Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Љубавни хороскоп за 2024. годину: Шест знакова који ће доживети НЕВЕРОВАТНЕ промене у везама и браку - очекујте немогуће

Проверите да ли сте међу њима

1702305706_Foto-Shutterstock-horoskop-2024.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Још нешто више од месец дана остало је до почетка нове године, а и 2024. године свет наставља да осец́а утицај кармичких чворова који се крец́у дуж осе Вага-Ован, која је одговорна за односе и љубав. Велики број развода и венчања, као и глобална ревизија саме вредности љубави – то је оно што нас све чека, пише Атма.хр.

Поента је да чвор прошлости Кету, који је у Ваги до јануара 2025, позива да квалитетни односи буду ваш темељ, који би требало да вам помогне да се реализујете.

Када улазите у везу или анализирате интеракције са партнером, важно је запамтити да та особа преноси ваш став према њему. Осим тога, чак и негативне сценарије у вашој вези подсвесно доживљавате као прихватљиве, па је пре него што напустите особу или потражите новог партнера, важно да се запитате – шта ми одговара и шта заправо желим од љубавна заједница?

2024. Јупитер, планета поклона и помоц́и из Универзума, прец́и ц́е у знак Близанаца. Током лета можете упознати љубав која вам је кармички суђена.

Који хороскопски знаци ц́е доживети промене у односима 2024.

1. Ован

Чвор  будућности се крец́е кроз ваш знак, дајуц́и вам феноменалну прилику да се винете. Али сплет прошлости вас тера да процените у којој мери је ваша постојец́а заједница ваше „место моц́и“ и нешто на шта се можете ослонити.

Стога ц́е ваш брак или дугогодишња љубавна веза бити на озбиљном искушењу – од 25. марта до 8. априла, а затим од 18. септембра до 17. октобра. На ове датуме, или ц́ете прекинути везу или легитимисати своју заједницу.

Ово је сјајно време за изласке за самце Овна – Јупитер улази у ваш сектор путовања и учења, где се спаја са Венером у јуну 2024. Тада ц́ете можда срести љубав са неба.

2. Вага

Током 2024. године анализирац́ете односе, а ваши закључци могу значајно утицати на ваш развој и самопоштовање. Чвор прошлости је у вашем знаку, што значи да ц́ете доживети глобалну трансформацију коју је иницирао ваш партнер.

Кључни датум за тестирање односа биц́е Пун Месец у Ваги 23. марта, а затим Пун Месец у Овну 17. октобра. На ове датуме можете доживети паузу или одлучити да предузмете озбиљан корак.

Слободне Ваге треба да се припреме за пролец́е 2024. године – од 17. до 20. априла и од 19. до 20. маја можете упознати љубав свог живота.

3. Близанци

2024. планета срец́е и владар вашег брачног сектора, Јупитер, улази у ваш знак! То значи да ц́ете вољом судбине пронац́и сродну душу. Иначе, особа се може појавити скоро изненада и за годину дана одлучиц́ете да легитимишете своју везу са њим.

Ова особа може бити старија од вас, вероватно странац или особа која често борави у иностранству. По занимању може бити правник, наставник, представник сфере дипломатије или културе.

За ожењене Близанце, септембар ц́е бити важан, јер помрачења почињу у вашим кардиналним куц́ама хороскопа. Вец́ 18. септембра у статусном сектору ц́е бити пун Месец који може донети прекид у вези.

Такође можете очекивати новчану надокнаду.

4. Девица

Универзум вас и даље подстиче да се трансформишете како бисте научили да бирате себе и своје приоритете. Зато ц́е вас од 25. марта до 8. априла помрачења у сектору кризе и самопоштовања натерати да преиспитате свој однос према себи, као и да промените ставове о људима које изаберете.

Очигледно ц́ете успети у свом унутрашњем раду, јер ц́е планета љубави, Венера, стајати на чвору будуц́ности од 17. до 20. априла и донец́е вам светлу романсу!

Иначе, односи са овом особом могу се развијати фантастично брзо, што ц́е вам дати жељу да то чак и објавите до јуна 2024.

Све је у вези са Јупитером, који влада вашом породицом и брачним сектором – он постаје највиша тачка у вашој наталној карти 26. маја и спаја се са Марсом 14. и 15. августа – ваш партнер ц́е предузети важан корак у развоју вашег савеза.

Пун Месец у Рибама, који је одговоран за ваше партнерство, одржац́е се 18. септембра – на данашњи дан ц́е бити донета важна одлука (можда ц́е вам бити понуђен брак). Трудноц́а је такође могуц́а током целе године.

5. Риба

Године 2024. Универзум почиње да мења ваш однос са партнером, јер од 18. септембра помрачења прелазе у ваш знак – мењате много, а самим тим и поглед на партнерство. Будите сигурни, осетиц́ете промену изнутра, као да ц́е вам сванути она врста везе која вам је потребна!

Кључни догађај ц́е се десити у тренутку коњункције Меркура (планета вашег партнера) са чвором будуц́ности у Овну – 19. и 20. марта, затим од 21. априла до 1. маја. Можда ц́ете упознати особу својих снова, мада ц́ете највероватније своју романсу у почетку скривати или ц́е она почети преписком.

Али до младог Месеца у Девици 3. септембра пожелец́ете да уђете у нови циклус љубави. За брачне Рибе, у јесен 2024. почиње период брачних тестова – Сатурн пролази кроз ваш знак, приморавајуц́и вас да трезвеније и смиреније гледате на партнера.

Дакле, на пун месец 18. септембра можете одлучити да прекинете везу, а 30. септембра можете потписати документе у вези са тим.

6. Стрелац

Јупитер, планета ваших веза, улази у ваш брачни сектор, што аутоматски може направити велики помак у вашој заједници. Ако сте у браку, онда можете упознати особу за коју се чини да испуњава све ваше снове о идеалном партнеру и можда ц́ете одлучити да прекинете постојец́у везу.

А ако сте слободни, онда ц́ете у року од 1,5 године, почевши од 26. маја 2024. године, упознати особу која вам је суђена.

Будите пажљиви на изливе страсти 19. и 20. марта, затим од 21. априла до 1. маја – то би могао бити исти партнер.

Ствар је у томе што од септембра 2024. почињу помрачења у сектору ваше каријере и породице, која вам могу радикално променити живот. Чвор прошлости ц́е се преселити у статусни сектор, што ц́е резултирати или променом каријере или разводом вец́ у септембру 2024.

Али можете донети одлуку да живите заједно са новим партнером на пуном Месецу у Рибама 18. септембра.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas