· · Коментари: 0

ЈАНУАР је њихов месец: Два хороскопска знака која ће решити све ПРОБЛЕМЕ и ући у нову животну фазу

Астролози најављују богат и занимљив месец за њих

1673172774_horoskop.jpg
Фото: Схуттерстоцк

Астролози истичу да ће јануар 2023. бити прилично богат и занимљив месец. Највише промена имаће Ован и Близанци; Вагама и Шкорпијама ће бити тешко, али за Девицу и Водолију живот ће почети од нуле, пише Сенса.рс

Каква то нова животна фаза очекује Девицу и Водолију?

Девица

Девица је разуман и миран знак Зодијака. Али када на њих падне права грудва проблема, тешко им је да задрже присебност. Због тога је њихово стање у последње време веома нестабилно, узнемирене су и напете. Али од јануара 2023. године све ће се променити. Представници овог знака моћи ће да оставе иза себе све проблеме из прошлости. Они ће кренути у нову фазу у свом животу окружени новим људима.

Прочитајте још: НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП од 9. до 15. јануара: Водолије обавезно треба да прихвате ПОЗИВ ПРИЈАТЕЉА, Рибама следи УГОВОР КОЈИ СУ ЧЕКАЛИ

Водолија

Велика је вероватноћа да ће почетком ове године представници овог хороскопског знака променити место становања, посао или простор у којем живе. Водолије које су дуго планирале пресељење или пут, сада могу имати добре шансе. Такође ће променити своја уверења о неким виталним питањима. Ово ће бити почетак новог живота, који ће у почетку изазвати узбуђење и страх, а затим донети нова занимљива познанства, планове и постигнућа.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.