Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ЉУБАВНИ ХОРОСКОП ЗА ОКТОБАР 2022: Јарчеви упознају БУДУЋЕГ ПАРТНЕРА кроз НОВИ ПРОЈЕКАТ, а један знак ће у ИЗЛАСКУ упознати СРОДНУ ДУШУ

Октобар ће бити прекретница многим знаковима

1664266365_308514161_4916797271755331_1561383690197596294_n.jpg
фото: Профимедиа
Oglas

Љубав у јесен сазрева. Тако је и овог октобра. Све што је чисто, јако и искрено опстаје, све што је на климавим ногама сада се руши. Планете су кренуле у свој директан ход самим тим ствари постају видљивије.

Ован

Заузети Овнови могу да очекују миран и леп месец. Од половине месеца ствари се још више поправљају. Слободни нека очекују да кроз провод и изласке могу да упознају своју сродну душу.

Бик

Овом знаку вуће стабилна љубавна ситуација, али крајем месеца може сасвим неочеливано доћи до бурне распаве која, ако не повучете ручну, може да доведе до разлаза. Слободни упознају особу преко посла или колеге са посла.

Прочитајте још: Највеће МАНЕ хороскопских знакова: Јарчеви су строги ГЕНЕРАЛИ, а Шкорпијина оштра жаока пуца право у СРЦЕ

Близанци

Били слободни или не, ви овог месеца заводите речима. Одлична вам је комуникација, па се може десити да уђете флерт који може да прерасте у нешто много озбиљније, што се посебно односи на заузете Близанце.

Рак

Слободни Ракови ће имати удвараче, али им нико неће баш привући пажњу. Пожељни сте и уживате у томе. Ви бирате. Заузети, поготово они који имају децу, нека обрате пажњу јер може доћи до свађа што ће се директно рефлектовати на ваш и партнеров однос.

Лав

Слободним Лавовима се враћа партнер из прошлости. Имаће конкретан предлог. Ви одлучујете да ли му пружате шансу. Заузети ће имати дивне тренутке са партнером током целог месеца.

Девица

Овог месеца ви стављате на прво место своје потребе и емоције. Било да сте слободни или у вези, сада посматрате онога преко пута вас и процењујете његове емоције.

Вага

Љубав је вама покретач. Ако је немате. ви сте тужни и несрећни. Прошлост нема шта да тражи у садашњости. Размислите о свему и тек онда донесите одлуку.

Шкорпија

Имате јаку и заводљиву енергију. Заводите покретима и речима. Слодобни бирају и одабраће најбоље. Заузети шаљу погрешне сигнале, што их може довести у незгодну ситуацију.

Стрелац

Леп љубавни октобар је пред вама. Заузети ће организовати путовање које ће вас још више зближити. Слободни су жељни провода и кроз тај провод упознају веома привлачну особу.

Прочитајте још: ТРИ знака која ће срећа пратити 2023. године: Према речима чувеног руског АСТРОЛОГА оствариће им се све што пожеле

Јарац

Слободни Јарчеви кроз нови пројекат упознају будућег партнера. Одушевиће вас његова стабилност и лакоћа којом корача кроз живот. Заузети желе мир што ће и имати са партнером.

Водолија

Превише очекивања вас доводи у минус фазу. Боље је да отворено поразговарате са партнером. Слободни ће имати удварање од особе која нешто крије, намере јој нису часне.

Рибе

Слободне Рибе треба да се покрену. Чим то урадите видећете каква вам особа улази у живот. Заузети ће имати диван и романтичан месец без трзавица и свађа. Баш онако како ви желите. Нежно, топло и ушушкано.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas