Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Како се МУШКИ хороскопски знаци понашају када су заљубљени? Девице ће се понашати незаинтересовано, а Ракови ће учинити све да вас освоје

Ево како се хороскопски знаци понашају када се вежу за вас

1692083878_shutterstock_2271630247.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Мушкарци су спремни на много тога када се искрено заљубе. Често њихово понашање иде на сопствену штету, али исто тако некада и "уроди плодом."

Нису сви мушкарци исти, сви они на различите начине показују љубав. Једни нису вешти на речима, али зато поклона и изненађења никада не мањка, док су други прави ласкавци и знају када је право време да кажу праву ствар.

Жене увек на почетку љубавне везе занима како ће се мушкарац опходити према њима и на какве је све лудости спреман због љубави, али то такође много зависи од хороскопског знака у којем је рођен.

Ован

Овнови идеализују вољену особу очекујући од ње заиста немогуће ствари, али овакво понашање је присутно само у почетку љубавног односа.

Ован ће имати обиље планова, идеја и садржаја за ваше састанке, којима ће вас засипати немилице. Желећи да вам се покаже у свом сјају човека од акције и организатора, позваће вас на романтични викенд већ после првог састанка.

Немојте се уплашити од његовог ентузијазма, али сачекајте да видите хоће ли га тако расположење држати и после неколико састанака.

Бик

Мушкарац рођен у знаку Бика своју наклоност изражава искључиво кроз поклоне и позиве на романтичне вечере.

Када се овај хороскопски знак заљуби, он девојку која му је украла срце обасипа скупим поклонима и води на скупе вечере уз неко добро вино.

Близанци

Када се мушкарац рођен у овом знаку заљуби, то ћете лако препознати јер нећете моћи да дођете до речи. Али, то све због тога јер жели да вас задиви својим занимљивим причама.

Међутим, особе рођене у овом знаку Зодијака су врло неозбиљне и лако губе интересовање, тако да никад не знате на чему сте. Али, ако се заиста заљубио у вас, он ће вам то и рећи - само не очекујте да вам буде доступан сваки дан, по цео дан, јер његов авантуристички дух то неће трпети.

Рак

Мушкарац Рак важи за једног од најемотивнијих и највернијих знака Зодијака. Када је заљубљен, мушкарац Рак постаје само ваш и потпуно вам се предаје. Он своје емоције не прикрива, врло је романтичан и спреман да вам учини све што желите, само да будете поред њега.

Ако га не охрабрите довољно, он ће вероватно одустати. То му је највећа мана, нарочито кад му је стало - тада постаје преосетљив и ако вас позове на састанак, а ви га одбијете јер сте заузети, он ће у томе видети вашу хладноћу и незаинтересованост и увредиће се.

Лав

Лавови су увек страствени и харизматични, а тако је и када се заљубе, с тим што неће лако препустити свој "плен". Ако вас Лав окарактерише као нешто своје, нећете моћи да се извучете. Када је мушкарац Лав заљубљен све пршти од емоција и за његову љубав сви морају да знају.

Девица

Девице се увек претварају да су хладне и незаинтересоване, а заправо су веома емотивне. Оне можда неће одмах показати своја осећања, али зато воле искрено. Уколико желите да вам отворено кажу како се осећају - питајте их директно, јер оне то саме неће рећи.

Оно што их дефинитивно одаје је што постају јако неспретни и смотани када су у вашој близини.

Вага

Ваге су по природи неодлучне и често делују равнодушно. Ипак, када се заљубе, заиста су миле, дивне и спремне су да ураде све за вашу љубав.

Сигуран знак да се допадате мушкарцу у знаку Ваге и да се заљубио у вас јесте пажња коју вам константно поклања. Прате је ситни неочекивани додири и изузетна заинтересованост за све у вези са вама.

Шкорпија

Када се Шкорпија заљуби, онда је то нешто заиста велико. Мушкарац рођен у овом воденом знаку ће желети да зна све о вама и његово срце припашће само вама.

Такође, рачунајте на то да ће вас посматрати из прикрајка, а по његовом сензуалном погледу тачно ћете знати на чему сте.

Стрелац

Стрелчеви су јако пријатни и забавни, а добар провод и позитивно расположење јако су им важни. А када су заљубљени, њихов весели став нарочито долази до изражаја.

Они ће се потрудити да вам са њима увек буде забавно и радо ће осмишљавати разне активности у којима ћете обоје уживати.

Јарац

Овај знак Зодијака веома тешко изражава емоције и тешко се везује за особу. Ипак, ако је мушкарац Јарац заљубљен ви ћете то и знати, јер он стоји чврсто на земљи и јако је озбиљан у свакој сфери живота.

Он дефинитивно не игра љубавне игрице - укључиће вас у свој живот до те мере да ћете имати утисак да сте од рођења заједно.

Водолија

Водолије се лако заљубљују и још лакше препуштају. Када се мушкарац Водолија заљуби, он је спреман да због вас остави све и да се пресели на другу страну света.

Овај знак Зодијака је потпуно ирационалан када се заљуби и нема шта не би учинио за своју изабраницу.

Риба

Рибе су врло осетљиве и нежне у љубави, али су свакако савршени партнери. Желеће да са вама деле све, да о вама знају све, да стално будете заједно и радите романтичне ствари у којима ћете обоје уживати.

Мушкарац рођен у знаку Риба дефинитивно не крије своје емоције и исказује их на најромантичније начине.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas