Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КРАЈ НОВЕМБРА биће НЕМИЛОСРДАН за један знак! За само неколико дана читав СВЕТ ће му се ПРЕОКРЕНУТИ

Крај текућег месеца - новембра, донеће велике потресе на личном и професионалном плану за хороскопски знак који је познат по вечној чежњи за слободом

1700649927_shutterstock_2119598309.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Како се новембар ближи крају, звезде указују да један хороскопски знак можда неће имати најмирнији крај месеца. То је онај који не може да стоји на једном месту, стално јури и чезне за даљинама - да, то је Водолија.

Водолија је знак који ће се суочити са тешким изазовима до краја новембра. Оне ће се наћи у центру неочекиваних промена, како у личном, тако и у професионалном животу.

Њихова склоност да иду супротно принципу и да се залажу за промене довешће их у сукоб са ауторитетима. Осим тога, њихова потреба за независношћу довешће их у ситуацију да ће морати сами да доносе тешке одлуке, без помоћи других.
 

Професионални изазови

На пословном плану, Водолије ће се суочити са неочекиваним преокретима. Ово може укључивати промене у тиму, циљеве пројекта или чак каријеру. Кључ ће бити одржавање флексибилности и креативног приступа.

 

Лични сукоби

Водолије ће наићи на несугласице са блиским људима због њихове тврдоглавости и жеље за превеликом самосталношћу. Биће важно пронаћи равнотежу између личне слободе и одржавања здравих односа.

 

Унутрашње дилеме

Овај месец им доноси и унутрашње сукобе. Водолије ће се борити са одлукама које укључују компромисе између њихових идеалистичких уверења и стварности.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas