Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ИНДИЈСКИ ХОРОСКОП: Погледајте какву СУДБУНУ вам предвиђа - многи тврде да је најтачнији на свету

Индијски хороскоп је према мишљењу астролога један од најтачнијих на свету

1698837310_Foto-Shutterstock-indijski-horoskop1.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Индијски хороскоп открива многе ствари којих нисмо свесни и због тога је по многима један од најтачнијих на свету. Индијски хороскоп уско је повезан са интуицијом, сврхом постојања и нашим љубавним животом.

Месха (Ован)

Људи рођени под овим знаком су амбициозни и поседују агресиван карактер. Поседују менталну и физичку снагу која им помаже да се суоче са сваком тешком ситуацијом. Уживају у личној слави и имају потребу да доминирају другим људима. Мана им је то што су склони преувеличавању и понекада кратковиди.

Врисхаба (Бик)

Људи у овом знаку имају добар изглед и личност. Веома су емотивни и привржени људима и пријатељима. Уживају у луксузним навикама, али умеју да буду и претерано посносни.

Митхуна (Близанци)

Ово су веома духовне и аналитичке особе које фасцинирају уметност и литература због чега су веома елоквентне. Највероватније ће у животу бити окупиране на два различита поља због чега ће наићи на похвале околине.

Карката (Рак)

Главне карактеристике овог знака су флексибилност, интересовање за мистерије и жеља за путовањимја. Утицај родитеља има велики утицај на овај знак, а временом ће се појавити и одређене тајне које ће покушавати да сакрије. У стању је да овлада многим језицима и исказује велику осетљивост.

Симха (Лав)

Особе рођене под овим знаком имају краљвеску личност и срчаност лава. Многи ће бити слављени и водити људе. Понекада може да буде екстреман у љубави које ће имати доста због своје личности.

Канyа (Девица)

Ово су практичне особе, чисте и софистициране. Поседују пријатељску природу, али умеју да понекада буду и стидљиве. Добро су обавештене и увек су окренуте правди.

Тула (Вага)

С бозиром на то да је Тула симбол за вагу, ове особе највише вреднују праведност. Увек гледају да виде обе стране проблема. Веома их интересује стицање знања и елоквентни су.

Врисцхика (Шкорпија)

Овај знак је прилично емотиван и посесиван. Због своје лукавости има јако мало пријатеља. Изузетно је изражена и потреба за сексом у поређењу са другим знаковима.

Дханус (Стрелац)

Ово су веома пријатељски настројене особе веселе природе. Дубоки су мислиоци и поседују велики интелект, страст али и понекада реагују пребрзо. Интересују их спортови на отвореном и веома су независни.

Макара (Јарац)

Људи рођени под овим знаком углавном из скромних почетака достижу велике висине. Са проблемима се суочавају директно и без страха, што је веома важно јер често имају пуно непријатеља. Једина мана може бити одбијање да се саслушају савети других.

Кумбха (Водолија)

Од 12 знакова Зодијака ово је једини ког привлаче окултне ствари. Очекују их изненадна путовања, али прво ће морати да се суоче са проблемима на домаћем терену. велики су идеалисти и спремни су да своје знање посвећују напретку човечанства.

Меена (Рибе)

Ово су веома аналитичне и емотивне особе, али врло често расположење може да им пролази кроз велике промене. Увек су спремни да помогну другима који пате и највероватније ће имати више ћерки него синова.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas