Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Један хороскопски знак важи за НАЈБОЉЕГ ПРИЈАТЕЉА: Да ли ове људе имате око себе?

Ако ви имате пријатеља који је под овим знаком Зодијака, благо вама...

1681466842_shutterstock_1165900765.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Углавном тежимо да остваримо пријатељства са свима, а када нађемо посебне особе да их издвојимо и учинимо нама најбитнијим. У данашње време је тешко пронаћи правог пријатеља који је увек ту, али ако наиђете на особу овог хороскопског знака - знајте да сте нашли особу која ће вам бити најбољи пријатељ до краја живота!

Реч је о Водолијама.

Оне су искрене, отворене и радознале особе. Таква искреност би требало да се цени јер вас никада неће слагати и увек ће вам рећи ако вам нека одећа не стоји лепо или ако сте се угојили, али све на симпатичан и врло спонтан начин који углавном зна да одушеви људе.

Као што смо рекли, Водолије су отворене особе које воле да се забављају и да буду у друштву. Увек су спремни да помогну, а њихова интелигенција нема граница (мада су лењи када треба да је искористе). Такође не воле да их неко спутава и тачно знају када нешто желе - то ће и добити. Не воле када им се неко меша у њихов живот.

Због тога што су врло радознале, не трпе досаду и не могу да се скрасе на једном месту. Воле да мењају све, од стајлинга до изгледа стана у којем живе. Обожавају да воде главну реч, али и да послушају и уваже туђе мишљење.

Водолије не обраћају пажњу на небитне ствари и немају предрасуде према другима. Како воле да маштају и да замишљају неки свој свет, знају да се потпуно искључе па чак и када су са вама у друштву; ви можете да им причате нешто, а оне вас неће чути ништа.

Иако су увек искрене, када то од њих ситуација захтева, знају и да слажу како би избегле непријатност.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas