Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хороскопски знакови који увек зраче позитивном енергијом: Обожавани су у друштву

Иако су нам коцкице посложене, деси се да нам фали то "нешто" да будемо заиста срећни, али не и њима

1664195508_woman-g32aa34352_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Живот је пун успона и падова и док су неки људи стално обузети жалбама на ствари, други на све гледају позитивније, па и онда када је то тешко.

Према карактеристикама неки хороскопски знакови имају невероватан смисао за хумор и могу без напора да насмеју друге. Они се фокусирају само на добар део живота и остају позитивна у било којој ситуацији. И

Стрелац

Људи са овим хороскопским знаком су слободоумни и имају невероватну способност да пронађу хумор у свему. Они најлакше уживају у сопственом друштву. Увек остају срец́ни и оптимистични и никада не схватају ствари превише озбиљно, што их све чини задовољним.

Прочитајте још: ТРИ знака која ће срећа пратити 2023. године: Према речима чувеног руског АСТРОЛОГА оствариће им се све што пожеле

Близанци

Близанци су пуни оптимистичких вибрација и познати су по томе да воле забаву. Њихов сјајан смисао за хумор прија другима и зато увек заузимају централно место на сваком скупу. Људи са овим хороскопским знаком су срец́ни у свом животу чак и са малим стварима.

Девица

Девице су забавне, веселе и срец́не личности. Не воле да другима намећу негативност и зато бирају да увек буду позитивно настројене. Њихови духовити мозгови налазе подршку у интелекту.

Прочитајте још: Хороскопски знакови који су најбољи ЛИДЕРИ: Имају способност да мотивишу друге

Ован

Они чак и кад изгледају хладно знају да дају коментар који ће све да насмеје до суза. Увек заусму посебно место међу породицом и пријатељима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas