Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Јун ће им бити пун изазова и проблема: Ова три хороскопска знака нек се припреме за ТЕЖАК ПЕРИОД

Док некима следи период среће и благостања, другима ће јун бити тежак и турбулентан

1684405020_shutterstock_1505730152.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Олакшање ће осетити рођени у знаку Близанаца, Рака и Лава.

С друге стране за три хороскопска знака период који долази биће препун тензија и проблема.

Девица

Суочићете се са гомилом проблема и на послу и у породици и уложићете напор и труд да их решите. Некада би требало да се дистанцирате од проблема како би вам се они приказали у правом светлу. Посветите се стварима које волите, медитирајте и шетајте јер је право за то. Неке ствари оставите за јул који ће бити много повољнији за вас

Вага

Чини вам се да ништа не иде онако како сте планирали, али и ви даље желите да контролишете ситуацију, догађаје и људе око себе. Не одлажите здравствене прегледе јер можете само себи да нашкодите. 

Рибе

Многи блиски сарадници ће вам окренути леђа у овом периоду. Требало би да се примирите и самостално донесете одлуке, без утицаја блиских људи, па чак и чланова породице. Три пута размислите, пре него што нешто кажете или учините, јер у овом периоду последице могу бити много драматичније. Превише сте емотивни и то околина види као слабост.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas