Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЉУБАВНИ ХОРОСКОП ДО 8. АПРИЛА: Ево како ће ретроградни Меркур утицати на емотивне везе

Погелдајте како ће се овај период одразити на ваш љубавни живот

1712046603_Foto-Shutterstock-ljubavni-horoskop.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Погледајте како су вам звезде наклоњене на пољу љубави од 1. до 8. априла 2024. године.

Ован

Имаћете тотолано различита интересовања током дужег периода, а посебно вам прија нечија пажња и присуство. Покажите, при сусретима са вољеним особама своје емоције и не устежите се пред празнике или неким добрим поводом да будете романтични. Ако улазите у нове љубавне приче, процените какве су вам могућности и онда отворено изразите своје намере.

Заузете особе су изгубљене у љубавном пламу, а потребне сте породици. Немојте да се ближњи осећају запостављенима.

У овој фази у којој се налазите често врло лично процењујете партнерово понашање. Стално вас прати осећање да вам неко ускраћује емотивно задовољство или могућност да се остварите на љубавном плану. Ваш партнер увек очекује више од вас, те се потрудите сада испуните његова очекивања. Слободне особе очекује нова љубавна романса.

Бик

Ово је период преиспитивања да ли сте направили добар избор на љубавном плану. Неки представници овог знаја ће учврстити своје везе, јер особа са којом су у истој задовољава њихове тренутне критеријуме.

Слободне у овом знаку припрема се симпатична романса са особом коју су недавно упознали на неком скупу. Немојте превише да се изненадите ако се та веза не одржи, јер крајње је време да изађете из ситуација које немају перспективу. Претходни дани су вам донели неке нове невоље, које су наступиле од стране трећих особа. Сада ће се то променити драстично.

Они који су дуже у вези почињу бивати незадовољни. Размислите, ви сте главни покретач свега, или освежите везу или покрените партнера у жељеном смеру, ако желите да веза опстане.

Слободни ће имати прилике да привуку неког сличног себи. Да ли је то добро или лоше, време ће показати. Једна особа константно привлачи вашу пажњу, јер је необична и до сада у животу нисте имали прилике упознати никог сличног њој.

Близанци

Ако сте у вези: Ваш брачни или емотивни партнер и ви имаћете много идеја и предлога о томе како бисте могли да побољшате ваш заједнички живот и унапредите вашу емотивну везу. Пријаће вам разговори о разним темама које ћете водити свакога дана кад год будете у могућности. То ће вам помоћи да се лакше организујете око заједничких планова, а биће вам и забавно. Пријаће вам заједнички изласци, како у ресторане и кафиће, тако и на заједничка места на која волите да идете, организоваћете излете на разн места, где год будете могли да се издвојите из гужве и где можете да проведете време насамо са вољеном особом.

Ако сте слободни: Имаћете добар наступ пред особом која вам се допада и успећете да привучете њену пажњу. Потрудићете се да се претходно добро информишете о томе шта вашу симпатију занима, шта воли, за какве се типове интересује и представићете јој се управо као неко кога замишља као идеалну особу. Пазите да не претерате, јер ако се будете превише претварали да јесте оно што мисте, доживећете неславни крај. Ако будете мудри и шармантни, успећете да је добијете и уђете у нову везу. Нешто старије особе ће бити страствене и пуне самопоуздања. Неће оклевати да особи која им се допада приђу директно и са речи пређу на дела. Фактор изненађења ће им помоћи да постигну успех. Даље већ морају да се докажу.

Рак

Повезаност с вољеном особом биће јака у далеким и необичним темама и бављењима. Пред вама су дани у којим ћете размењивати идеје о свему и свачему, али ће вас то обоје испуњавати. Они који су још сами тражиће особу из својих снова.

Лав

Ако сте у вези: Бићете пуни иницијативе и стално у покрету, чиме ћете позитивно утицати на вашег брачног или емотивног партнера. Умећете да у вашу везу унесете динамику и да испуните сваки заједнички тренутак. Ваши предлози ће већином бити прихваћени са одушевљењем. Ваш партнер ће вам се препуштати и допуштаће вам да предводите и иницирате заједничке активности, али будите пажљиви да не претерате у иницијативи. Допустите вашем партнеру да повремено преузима вођство, предлаже заједничке тренутке, води главу реч. Ако будете настојали да се буде по вашем, доћи ће до непријатне свађе у другом делу месеца. Ако сте слободни: Почећете да привлачите особе супротног пола попут магнета. Деловаћете изузетно харизматично, што ће повећати вашу популарност и донети вам бројне шансе за улазак у нову емотивну везу. Како ће и ваша страственост бити појачана, могуће је да вам се догоди и неколико пролазних авантура пре него што се одлучите за особу са којом бисте започели озбиљну везу. Чувајте се појачаних страсти јер бисте могли да се заљубите у особу са којом нећете имати среће у љубави.

Девица

Склони сте честим променама у расположењу и лагано губите емотивну контролу. Преувеличавате своје емотивне потребе и субјективно оцењујете партнерово понашање. Зарад заједничке среће, учините све што је потребно да фасцинирате блиску особу, немојте дозволити да Вам недостају романтичност и нежност. Емотивна слабост или занос који осећате према једној особи представља добар предзнак, без обзира на строги глас разума. Учините неки посебан гест пажње у прилог заједничкој срећи. Ако сте млади или слободни, очекују Вас занимљиви контакти и нова познанства. Неко ће Вас шармирати. Ваша добитна комбинација представља спој лепих и корисних ствари.

Вага

Преплављени сте различитим емоцијама, све што има »љубавни предзнак« привлачи Вашу пажњу и велико интересовање. Предосећате да се налазите на емотивној прекретници, стога пажљиво анализирате свог партнера или особу која Вам се допада. Љубавни догађаји које наслућујете, имају неку необичну драж и испуњавају Вас позитивним расположењем. Емотивни склад представља најлепши одраз интимне среће која Вас прати. Многе ствари постају достижне, тек када своје мисли и осећања поделите са блиском особом. У комбинацији потентне маште и заводничких способности, делујете веома привлачно на своју околину. Нема разлога да сумњате у своју љубавну срећу.

Шкорпија

Знате да можете више и боље, али то не зависи само од вас. Нико није савршен, па није ни ваша најдража особа. Покушајте да је прихватите онакву каква она јесте и видећете да без непотребних притисака и захтева можете бити сасвим срећни.

Стрелац

Уколико имате потребу да донесете неку битну одлуку када је ваш емотвни живот у питању, најбоље би било да са тиме стрпљиво сачекате и да оставите ствари какве тренутно јесу. Звезде вам нису довољно наклоњеније, због чега је могуће да ће ваши планови кренути “лошим” путем или да се неће остварити оно што желите. Мало стрпљења и више разумевања и размишљања, ће вам указати када је најбољи тренутак за њихово спровођење.

Јарац

И даље постоји код вас потреба за улепшавањем и дотеравањем. Потајно желите да се помирите са бившим партнером, а сада ћете покушати и да остварите комуникацију са њим. Савет вам је да се држите даље од њега, јер га можете искористити за неке своје пословне идеје, али на крају ће све испасти наопако и лоше по вас.

За заузете особее, овај период ће проћи без неких већих промена. Покушајте да се окренете породици јер је она увек ту због вас ма колико несавршена била. Вама је потребна нека промена у сваком смислу.

Вама који сте у стабилној вези партнери ће предложити неке нове идеје које имају у виду да реализују са вама већ дужи период. Покушајте да их саслушате о чему се ради и видећете да ћете се остварити и на пословном и емотивном плану.

Крајем овог периода могући су неспоразуми са партнером или љубомора, припазите се! Не улазите безвезе у проблеме и неспоразуме и не изазивајте непотребну сумњу.

Могућа су нова познанства за слободне особе – зато искористите своје потенцијале.

Водолија

У оптимистичном расположењу уживате у неким романтичним сусретима или у друштву особе која у Вама покреће велике страсти. Ваше понашање на најбољи начин одсликава љубавно задовољство или расположење које осећате у нечијем присуству. Танка је граница спајања или раздвајања у љубавном односу. Сачувајте добро расположење, без обзира на емотивни ритам и тренутни исход. Важно је да следите свој унутрашњи инстинкт. Размена осећања и енергије између Вас и вољене особе представља »лепши део стварности«. Оно што је по Вашем укусу – одговара и Вашем партнеру. Уколико сте млади или слободни, очекују Вас узбудљиви контакти и сусрети.

Рибе

Неки ће у драгој им особи препознати свој идеал партнера. Биће помало збуњени, али и спремни на акцију. Такође ће их све више обузимати потреба за нежношћу и пажњом. Имају право на то, па нека изразе своје потребе. Док ће вам партнер предлагати разне опције како да проведете слободно заједничко време, ви ћете стално нешто приговарати. Неки ће дувати и у хладно и у свакој ситници видеће разлог за бригу. Треба вам опуштања и весеља.

(Wантед)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas