Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Један хороскопски знак ће блистати од СРЕЋЕ у 2024. години: Познате РУСКЕ астролошкиње откриле ком припаднику Зодијака ће све ићи од руке

Погледајте да ли ср ради о вашем хороскопском знаку

1705142644_Foto-Shutterstock-horoskop-sreca.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Како ствари стоје, ова 2024. година донеће срећу једном знаку који се добрано намучио у претходном периоду. Тако бар тврде две најпознатије руске астролошкиње, Василиса Володина и Тамара Глоба.

И једна и друга као знак коме ће све ићи од руке у 2024. години издвојиле су Водолије! Василиса Володина, преноси "Росбалт", тврди да Водолије и те како резонују са наредном годином.

Нова година ће Водолијама донети успех на свим пољима - у каријери, љубави, личним питањима, породичним околностима...

Почетак године биће успешан за нове пројекте или промену посла, тврди Тамара Глоба за портал "Хибинy.ру". За оне који остају на садашњем радном месту, отварају се одличне могућности за развој каријере. Њихове идеје биће тражене међу менаџментом, што ће довести до бонуса на послу и повишице. Такође, могућ је и додатни, неочекивани приход из непознатог извора.

Ако сте дуго имали снове о поседовању сопственог бизниса, овај план би могао да се реализује до лета наредне године. Зато, ако већ нисте, запните и порадите на развоју свог посла, ако сте студенти, запните са учењем, ово је ваша година. Лето ће бити одличан период и да Водолије зараде више новца и умногоме поправе своју финансијску ситуацију, до лета ће морати да се стрпе, неће бити задовољне на финансијском плану.

Крајем пролећа, Водолије ће доживети пријатне промене у личном животу, то би могла да буде вест о принови у породици или романтично познанство, које ће прећи у стабилну везу. Ипак, јесен је та која ће драстично повећати шансе да промене свој лични живот на боље и упознају праву љубав.

Оно што је најважније јесте да ће у 2024. Водолије моћи да остваре своје најскривеније снове, све што је потребно јесте да исправно поставе циљеве и да упорно раде на њима.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas