Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хороскопски знакови који КАСНИЈЕ ПРОНАЛАЗЕ СРОДНУ ДУШУ: Љубавна срећа смеши им се у познијим годинама, али њихово стрпљење се исплати

Астролози су издвојили три хороскопска знака која срећу у љубави пронале тек у каснијим годинама

1695385528_shutterstock_514951309.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Док неки људи упознају своје сродне душе у млађим годинама, други ће морати да сачекају мало дуже пре него што пронађу праву љубав. Ево неколико хороскопских знакова који често касно проналазе своје љубавне партнере, али када то учине, то је често дубока и трајна веза.

Јарац (22. децембар - 19. јануар)

Јарчеви су познати по својој озбиљности и амбицији, што може често заузети већи део њихових млађих година. Они се често фокусирају на каријеру и постизање личних циљева пре него што озбиљно размишљају о љубави. Међутим, када Јарац одлучи да се посвети односу, они то чине с пуним срцем. Њихова каснија љубав често долази као резултат зрелости и спремности за дубље емоционалне везе.

Водолија (20. јануар - 18. фебруар)

Водолије су познате по својој независности и жељи да истраже свет око себе. То их може довести до тога да одлажу озбиљне везе у корист путовања, авантура и разноликог друштвеног живота. Међутим, како старе, Водолије често постају свесније својих емоционалних потреба и почињу тражити дубље везе. Њихова каснија љубав често доноси дубоку повезаност и нераздвојност.

Рибе (19. фебруар - 20. март)

Рибе су дубоко емотивни и често сањалачки настројени знакови. Они могу бити склони стварању идеализованих слика љубави и често ће се повући или бити изузетно селективни у избору партнера. Рибе ће често касније у животу пронац́и праву љубав када науче препознати стварну вредност и дубину односа. Њихова каснија љубав је често дубока, емоционална и духовно испуњавајућа.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas