· · Коментара: 0
НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ДО 2. АВГУСТА

Један знак ће се крајем недеље ШОКИРАТИ, други ће ИЗГУБИТИ ПОСАО, а ОВАЈ очекује НАГРАДА!

Ован ће имати непланирани трошак, Близанца очекује превара, Лав и Девица треба да оду на одмор, а Вага и Водолија ће бити пред великим искушењем.

1595837143_Depositphotos_94397768_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

ОВАН

Посао

Атмосфера зависи, углавном, од финансија. У светлу тога, припремите се на стрес јер вам предстоји непланирани трошак. Учините то на време, преиспитајте се шта сте то тако велико испланирали, јер управо тамо где су вам највећа очекивања, ту вас вреба разочарање. Осим тога, чувајте документа, могуће су непријатности у вези са папирологијом.

Прочитајте још: НА НАЈЛЕПШОЈ ПЛАЖИ СОМА БЕЈА: Изван буке и гужве, парче раја умочено у Црвено море (ФОТО)

Предстоји непланирани трошак и стрес...

Љубав

Потпуно вас је обузело романтично расположење. На неколико страна, паралелно, водите тајне преписке. Платонска љубав је максимум романтике коју ових дана можете да постигнете. С друге стране, то не треба да вас обесхрабри. Период је сјајан за дружење и провод.

Здравље

Главобоља.

Прочитајте још: МЕСЕЧНИ ХОРОСКОП: БЛИЗАНЦИМА следи преломан месец, али ЈЕДАН ЗНАК ће у августу СЛАВИТИ!

БИК

Посао

Овај период је обележен стресним дешавањима из којих излазите као победник, нарочито ако је то нешто на чему дуго радите. Добар исход вас пуни додатним самопоуздањем, па размишљате о даљим променама. Ако се препустите тренутном расположењу, постоји велика шанса да у духу еуфорије повучете потезе који би вам, дугорочно, нанели штету.

Партнер је незадовољан због вас Фото: Депозит
Изаћићете као победник под једним условом.

Љубав

Партнерски односи су вам на последњем месту, јер вам се намећу проблеми који имају везе само с вама. Постоји нешто што нисте решили онда када је требало, па вам сада то долази на наплату. Вољена особа може погрешно да схвати ситуацију, па би било корисно да о свему отворено поразговарате.

Здравље

Несаница.

БЛИЗАНЦИ

Посао

Почетак недеље је обележен вешћу да вам стиже додатни приход, на који нисте рачунали. То је довољан разлог да се наоружате новом мотивацијом и прионете на посао још полетније. Не затрпавајте се преко реалних могућности како вам све то не би пресело. Са добитком стижу и додатни радни задаци, па ћете се на крају осетити преварено.

Стиже добитак, али и превара!

Љубав

Подршка партнера постаје напорна јер вас он, на неки начин, обавезује на нешто у будућности на шта знате да нисте спремни. Осећате се уловљено и тај несклад у односима вас узнемирава. На вама је да одлучите да ли сте спремни и по коју цену да се одрекнете сопствене слободе.

Здравље

Чувајте се вируса.

Прочитајте још: После КРИЗЕ и СМРТИ долази до ИЗЛЕЧЕЊА, јер ова ПЛАНЕТА подстиче НАУКУ

РАК

Посао

Обузима вас велико нестрпљење. Свесни сте свих својих капацитета, видите начине на које можете да стигнете до жељених циљева. Имате све предуслове да поентирате у много тога што сте у протеклом периоду радили. Упркос свему, ствари и даље тапкају у месту. Нажалост, ако се овако осећате, будите спремни на то да ћете до праве реализације морати још да чекате.

Посао ће још дуго тапкати у месту...

Љубав

Збуњени сте јер вас привлачи особа која је за ваш укус превише ексцентрична. С друге стране, уколико сте већ у вези, ово су дани када би све што сте стрпљиво стварали, због малог неспоразума, могло да падне у воду. Вишак енергије прети да се претвори у велико разочарање.

Посао стоји не због вас Фото: Депозит

Здравље

Чувајте се повреда.

ЛАВ

Посао

Застој у послу вас избацује из равнотеже. Интензивно размишљате о томе како и на који начин да превазиђете ситуацију, јер се све то одражава и на ваше финансије. Као да чекате некакву дозволу, решење, могуће је да вас је то блокирало па се осећате бескорисно на радном месту. Претерано озбиљно схватате ситуацију - она ће се разрешити пре него што очекујете.

Ситуација ће се сама разрешити, без вас!

Љубав

Заузели сте став од кога не одступате ни милиметар. Чекате да друга страна повуче потез којим би ваша веза добила право обличје. Иако сте, можда, у праву, не би било лоше да ипак кренете и ви у сусрет, чиме бисте вољеној особи дали до знања да су вам жеље обостране.

Здравље

Проблеми са синусима.

ДЕВИЦА

Посао

Урадили сте све како је требало и немате око чега да се преиспитујете. То је ваш став и без претеране тензије завршавате неке пријатељске односе. Ако бисте били самокритични, увидели бисте да је ваш став превише идеалистички. Не зависи све од вас, неки проблеми као да ће се решити сами од себе када за то дође прави тренутак.

Урадили сте на послу све што сте могли, посветите се породици.

Љубав

Идеалан је тренутак да одвојите неколико дана и време проведете с вољеном особом. Отвара се могућност лепог путовања, али срећу може да квари присуство људи који вам нису по вољи. Пошто вам је такав предах баш неопходан, размислите о компромису и прихватите дате околности.

Здравље

Чувајте плућа.

Пред Вагом је велико пословно искушење Фото; Пиксабеј

ВАГА

Посао

Добијате интересантне пословне предлоге. Све вам звучи реално и крајње повољно, али рок у коме морате да донесете одлуку је прекратак. То је класично искушење, јер све што сада отпочнете дуго ће стагнирати, а вас тако вуче да се ипак одважите и прихватите изазове. Одлука је на вама, али пре него што је направите, урачунајте сваки ризик који она носи.

Посао цвета, али бићете пред искушењем!

Љубав

Повлачите се у себе. Можда вам неке несугласице с вољеном особом делују лошије него што то заиста јесу. Ако бисте се, уместо ћутања, определили за отворен разговор, схватили бисте да проблем није између вас, већ да је он последица тренутно лошег расположења.

Здравље

Контролишите притисак.

ШКОРПИЈА

Посао

Имате осећај да тапкате у месту. Не инсистирајте у дискусијама, не стварајте непријатеље међу људима од којих зависите. Напетост се компликује, упадате у сукобе са сарадницима. Ваша каријера би могла поћи силазном путањом ако се не потрудите и додатно не порадите на смиривању тензије.

Неко вас неодољиво привлачи Фото: Депозит
Смирите тензију да не би изгубили посао.

Љубав

Отворено удварање особе с којом сте пословно повезани може да се заврши на непријатан начин. Да бисте избегли стресове које вам ова недеља може донети, неопходно је да на време пронађете начин како да се ослободите вишка тензије која, ако ескалира, може порушити све што сте напорно градили.

Здравље

Проблеми са желуцем.

СТРЕЛАЦ

Посао

Превладава нерасположење. Сувишно размишљање о нечему што је непоправљиво омета све оно што вам предстоји у будућности. Могући су контакти са особама које вам нуде нешто што вам није по вољи. Успорили сте се на свим нивоима, па се то одражава и на резултате рада. Ако се добро наспавате и себи дате одушка, тренутна безвољност ће проћи без последица.

Превише размишљате, успорили сте се...

Љубав

Привлачи вас неко нов и тренутно покушавате да усагласите потребу да сачувате оно што имате са жељом да пробате оно што вам се чини да никад нисте имали. Не залећите се у авантуре, јер нисте спремни за то. Јака повезаност са садашњим партнером може да обезвреди сваку нову романсу.

Здравље

Главобоља.

Прочитајте још: СВЕ СЕ ЗНАЛО УНАПРЕД! Ако 1. јануар падне у СРЕДУ, биће ГЛАДИ, а људи ће УМИРАТИ од ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ

ЈАРАЦ

Посао Пред вама је прилика да се активно укључите у важне пројекте који се развијају у вашем пословном окружењу. Од вас се очекује да будете креативни и активни у зачецима новог вида пословања. Иако све изгледа прилично примамљиво, из неког разлога осећате да то није нешто што вам је неопходно на путу вашег професионалног развоја.

У вашем окружењу се развијају важни пројекти, укључите се активно иако можда не желите.

Љубав

Биће вам потребно много стрпљења како бисте избегли несугласице. Сва је прилика да ће се, паралелно с послом, распламсати и емотивни пожар. Како год да се поставите тешко ћете избећи потребу вољене особе да нешто са вама разјасни. Удрите бригу на весеље, то ће вам помоћи.

Раумишљате о разводу, али... Фото: Депозит

Здравље

Алергије.

ВОДОЛИЈА

Посао

Размишљате како да побољшате ефикасност и на брз начин направите значајан пословни искорак. Без обзира на то што ситуација може деловати обећавајуће, не занемарујте то да све што отпочнете прети да се временски отегне унедоглед. Останите с обе ноге на земљи, нарочито уколико у свом раду баратате већом свотом новца која није ваша.

Останите са две ноге на земљи у трошењу...

Љубав

Долазите у ситуацију да више немате ниједан дипломатски начин којим бисте вољеној особи саопштили све што вам је на срцу. С једне стране маштате о слободи, а с друге идеја о њој вас неописиво плаши. Чини вам се да разговором нећете пронаћи решење, али нисте у праву.

Здравље

Проблеми с ногама.

Прочитајте још: "Крв ће тећи у потоцима, ПАДАЋЕ СЕ ОД ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ, а кроз БЕОГРАД ће проћи људи у ЦРВЕНИМ КАПУТИМА"

РИБЕ

Посао

До максимума сте укључили све своје капацитете, јер осећате да је прави тренутак за то. Током овог периода мораћете да донесете важну одлуку. Без обзира на то колико сте пуни енергије, елан ће спласнути истог тренутка када будете завршили један важан посао. Крајем недеље стиже изненађење које ће вам у потпуности расветлити све дилеме.

Мораћете да донесете веома важну одлуку.

Љубав

Дешавају вам се ситуације које сте, чини вам се, већ пролазили. Без обзира на то да ли се ради о односу с вољеном особом или сте сами па се оглашава неко с ким сте некада били у вези, стрпљиво сагледајте каква је порука таквог искуства. Оно ће вам бити важно за дане који долазе.

Здравље

Проверите крвни притисак.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.