Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хороскопски знаци којима никад ништа није по вољи: Њима је најтеже удовољити

Астролози су издвојили пет знакова који се увек жале на све и свашта

1692256728_shutterstock_1675099432.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Сви имамо неког пријатеља или члана породице коме просто никада није све по вољи. Било да је у питању време, чекање у реду да се плате рачуни, бирање намирница у продавници или избор гардеробе за најобичнији излазак на кафу, ова особа ће око свега направити проблем и никада јој неће бити по вољи. Код овог типа људи је увек сладолед претерано сладак, ручак у ресторану недовољно зачињен, на летовању поред мора је превише спарно, док баш изнад њиховог кревета прејако бије клима или дува промаја. 

Ма колико таква особа може да нас поремети у свакодневном распореду, тешимо се непрестано чињеницом да је та особа тешка сама по себи и презахтевна, али је зато одличан и верни пријатељ. Можда бисмо убудуће могли такво њено понашање да припишемо и звездама. Многе особине су на овај или онај начин повезане са знаковима Зодијака. 

Који су то хороскопски знаци који се највише жале на све и свашта?

Ован: Ескресивно бране неправду

Ово је један ватрени знак којим влада Марс, а поједини Овнови су познати по својој смелости и страсти. Када им нешто не штима, они нису од оних који се гризу за језик. Знак Овна има тенденцију да се жали, не на молећиви начин, вец́ са ватреном експресивношц́у која захтева пажњу. Они су жестоко одлучни и нец́е оклевати да изразе своју забринутост, посебно када осец́ају да је нешто неправедно учињено, а на њихову штету.

Рак: Брину за добробит других

Рак је водени знак који се често повезује са дубоким емоцијама и осетљивошц́у. Ракови имају тенденцију да се жале, не зато што су негативни, вец́ због своје нежне природе. Они имају природну склоност да брину о другима, а када виде да се они које воле суочавају са потешкоц́ама, склони су да изразе и своју забринутост. То је њихов начин да покажу да им је дубоко стало.

Вага: Тражи хармонију па изражава незадовољство

Ово је знак који тежи равнотежи и хармонији, можда ц́ете се изненадити када чујете да се Ваге такође најчешће жале. То није зато што желе да наруше мир, вец́ зато што имају оштро око за правду и правичност. Када ствари крену наопако, нец́е оклевати да изнесу своје незадовољство. На крају крајева, њихова тежња за равнотежом протеже се и на њихову околину.

Шкорпија: Желе да допру у срж проблема

Шкорпија је загонетни водени знак којим влада Плутон. Знакови Шкорпије имају тенденцију да се жале и то чине са интензивним духом. Њихова страст и интензитет преливају се и на њихове притужбе. Ако их нешто додирне на погрешан начин, нец́е једноставно гунђати, већ ће заронити дубоко у срж проблема и неће се зауставити док се то не реши. Њихове жалбе су често одраз њихове жеље за трансформацијом и напретком.

Рибе: Идеализам подстиче жалбе

Овим воденим знаком влада Нептун, дајуц́и снажан осец́ај емпатије и маште. Рибе имају тенденцију да се жале, вођени својом идеалистичком природом. Они жуде за светом који је савршен, а када стварност не испуни њихове снове, не плаше се да изразе своје разочарење.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas