Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Како се понашају хороскопски знаци када су заљубљени? Близанци не могу да сакрију, а Рибе су осетљиве и нежне

Откријите по чему ћете видети да ли је ваша симпатија заљубљена у вас

1655814108_silhouette-3553300_960_720.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Погледајте која су то карактеристична понашања која имају знаци када се заљубе. Разоткријите чак и оне најтајанственије. Више нећете морати да сумњате у постојање нечијих осећања. Пратите ове показатеље и будите сигурни да са друге стране постоје симпатије. 

Ован

Ован је све само не стидљив. Ако му се неко допада, он ће га окружити као чопор вукова. Ован није неко ко оклева када је у питању прилазак особи која му је допада. Када му неко заголица машту, Ован ће у глави имати милион питања за дату особу. Пуном паром напред – је мото једног Овна.

Бик

Биковима је потребно мало више времена да се заљубе и сигурно ће вас најпре више пута тестирати пре него што открију како се заиста осећају. Свакако, Бикови су нежни и пажљиви, приређиваће вам романтична изненађења и са њима ћете се увек осећати вољено и испуњено.

Близанци

Близанце је немогуће не “провалити” да су заљубљени. Они су тако “провидни” да ће вам све бити јасно чим их видите. Али јако су симпатични и забавни и они ће за свог партнера учинити све. Романтични су па ћете са њима моћи да водите оне дуге ноћне разговоре. Њима није проблем да кажу како се осећају. Чак, рећи ће вам то одмах и директно.

Рак

Рак је веома опрезан када су његова осећања у питању. Он је неко ко се не отвара лако, али када се једном заљуби, то је до краја живота. Будући да је изузетно емотиван, Рак је врло пажљив у почетку, јер не жели да оголи своја осећања, из страха да му љубав неће бити узвраћена.

Лав 

Они ионако воле да буду у центру пажње, а када им се неко свиђа иду на "алл-ин". Од најскупље кошуље из ормана па надаље њихово прављење важнима скаче са стандардне десетке негде под облаке. Али су заправо слатки јер им је јако битно што мислите.

Девица

Будући да је врло организована, Девица и пољу љубави приступа на исти начин. Када се Девица заљуби, особа о којој је реч о томе неће имати појма. Она ће се претварати да је све врло лежерно и неће открити своја осећања све док не угледа повољан тренутак. То би био онај када постане апсолутно сигурна да и друга особа осећа исто.

Прочитајте још: Љубавни хороскоп за ЈУЛ: СТРЕЛЧЕВИМА и ЈАРЧЕВИМА се враћа особа из прошлости, а ево шта очекује остале знакове

Вага

Ваге су по природи неодлучне и често делују равнодушно. Ипак, када се заљубе, заиста су миле и дивне, а ако се наједном покрену на акцију и крену одлучно да се боре, то значи да им је заиста стало до вас. Свакако, Вагама влада планета љубави, Венера, што овај знак чини савршеним када су везе у питању.

Шкорпија

Понекад се понашају попут Близанаца и излуђују вас, али оно што ће одати сваког Шкорпиона је буљење. Можда звучи мало застрашујуће, али је заправо више чудно и интензивно. Они заправо покушавају да схвате како и зашто тако утичете на њих. Ако успете да останете довољно тајновити  да задржите њихову пажњу, успели сте.

Стрелац

Стрелац није неко ко на једном месту може остати предуго. Читав његов живот се своди на покрет. Када им се неко свиди, Стрелчеви настоје да са њим проводе што је могуће више времена. Стрелац је тај који се не устручава да направи иницијативу и позове особу која му се допада на састанак или заједничко путовање.

Јарац

Самоконтрола је за њих јако битна тако да не очекујте драматичне изливе емоција од њих. Боље обратите пажњу на повремени џентлменски потез и лепу реч. Ако вам се учини да је у ваш живот ушао витез из неког прошлог времена, можете бити сигурни да му се свиђате.

Водолија

Водлија је неко ко посвећује доста пажње свом послу и каријери. Ако је у ситуацији да бира између особе која јој се свиђа и своје каријере, и ако одабере ово прво, то је јасан знак да је Водолија веома заљубљена. Као врло директна особа, Водолија се неће устручавати да отворено каже шта осећа.

Рибе

Рибе су врло осетљиве и нежне у љубави, али су свакако савршени партнери. Желеће да са вама деле све, да о вама знају све, да стално будете заједно и радите романтичне и лепе ствари у којима ћете уживати. Безнадежно се заљубљују и у вама ће видети цели свој свет.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas