Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЉУБАВНИ ХОРОСКОП ЗА ДЕЦЕМБАР: Водолијама се смеши авантура, а Близанци неће моћи да изађу на крај са љубомором

Очекује нас веома занимљив месец када је љубав у питању

1701437532_Foto-Shutterstock-ljubavni-horoskop.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Погледајте шта вам доноси месец децембар на пољу љубави.

Ован

Венера вам доноси велике проблеме када је у питању комуникација са партнером, а за оне Овнове који су слободни, могуће је да ће обновити занимљиве контакте из прошлости. Најважнији савет за Овнове је да поведу рачуна о њиховој потреби да се истичу први план.

Бик

Ситуација са партнером добија јако добар наставак . Заузети Бикови могу рачунати на веома добре односе са партнером и на јако добре пословне договоре до краја године. Слободни Бикови могу очекивати јако занимљив сусрет са особом у знаку Лава или Овна средином месеца.

Близанци

Када су у питању емоције Марс у знаку Близанаца ствара осећај да припадници овог знака не умеју да изађу на крај са осећајем љубоморе. Ово се посебно односи на Близанце који су у стабилним везама и ово је велики терет што се тиче њиховог односа. Савет је не доносити нагле одлуке.

Рак

Када су у питању Ракови њихово емотивно стање је веома нестабилно јер Венера прави опозицију на њихово Сунце. Стабилни односи могу бити на неки начин " пољуљани " али слободни Ракови могу доживети разочарење до краја месеца што се тиче емотивних односа.

Лав

За све Лавове ово веома напет период зато што је ситуација са партнером је веома критична. Партнерски однос је већ неко време доведен у питању због неразјашњених ствари из прошлости. Слободни Лавови су окупирани својом пословном страном и не интересује их превише емотивна страна.

Девица

Венера покреће веома занимљиве планове за све оне Девице које имају стабилност у везама. Могуће је заједничко путовање до краја месеца. А за слободне припаднике овог знака до краја месеца могуће је упознавање са особом у знаку Рака или Шкорпије.

Вага

Ваша емотивна ситуација је веома напета јер партнер осећа велики притисак са ваше стране. До краја месеца будите спремни да искажете своје мишљење и да не трпите ничији психолошки * терор *. За све Ваге које су соло варијанти стиже занимљив сусрет до краја месеца.

Шкорпија

Љубавна ситуација је веома страствена под утицајем ове Венера доноси јако зреле одлуке за све оне Шкорпије које су у браку или у вези. Што се тиче слободних особа у овом знаку, особе из прошлости може постати веома занимљива управо због великог разумевања тренутне ситуације.

Стрелац

Овај знак је под великим притиском Марса и када је у питању љубав сви Стрелчеви имају осећај да су помало "погубљени". Најбољи савет би био да поведу рачуна о себи и о својим емоцијама, да не троше себе узалудно објашњавајући своје емоције.

Јарац

Венера ствара осећај да сте * свој на своме * и даје вам јако лепе прилике да успете у љубави. За оне који имају стабилност у љубави ово иде ван период да се посвете мало више послу и пословним аспектима уз велику подршку партнера. А они који су слободни после 15. децембра имаће јако занимљив позив од особе у знаку Рибе.

Водолија

Овај знак је под оптерећењем због великих очекивања од стране партнера. Најважније да се опусте и да се препусте свему ономе што се дешава јер то је једини начин да могу опстати у нормали. Заузете особе у овом знаку морају повести рачуна о авантури која им се смеши.

Рибе

Венера ствара велике сукобе на релацији са партнером. Најбоље би било да ове особе чувају себе и свој интегритет и да не дозвољавају да други командују са њиховим животом. До краја месеца веома инспиративан сусрет за све оне Рибе које су у слободној варијанти.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas