Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Идеалан посао за сваки хороскопски знак: Ко би био сјајан дипломата, а коме више лежи уметничка професија?

Сваки знак поседује јединствене таленте

1693126963_shutterstock_2091062710.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ако је веровати звездама, у потрази за правим послом велику улогу игра и ваш хороскопски знак јер поједина занимања иду уз поједине знакове Зодијака. Откријте који је ваш идеалан посао према вашем знаку Зодијака...

Ован

Они су рођене вође и као такви лако могу преточити тај ауторитет у то да буду врхунски шефови. Нисте у свом најбољем издању кад неко управља вама јер вас то ограничава. Не брините се, попећете се до врха за трен ако се побринете да завршите оно што сте започели.

Поседовање јаких међуљудских вештина важно је за вас, будући да праћење није ваша јача страна. Склони сте да започнете пуно пројеката, али многе од њих заправо не завршите сами. Ту долази добар тим пријатеља или колега који вас подржавају: они могу прихватити ваше храбре идеје и покренути их.

Идеалне каријере: Све што има везе с такмичењем или физичком спремношћу, можете бити добар лични тренер, спортиста или радник у спортској организацији. И, као што је већ поменуто, извршни директор или менаџер било које врсте јер волите да имате контролу и радите најбоље када можете понудити свој увид тиму.

Бик

Као радници Бикови су приземни и практични, што их чини идеалним на радном месту јер могу да маневришу од вође до следбеника у свакој ситуацији. Међутим, природно сте склони вођењу, ваш напоран рад и преданост чине вас одличним тимским играчем, иако ваша тврдоглава природа понекад може да вам стане на пут томе, па ћете морати да бирате своје битке када реч је о пројектима и сукобима на послу.

Идеалне каријере: Један од најпоузданијих и највреднијих знакова, напредоваћете у окружењу које награђује упорност и преданост. Послови попут аранжирања цвећа, послова у прехрамбеној индустрији или луксузном сектору пружају две ствари које Бик највише цени, лепе ствари и сталну рутину. Бик је такође сјајан с новцем и практичним финансијским саветима, што га чини идеалним за банкарске и финансијске каријере.

Близанци

Напредују у брзом, подстицајном окружењу које им нуди разноликост и прилику за интеракцију с много различитих ствари, било да се ради о људима, апликацијама, окружењима. Можете се брзо кретати кроз било шта, али пазите: то такође значи да вам може досадити, и то брзо, ако не добијете разнолик списак задатака. Само пазите да не паднете у заморно радно окружење и бићете срећни.

Идеалне каријере: Све што захтева преношење информација и праћење мноштва различитих тема је идеалан каријерни пут за Близанце, па су подучавање и комуникација савршени за вас. Ментално сте активни и волите да обрађујете много различитих аспеката пројекта, па би било добро да будете и нека врста посредника, размислите о ПР-у или менаџеру пројекта.

Рак

Ово је најтрадиционалнији, најнежнији знак Зодијака. Ракови воле да воде примером и с лакоћом се носе с одговорношћу. Ви сте, по дефиницији, старатељ, па је сваки посао који вам омогућује давање савета и решавање проблема како би сви били срећни – изврстан. Не иде вам добро у каријерама у којима не можете видети да ваш рад чини разлику или постиже резултате, стога проверите да ли добијате потребну мотивацију од својих менаџера тражењем повратне информације.

Идеалне каријере: Раковима одговара брига о деци, али су такође невероватни социјални радници, запослени у људским ресурсима, адвокати, учитељи и руководоци. Здравствена нега и wеллнесс такође су одличан каријерни избор за њих.

Лав

Хороскопски знак који воли изложеност и пажњу, али не на евидентан начин, једноставно воле да инспиришу друге да буду најбољи. Подучавање и политика природно су прикладни за Лава, а они су међу најбољим шефовима када освоје свој тим. Лавови имају тенденцију да буду захтевни и често могу да поремете тимско окружење, али обично могу своје колеге да освоје шармом и добром нарави.

Идеалне каријере: Као што је поменуто, подучавање и политика вам изврсно одговарају, као и све што има везе с тим. Исто тако, забављање других, па тако глума, музика, филмски рад или чак костимографија могу бити одличан избор за вас. Лавови су такође харизматичне вође, па позиције као што су генерални директор су одличан избор, пише елле.

Девица

Увек перфекционисти и увек у служби других. Природни сте следбеник, саосећајни сте, пажљиви и добро прихватате смер. Као шеф, практични сте и заштитнички настројени, а од других захтевате најбоље. Склони сте да будете строги према себи, па вас други морају подсећати да се с времена на време не губите у детаљима. Ви сте у основи идеалан запослени.

Идеалне каријере: Девице имају невероватно памћење, а њихов перфекционизам значи да се добро носе с великим количинама информација и знају шта да учине када их емоције преплаве. Изузетно се добро сналазе у индустрији услуга и неге, као продавци, менаџери радњи, радећи на рецепцији и као терапеути, док су такође изврсни у свему што захтева велику количину истраживања или статистике, уредници, техничари, преводилоци или детективи.

Вага

Изузетно вешти у зближавању људи, овај хороскопски знак је изврстан посредник у канцеларији и изван ње. Знак равнотеже, читање људи и разумевање мотивације других долази вам природно, а то често можете искористити у своју корист у било којем пољу посла или каријере, као дипломата, помоћник, преводилац, брокер, продавац итд.

Идеалне каријере: Провођење закона и правосуђе природно вам одговарају. Ви сте особа са срцем, па је рад с другима кључан за вашу срећу. Размислите о гостопримству, корисничкој подршци, дипломатији, путничкој агенцији, па чак и организацији венчања.

Шкорпија

Нико не може чувати тајну тако добро као ви и то је нешто што можете користити у својој каријери, будући да сте постављени на позиције које захтевају дискрецију. Ви напредујете усред обавештајних организација, тајних преговора или руковања поверљивим папирима или врло скупом робом.

Такође волите изазове и истраживање, а ваш интензитет је легендаран, што може деловати на разним пољима, али најбоље одговара стварима које би друге одбиле, као што су операције, медицина или бити први на месту злочина као форензички детектив.

Идеалне каријере: Као што је поменуто, одлично бисте се сналазили у операционој сали или као тајни агент, али и у кризном управљању. Такође сте изврсни у управљању ресурсима и логистиком и били бисте изванредан финансијски директор.

Стрелац

Хороскопски знак који има способност да разговара с другима, да надахне, али и да напорно ради као тимски играч. Прилагођава се променама и подстиче друге да уживају у пословима који раде. Некако сте добри у свему што се тиче посла. Многе каријере ће вам одговарати, све док нисте ограничени хијерархијом и с превише правила.

Идеалне каријере: Волите да путујете и учите од других у сваком делу света, тако да је сваки посао везан уз путничку индустрију добар, као и сваки посао који има путовања као велики део посла, размислите о саветовању или туризму. Будући да волите да инспиришете друге, изврсни сте и као учитељ, водитељ програма за младе или у раду за непрофитну организацију.

Јарац

Озбиљни, прагматични и организовани, али дефинитивно нисте досадни. Имате харизму и ентузијазам да водите тим. Ваш ауторитет не застрашује нити нервира, знате да уз напоран рад, амбицију и преданост и ви можете бити на врху, што је, генерално, ваш крајњи циљ, без обзира на то где слетите. Само пазите да нађете времена за друге активности јер Јарчеви су злогласни радохоличари.

Идеална каријера: Јарчеви су изврсни као менаџери или администратори за низ каријерних стаза или компанија. Ваше производне и административне вештине неке су од најбољих, а добро радите у корпоративним окружењима с постављеном хијерархијом која вам омогућава да достигнете следећу степеницу на лествици. Такође сте изврсни инжењери, архитекте и они који се баве дизајном јер имате око за детаље.

Водолија

Они су прави слободњаци. Али немојте ово заменити с нерадницима, они су вредни, иако имају ставове изван оквира, тј. ухватићете се укоштац с пројектом усред ноћи ако не можете да спавате. Друштвени сте, али и усамљеник, што вас чини вештим у решавању тимских задатака, као и у самосталном раду. Склони сте да смишљате идеје које су на прву помисао откачене пре него што буду бриљантне и обично никада не износите очигледно, због чега сте лоши у расправама о пројекту јер сте у свом уму већ два корака испред других.

Идеалне каријере: Наука или технологија, графички дизајн или фотографија, па чак и управљање пројектима ако можете да истражите нове начине рада. Такође сте идеалан предузетник или фрееланцер јер се буните против корпоративне културе и најбоље радите према споственом распореду.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas