Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

KО ВАМ ЈЕ СУЂЕН ПРЕМА ХОРОСКОПУ: Астрологија каже да је љубав ових парова најјача

Постоје многе ствари које ће вам помоћи да некога упознате и разумете, храна коју воле, омиљени филм, приче о одрастању…али ако знате хороскопски знак те особе много ћете боље схватити да ли сте са њом компатабилни.

1706619674_shutterstock_352599491.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Астрологија нам говори да је астролошка усклађеност међу знацима сигуран начин да осигурате срећу у љубави.

Наравно, постоје и скептици који не верују да ћете хороскопом пронаћи идеалног партнера, али чисто забаве ради или као валидни критеријум, погледајте са којим се знаком најбоље слажете и ко зна, можда је баш ваш садашњи или будући партнер и по астрологији и по индивидуалним особинама баш ваша сродна душа.

Вага и Лав

Оба ова знака допуњују један други и одлично међусобно комуницирају. Обоје воле дружење, обожавају романсу и доживљавају једно друго као праве љубавнике. Слободни су да потпуно покажу све што имају да дају – Лав захтева пажњу, а Вага ће стално да подилази и ласка том великом егу.

Ован и Водолија

Њима никада није досадно. Ова веза је пуна узбуђења и авантура. Они воле себе, али воле и слободу. Ова два знака чине веома креативан пар, а веза им се заснива на међусобном дивљењу.

Ован и Рак

Ован је храбар и независан, док је Рак високо енергичан и ужива у изазовима па извлачи најбоље из Овна. А он, са друге стране, Рака учи како да буде независан.

Рибе и Ован

Они могу бити веома добар пар, обоје су романтичне душе које подстичу једно друго да покажу најбоље од себе. Рибе су осећајне и њихова поверљивост их чини погодним за дуге љубавне везе. Ован је лидер који показује много иницијативе те ће без устезања јурити Рибе и преузети улогу заштитника у вези.

Бик и Рак

Ова два знака показују изузетно међусобно разумевање у вези. Рак је лојалан и пажљив и показује велику емотивну подршку партнеру. И Рак и Бик цене породичне вредности, стабилност, одгајање потомства и велики степен друштвености, али и огромну љубав према храни. Њима је кување и уживање уз добар филм кључ за срећну везу.

Бик и Јарац

Ова два знака воле и поштују једно друго и скоро да се међусобно телепатски разумеју. Бик ће се дивити партнеровој радној етици, јаким амбицијама и духовитости, док Јарац показује захвалност за осећајну страну партнера. Срећом, оба практична знака су на истој таласној дужини када је реч о многим стварима.

Стрелац и Ован

Стрелац је господар авантуре и обожава своју слободу. Не толерише драму у вези и увек следи своје срце. Ован такође воли авантуру те ће савршено функционисати и никада им у вези неће бити досадно. Обоје такође нису подстрекачи свађе и у њиховом односу неће бити места расправи.

Рак и Рибе

Оба знака су водена и имају природну духовну везу. Рибе ће лако пружити хармонију у вези и оба знака су веома интуитивна међусобно. Дубоко су емотивни и брижни, фокусирајући се на неговатељским способностима и томе да никако не повреде партнера. А како је вези највише потребна стална брига и нега, сигурно ће њихов однос трајати заувек.

Лав и Стрелац

Оба знака су оптимисти и великодушни, а посебно воле да се забављају. Обоје су импулсивни, а Лав је посебно тврдоглав и зато му Стрелац помаже да дође до решења које он не види. Стрелац апсолутно обожава самопоуздање које има Лав и цени што не показује нимало љубоморе.

Девица и Јарац

Девица је мудра и тиха, рањива понекад иако се труди да то сакрије. Тешко их је прочитати, али ако им откријете тајну шифру, пустиће вас унутра заувек. Јарац се не боји мистичности Девице и када се она отвори партнеру, привући ће својим особинама Јарца још више.

Лав и Близанци

Овај живахан дуо обожава авантуру. Лав доносу лојалност у вези јер је јак партнер, док Близанци представљају доброту и осећај љубави код партнера. Они цене својеглавост Лава и управо због тога га и воле.

Водолија и Близанци

Ова два ваздушна знака заједно ће уз песму корачати кроз живот, носећи се са успонима и падовима. Близанци воле идеје, а креативна Водолија ће извући најбоље од њих. Оба знака уживају у својој самосталности и разумеју потребе једно другог те неће гушити партнера. Близанци држе везу свежом, док је Водолија чини стабилном, преноси Нови.ба.

Шкорпија и Лав

Ово је наизглед напета веза јер Шкорпија зна да буде захтевна и љубоморна, са оштрим језиком. Али Лав ће само подгрејати страст и жудњу код партнера. Обоје су веома лојални, али и врло захтевни, па ако пронађу опроштај и заједнички језик након свађе, веза ће им бити експлозивнија од ватромета за Нову годину.

Близанци и Вага

Ова два ваздушна знака имају интелектуалну везу јаку подједнако колико је и њихова сексуална привлачност. Веза ће им увек бити свежа и брза јер су обоје енергични и врло друштвени. Обоје цене лепоту, а Ваги је важна хармонија пре свега, па неће допустити да у вези превлада жеља Близанаца за свађом.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas