Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ови ХОРОСКОПСКИ ЗНАЦИ ХЛАДНИ СУ КАО ЛЕД: Могу бити и те како немилосрдни

Они се издвајају по својој хладнокрвности

1686299956_shutterstock_1095764861.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Постоје ти неки људи који својом појавом учине много више од онога ко ће се доказивати на све могуће начине. Њихов поглед је озбиљан, став оштар и јасан, а чини вам се да не можете да им се обратите све док вам они то не дозволе.

Често су несхваћени, многима могу бити прилично иритантни и "вечито надрндани". Ако сте икада имали осећај да не желите ни да се јавите особи која вам ништа није урадила, а сретнете је на улици, могуће је да је рођена у неком од хороскопских знакова који следе у наставку. Многима делују прилично застрашујуће, а заправо су по природи хладни и тврдоглави.

Ево о којим знацима је реч:

Ован

Импулсивни Овнови имају тенденцију да буду доминантне личности. Људи рођени у овом хороскопском знаку могу да изгледају као застрашујуц́е личности, а све само зато што су врло јасни у томе шта желе и не оклевају да кажу људима шта очекују од њих. Овнови су попут ратника који све стоички подносе, због чега се лако погрешно схватају. Често их нервирају беспотребни детаљи на које људи обраћају пажњу.

Лав

Када су Лавови екстремно љути, то може да изгледа невероватно застрашујуц́е. Имају снажан осец́ај убеђења и непоколебљиви су. Лавови могу да изгледају као да су на дистанци са многима. Колико год воле да су у центру пажње, неће тек тако дозволити свакоме да им приђе. Напротив, то што је на дистанци може управо да буде потреба за центром пажње. Неким људима ова неумољива жудња за обожавањем и лојалношц́у може бити исцрпљујуц́а.

Шкорпија

Шкорпије имају велику жељу за изолацијом, што остале људе поприлично плаши и буни. Шкорпије су познате по томе што су невероватно фокусиране и строге, а многи људи мисле да је са њима немогуће остварити комуникацију. Убеђени су да Шкорпија људе посматра "са висине" и то је најчешћа предрасуда са којом се суочавају. Тачно је да не воле да свако има приступ њиховом животу, пажљиво бира људе. Због свог стоичког карактера, Шкорпије несвесно натерају особу да двапут размисли пре него што им приђе и изрази своје емоције.

Јарац

Јарчева упорност, самоконтрола и храброст несумњиво су застрашујуц́и за многе. То посебно мисле особе које гаје емоције према њима, јер су Јарчеви спремни да остране људе из свог живота, и то врло лако. Такав корак предузимају када неко не испуни њихова висока очекивања. Њима је суђено да буду владари и не дозвољавају никоме да им стане на пут у свему томе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas