Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЉУБАВНИ ХОРОСКОП: Један знак ће до краја године пронаћи љубав свог живота

Погелдајте о ком срећнику је реч

1692530131_shutterstock_2266054687.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Према годишњој астролошкој прогнози, постоји неколико знакова који могу очекивати срећу у љубави ове године – али један је може очекивати највише.

Стрелац ће ове године имати највише среће у љубави. Знак за који се зна да с времена на време избегава обавезе, можда ће 2023. окренути плочу. Романтична ренесанса – а потенцијално и обрачун – је на помолу. Могли би бити посебно магнетични за обожаваоце и више него спремни за разигране, живахне вибрације које их очекују. Стрелци ће имати жељу да се повежу с било ким ко је динамичан.

Стрелцима је у интересу да у ову годину угурају што више љубавних састанака. Чекају вас просидбе, венчања, прављење деце или можда обновљено поглавље везе које се чини као други или трећи медени месец.

Лето ће и ове године бити бурно, заправо, то је савршена прилика за одмор или чак за романсу на даљину. Само припазите на ретроградну Венеру од 22. јула до 3. септембра. Могли бисте да осетите порив за побуном, а истина би могла постати клизав терен, па се препоручује да не дајете обећања која не можете испунити.

Стрелац можда није познат као знак који је највише оријентисан на везу, али 2023. романтика ће увелико бити у ваздуху. Било да се ради о љубавној вези на даљину, вези која је претворена у веридбу или проналаску нове љубави одмах иза угла, то треба да прихватите до краја 2023, преноси 24сата.хр.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas