Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Како се понашају хороскопски знаци када нађу ПРАВУ ОСОБУ ЗА ЊИХ: Док Овнови вриште од среће, Стрелчеви почињу да се понашају рањиво

Сусрет са правом особом сваки знак доживљава другачије

1684578332_shutterstock_2266054687.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Астрологија има одговор и на ово питање, па тако Јарац зна да је пронашао "ону праву особу" када се више не осећа као да мора да објашњава себе и своје понашање, а Риба кад упозна некога ко је подстиче да буде активнија, радоснија и живља.

Ево какви су остали хороскопски знаци.

Ован

Знате да сте пронашли "ону праву особу" кад коначно упознате некога ко вам буди занимање и узбуђење, а истовремено не осећате страх. У прошлости сте се осећали као да вас друга особа гуши, али с овом особом осећате се као да би се могли попети на врх крова, вриштати од среће и свима рећи колико сте заљубљени. Не осећате ограничења од те особе, осећате се довољно слободно да можете бити оно што уистину јесте.

Бик

Знате да сте пронашли "ону праву особу" када више нисте преплављени осећајима несигурности или љубоморе, а умјесто тога уживате што је доводите свој свет. У прошлости Бик је имао проблема с поверењем или сумњом у својим односима, али ова нова особа чини да се осећате мирно, сигурно, охрабрено и срећно. Не бринете се о томе с ким размењује поруке или јесу ли њени осећаји толико снажни као и ваши - она не чини ништа осим да се осећате пријатно, сигурно и вољено Стога, уместо да се осећате тескобно или несигурно, уживате као никад пре, гледајући је како урања у ваш живот.

Близанци

Знате да сте пронашли "ону праву особу" кад не осећате потребу да глумите испред ње. Цели свој живот до ове тачке осећате као да испред других људи морате носити маску. Волите бити енергични и живог духа и такве вас већина људи познаје, али осећате се исцрпљено од притиска да се стално штитите том маском, да скривате своје несигурности и своје осећаје за себе.

Рак

Знате да сте пронашли "ону праву особу" кад сте с неким ко вреднује породицу, лојалност и односе једнако као и ви. Не мора значити да има савршену, прекрасну породицу - то само значи да сте с неким ко се брине о осећајима, благостању и срећи људи који им највише значе. Осећате се као да вас боље разуме од било кога и да сте напокон срели некога ко се према вама односи с онолико саосећања колико ви пружате другима.

Лав

Знате да сте пронашли "ону праву особу" кад упознате некога ко вас прозива због ваших несташлука. Врло сте топла и љубазна особа и због тога што сте увек били креативни и успешни, нисте се сретали с много одбијања. Дакле, када упознате некога ко вам не допушта свашта и чини да се осећате изван контроле, знате да сте у правом односу. Такође осим тога, Лав ће се осећати подржано, вољено и срећно - то је најбоља комбинација за вас.

Девица

Знате да сте пронашли "ону праву особу" када вам веза коначно доноси више радости и узбуђења него што вам доноси тескобу и стрес. Ви сте особа која хронично претерано анализира ствари и у односима увек се борите с осећајем сумње и доследне самокритичности. Кад се појави особа која вам помаже да изађете из тих оквира, која види све ваше предности и која вас чини срећним, знате да сте пронашли "ону праву особу".

Вага

Знате да сте нашли "ону праву особу" кад упознате некога ко ипак не пада одмах на вашу харизму и неодољиву личност. Вага је навикла да ради шта год жели кад жели, захваљујући свом једноставном шарму. Дакле, кад упознате некога ко вас воли због онога што ви уистину јесте, али вас и упозорава да се нађете на пола пута уместо да добијете оно што желите 24/7, знате да никада нећете допустити да таква особа оде од вас.

Шкорпија

Знате да сте пронашли "ону праву особу" кад се осећате да можете срушити зидове које сте подигли око себе. Иако сте невероватно емоционални и магнетични, такође имате тенденцију бити тајновити – допуштате људима да виде само оно што желите да виде. Дакле, када се појави особа која није застрашена вашом снагом и уместо тога се усуђује изазвати вас да јој покажете сва ваша лица, волећете дубоко и срећније него икада пре.

Стрелац

Знате да сте пронашли "ону праву особу", кад испред ње коначно можете бити компликовани и тродимензионални. Тежите се усмерити према позитивном и срећном ставу, и то је дивно - то не значи да сте на било који начин неискрени или лажни. Али кад постанете познати по томе што сте срећна, позитивна особа, развија се притисак као да увек морате испред свих бити такви. Када се појави "права особа", осећаћете слободу да коначно будете рањиви, понекад љутити и сложени.

Јарац

Знате да сте пронашли "ону праву особу" кад више не осећате као да морате објашњавати себе и своје понашање, јер вас та особа једноставно разуме. Уместо да се бавите арбитрарним правилима и смешним играма које мрзите када се ради о љубави, ви сте с неким ко је на вашој таласној дужини, с неким ко је директан, ко извлачи из вас оптимизам и ко разуме и цени суптилан и духовит део вас који већина људи пропушта.

Водолија

Знате да сте нашли "ону праву особу" кад нестане ваша потреба да будете дистанцирани, јер сте толико фасцинирани и привучени с том особом. Обично задржавате дистанцу кад се ради о упознавању и новим везама, јер се на тај начин осећате најугодније, те задржавате контролу, али та особа узрокује да се понашате на начин на који никад пре нисте – отворенији сте, рањивији, јер разговори које имате с том особом и енергију коју делите с њом, чине да се осећате пријатно и да будете онакви какви стварно јесте. То је врста пријатности коју нисте осећали дуго времена.

Рибе

Знате да сте пронашли "ону праву особу" кад упознате некога ко вас подстиче да будете активнији, радоснији и живљи, као никад пре у животу. Увек сте имали велику машту и много идеја о томе где сте желели да идете, али све до ове тачке, нисте се осећали довољно сигурно и подржавано да се усудите да те снове преточите у стварност. Али с овом особом осећате се као да сте коначно пронашли некога ко вас охрабрује, држи корак с вама и омогућује вам да следите своје снове, пише Атма.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas