком случају, мале разлике нису непремостиве. Код неких људи ће мале грешке у вези проћеи незапажено или бар неизговорено, а постоје и они који воле да буду искрено, некада и превише. Уколико гледамо хороскопски знак, неки ће дефинитивно више од других тражити грешке партнеру:

Лав

Лавови су веома свестрани, воле да помогну и великодушно дају савет у било ком тренутку. Они брзо проналазе грешку партнеру, јер њихова осветољубива природа сматра да је то добар начин да  се поставе "изнад партнера".

Девица

Ниједан други знак не успева тако брзо и прецизно да препозна мане у људима као Девица. Имају необичну способност да увек буду у праву, чак и ако је то досадно. Дакле, иако савет може добро да дође, неке ствари би требало да прећутимо и говоримо их "дозирано", пише Пинк Вилла.

Прочитајте још: Они увек сами себе увлаче у невоље:Три знака су превише наивна или импулсивна, а само један увек нађе златну средину!

Шкорпија

Шкорпије умеју да користе критику као средство да се њихов љубавник осец́а мање достојним. Њихове оштре речи умањују самопоштовање њиховог партнера све док се не осец́ају потребу да удовоље партнерима Шкорпијама.

Стрелац

Стрелац је диван посматрач, који им помаже да се савршено размотре ситуације. Они такође могу да препознају претварање и лажи када то још увек нема те обрисе, а често су изузетно искрени у запажањима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas