Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ИНДИЈАНСКИ ХОРОСКОП за март: Три знака којима ће срећа закуцати на врата

Погледајте да ли сте међу њима

1678556296_indijanski-horoskop.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Амерички Индијанци живели су у складу са природом поштујући сва жива бића. Били су врсни познаваоци кретања планета јер су на основу тога одређивали све што је важно за племе – од периода лова, до тренутка кад се улази у рат. Гледајући звезде небески свет су „пресликавали“ на земљи, а животиње су имале веома важну улогу у њиховим животима.

Не само што су имена углавном добијали на основу особина одређених животиња, већ је индијански хороскоп симболички представљен животињама уз веровање да њихов дух штити оне који су рођени у одређеном знаку.

Дабар (Бик)
20. 04 – 20.05

Дабар је марљива животиња везана уз земљу и воду и веома вешт градитељ. Управо те особине красе и људе рођене у знаку дабра, које до краја овог месеца очекују најлепше вести на пољу љубави. Све што сте у последње време улагали и градили у љубави биће вам троструко враћено. Немате разлога за било какво премишљање јер срећа куца на ваша врата. Понети емоцијама многи припадници овог знака до краја марта ће подићи везу на виши ниво, па следе веридбе и договори за венчања. Све честитке, заслужили сте срећу која куца на ваша врата.

Змија (Шкорпија)
24.10.- 21.11

Већ дуго времена осећате се као да тапкате у месту и да је сваки ваш корак у љубави или блокиран или погрешно схваћен. Змија је древна животиња која је симбол мудрости у индијанској цивилизацији, па је савет да будете стрпљиви и мудро сачекате својих пет минута среће. Већ у другој половини марта све ће вам бити јасније, као да је неко скинуо компрену са ваших очију. У овом периоду најважнија је искрена комуникација са партнером ако желите да крај месеца дочекати ушушкани у загрљају вољене особе, где се и најлепше осећате. Срећа је ту на корак од вас, зато немојте губити наду.

Дивља гуска (Водолија)
22.12.- 19.01

Након прошлогодишњег тешког лета и неизвесне јесени ви сте ове зиме коначно своји на своме. Уживате у искреним емоцијама па ће се овај срећан љубавни период наставити и у марту. Очекује вас одлука о заједничком животу под истим кровом са партнером, што вас, ако ћемо да будемо искрени, мало плаши. Немате разлога за страх зато што је партнер већ доказао и показао колико му је стало, а верујте, спреман је да иде у ватру и воду за вас ако је потребно. Уместо да тражите безначајне поводе за препирку опустите се и уживајте у љубави која ће вас пратити целог месеца.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas