Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

ЉУБАВНИ ХОРОСКОП за 2022. годину: Коме звезде предвиђају РАСКИД, а ко ће пронаћи своју сродну душу?

Љубавни хороскоп за 2022. годину многим знаковима ће донети промене

1636097450_ljubav.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Ован

Веома лепа и позитвна година за Овнове. Они који немају емотивног партнера очекује већ у првој половини године веома занимљива дешавања. Ову љбав ћете прихватити 100% и потпуно другачији поглед ћете имати на везу, ваша очекивања и партнерова очекивања. Они који су у емотуивној вези ствари иду својим током, али за оне који су на прекретници свакако долази до реза јер ћете и ви имати као и слободни Овнови потпуно другачији поглед на љубав.

Прочитајте још: Нумеролози ОТКРИВАЈУ: Ово су најсрећнији дани за ВЕНЧАЊА у 2022. години, а један дан је посебно ВАЖАН

Бик

Ова година за разлику од предходне вам доноси мир у души. Ви сте сада емотивно потпуно зрела особа. Сада су ваша очекивања и потребе јасно дефинисани. Слободни Бикови дефинитвно преко посла или колеге са посла упознају сродну душу. Они који су у вези имају пар опција: или остају у вези са потпуно промењеним односом према партнеру, или се разилазе уз бурну свађу.
 

Близанци

лепа година за вас. Сам почетак године ће обележити дружења са пријатељима и партнером. Ви ћете уживати у лепој комуникацији али партнер ће сада од вас тражити више практичних дела него обећања кроз комуникацију. То вам се неће допасти јер то није ваш стил али крајем године видећете и сами колико вам то лепих момената доноси Они који су слободни ће већи део године проводити у флерту без неких крајњих резулата али карајем године из обичног флерта ће се десити потпуно неочекивана љбав која ће за неке трајати заувек.

Прочитајте још: ГОДИШЊИ ХОРОСКОП ЗА 2022. ГОДИНУ: Овим знаковима се живот мења из корена - Стижу унапређења повишице и љубав!

Рак

Помало узбуркана година јер ће бити сукаба између ваших очекивња наспрам вашег понашања и начина на који желите да доживите љубав. Бићете неискрени према партнеру али само у вашим поступцима. Дајете све али тражите безграничну љубав и наклоност. То је помало љубав која се добија само од оца и мајке.То ће збунити партнера. Они који су слободни на пролоће очекије љбав која ће помирити ваше тло под  ногама. Желећете одмах све и децу и породицу и заједнички живот

Лав

ове године спремите се за вулкан страсти! Бићете неодољиви за супротан пол. Зрачићте позитивном и сеx енергијом и бићете примећени где год да се појавите. Како ће сеx енегија бити наглашена , година ће бити турбулентна. Биће превара, завођења! Из таквих односа и енергије следи велико и страсно заљубљивање. Како за слободне тако и за заузете Лавове.

Девица

Ваша прециност ће ове године достићи врхунац поготово када је љубав у питању. Сада сумирате на неки начин ваш љубавни живот и правите малу еxел табелу у вашој меморији. Када све посложите тачно ћете знати да лои остајете у тренутној емотивној вези или идете. Даћте још коју пансу али ћте јасно поставити захртеве и неће бити одступања. Слободни сада прецизно знају шата желе и ти ће и добити.

Вага

Важна година за Ваге. Генерално сте заљубљиве природе, али вам недостаје да искорачите и будете сигурни, међутим, нова година ће донети бројне одговоре. Звезде су наклоњене, па постоји могућност да упознате особу према вашим критеријумима. Obratite pažnju na poruke koje вам долазе.

Шкорпија

Година која вам доноси и сузе и смех. Озбиљно превирање емоција. Имаћете утисак као да вам на раменима седи и анђео и ђаво и у зависности ко шта пробуди ви ћете бити такви. Емотивне везе биће стабилне али око јесени 2022 долази до буђења нове енергије која ће бити подстакнута партнеровим понашањем. Слодобне Шкорпије ће бити на клацкалици да ли да се упусте у везу или не..јер постоји могућност је ће партнер бити заузет..,тада се у вама буди тај анђео и ђаво. Слушајте интуицију.

Стрелац

Почетак године неће донети нека битна дешавања. Тамо од пролећа креће велики рингишпил свега! И љубави и пуцања веза , бракова. Ваша душа се буди и жели да буде лепршава и слободна. То не знаћи за оне који су у вези да ће бити преваре већ да ћете тражити ону вашу Стрелчевску слободу на коју партнер неће лепо одреаговати. Слободни ће бити на рингишпилу свега од љубави до смеха , завођења.

Јарац

Година која је прекретница поготово за слободне. Очекујте да ћете упознати емотивног партнера са којим улазите у брак и стварате породицу. То ће бити озбиљна и јака љубав за цео живот. Заузети ће имати мир ну луку у овој години. Једино што донекле може да наруши хармонију је обим посла који ће се пресликати на љубавни живот који ће мало испаштати.

Водолија

слобода је кључна реч за вас. Било да сте у вези или слободни. Ове године ћете бити посвећени себи и свом личном развоју. Размишљаћете доста о свом љубавном животу и када подвучете црту бићете задовољни. Партнер поред вас вас разуме и даје вам ветар у леђа. Они који су слободни тражиће партнер а са којим ће имати слободу а опет ће бити чврсто повезани. Без драме, љубоморе.. Ова година вас награђује и ви проналазите таквог партнера.

Прочитајте још: ЈЕДНОСТАВНО И ЛАКО: Сазнајте колико имате година на ДРУГОЈ ПЛАНЕТИ!

Рибе

година за вас на свим пољима поготово када је љубав у питању. Слободни ће доживети за њих најсвршенију љубав у животу. Десиће вам се оно о чему сте цео живот маштали. Рибе које су у емотивној вези сада са партнером доживљавају нову љубав. Година која вам иде у корист и само је битно да се опустите и уживате и да се не плашите!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas