Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Како ЗАВОДЕ хороскопски знаци? Сваки има своје "ТАЈНО оружје"

Погледајте како се понашају припадници Зодијака када им се неко свиђа

1702904084_horoskop-ljubavni.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Када желе да освоје супротан пол, сваки хороскопски знак примењује своје "тајно оружје", а ево и како:

Ован 

Висина и спортска грађа су оно што углавном краси мушкарца рођеног у знаку Овна. Уколико и није тако, тада пажњу привлачи врло младоликим изгледом, спортским облачењем и помало опасним изгледом.

Држање је достојанствено, ход убрзан, а посебно привлачни су широки осмех и продоран поглед. Ован је током разговора директан, прича без много околишања и оставља утисак особе сигурне у себе.

Бик

Мушкарац рођен у овом знаку је изузетно мужеван, што је женама неодољиво. Јаке је грађе, врло шармантан, угодан и заводљив.

Понекад се облачи по последњој моди, али неки представници Бикова склонији су помало боемском изражавању и мода им не значи пуно. Без обзира на то, увек су пристојни и џентлменски настројени према припадницама нежнијег пола.

Близанци

Висина, виткост, светлија коса и помало дечачки изглед, чак и у старијој доби - то је оно што често краси мушкарца рођеног у знаку Близанаца. Врло је комуникативан, забаван и зна освајати жене својим шармом.

Мушкарце рођене у овом знаку људи воле да виде у друштву, јер имају осећај као да их дуго познају, иако су га можда тек упознали. Духовити су, воле дружења и баш увек су спремни на неку авантуру.

Рак

Ту се ради о мирним и помало успореним типовима, које жене привлаче осећајношћу, нежношћу и дубином емоција, што се на први поглед можда не би рекло, да су такви.

Мушкарац рођен у знаку Рака понекад може бити упоран заводник динамичних покрета, али и тада сања о правој љубави, угодном дому и породици.

Лав

Мушкарац у овом знаку зна како привући погледе жена, и често је врло успешан у томе - окрећу се за њим где год се појави, јер хода самоуверено, ауторитативно и поносно.

Лавови често имају врло изражене очи, дивну, помало валовиту косу, јачу телесну грађу и крупне шаке. Из њих извире отменост и шарм, али и нешто дечачко. Без обзира јесу ли луцкасти или сасвим мирни, мушкарци рођени у овом знаку су увек достојанствени.

Девица

Ту се ради о типу мушкарца који дуго изгледа младолико, облачи се врло лежерно и увек ће пре изабрати фармерке од најбоље кројених одела.

Мушкарци рођени у знаку Девице су врло шармантни, а жене их воле, јер су и стално насмејани, духовити, љубазни и врло комуникативни. Имају јако добро памћење и одлични су у уочавању детаља.

Вага

Мушкарац рођен у знаку Ваге је неодољиво шармантан, а жене то и те како уочавају и воле. Ненаметљиви су када су у друштву, врло отмени, што је нешто урођено у њима, и велики су џентлмени, који никада неће жену оставити у неком проблему.

Пазе на изглед, а посебно на фризуру, делују младолико и често имају светлији тен. Готово увек остављају утисак уредности и негованости.

Шкорпија

Женама је мушкарац рођен у знаку Шкорпије као магнет којем не могу да се одупу. Има снажно изражен сексепил, јаку личност, врло заводнички осмех и џентлменско понашање.

Понекад на први поглед знају деловати врло мирно, а на лицу је тешко докучити о чему размишља и какве су му намере. Међутим, у очима им се види да нису мирни како се чине, већ су као вулкан који је спреман еруптирати и показати страст потиснуту у себи. 

Стрелац

Овде се ради о често крупном мушкарцу који на први поглед зна деловати успорено, па чак и лењо. Но, заправо се често ради о спортском типу, који осваја својом духовитошћу и спонтаношћу, чак и када није склон физичким активностима.

Стрелац не воли да буде на једном месту, динамичан је и преферира спортски, лежернији стил одевања. Воли путовати и забављати се, а често делује врло младолико, не због изгледа, већ понашања.

Јарац

Јарац је проницљив тип мушкарца, поглед му је продоран, а зна деловати суздржано и хладно - управо је то оно што жене интересује. Што се тиче физичког изгледа, мушкарци рођени у овом знаку углавном су средње висине, тамније косе, а понекад и светлије пути, због чега дуго задрже младолики изглед.

Нису склони некој великој комуникацији са непознатим људима, али зато су врло брбљиви, опуштени и забавни у друштву оних које добро познају.

Водолија

Женама је мушкарац рођен у овом знаку врло занимљив. Необичан је и шармантан, а често делује помало растрзано, али то га не спутава да добро уочи све око себе.

Зна ходати погрбљено и доста брине о томе шта ће да обуче. Водолије се често поведу за познатим модним брендовима или имају властити стил по којем су препознатљиви. Обожавају науку и уметност и врло су радознали.

Рибе

Овај тип мушкарца има онај поглед који говори више од речи, али у којем се и много тога скрива. Коса му је често непослушна и разбарушена, тен нежан, црте лица лепе, а покрети убрзани.

Оставља утисак енергичне особе, али не на онај "мачо" начин, већ особе која је увек спремна помоћи. Рибе често делују врло младолико и склоне су дотеривању.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas