Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ЉУБАВНИ МЕСЕЧНИ ХОРОСКОП ЗА МАРТ: Који знак чека нова љубав, а који турбулентан период?

Шта су нам звезде припремиле на пољу љубави у марту месецу

1709047344_shutterstock_2121820589.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

Последњих дана фебруара осећаћете се енергично и мотивисано, са пуно полета. Могли бисте отићи на кратак одмор са вољеном особом. Почетак марта ће смањити ваш ентузијазам, чинећи вас меланхоличним и оријентисаним ка прошлости.

Могли бисте се поново повезати са неким с ким сте раскинули пре много година.Ако нисте у вези, постоји велика шанса да ћете се помирити са бившим партнером или дати шансу вези која није била у правом тренутку у прошлости, али би сада могла да функционише.

Бик

Потребни су вам сигурност и стабилност да бисте се осећали добро. Покушаћете да добијете потврде од блиских људи. Уверите се да они пред којима сте рањиви у потпуности заслужују ваше поверење.

У љубавној вези појавиће се искре страсти у току марта. Ако сте слободни, можете да се осећате самоуверено и авантуристички, па излазите на састанке, јер ћете освојити срце неког посебног.

Близанци

Осећате да добијате добру енергију из универзума, а овај период се може показати као магичан за вашу душу. Успевате да се ослободите тензија из прошлости и отресете трагове везе која је оставила неке ожиљке на вашем срцу.

Ако сте са неким, сада ћете осећати дубоку љубав према свом партнеру, јер ћете га ценити због онога што је тренутно, без икакве сенке онога што је било између вас пре неког времена.

Рак

Ово је недеља исцељења за ваше срце и могуће је примити поруку споља која ће вам помоћи на овом путу духовности. Обратите пажњу на своје духовне потребе и мање брините о тривијалним аспектима свакодневног живота.

Ви сте магични, и моћ да то преузмете од нуле је у вама. У љубавној вези ћете добити лепе вести које ће вас зближити са вољеном особом. Ако сте сами, могуће је да вам неко украде срце лепим речима, почетком марта.

Лав

У вашој је природи да желите да сами решавате у многе ситуације, али овај месец долази са лекцијом да вам је понекад потребна подршка. Немојте се плашити да тражите помоћ од вољених у свом животу, јер вам то помаже да се боље повежете са њима.

Ваш животни партнер ће вам понудити доказ љубави који ће вас покренути. Ако нисте у вези, могуће је да започнете везу са неким ко вам је од поверења или вам у нечему помаже.

Девица

Љубав је у ваздуху! Удишете га кроз све поре и уживате. Ако сте у здравим односима , са чврстим основама, имаћете месец из снова, са много изненађења. Веза између вас и вашег партнера ће достићи максималну висину.

Вага

Веома сте креативни и изузетно добро комунициратеове недеље. Успевате да се добро извучете из сваке ситуације. То је повољан период за важне разговоре и преговоре. Будите мирни у љубавној вези, где је могуће да дође до сукоба са партнером.

Уз помоћ искрених дискусија решићете ситуацију, али ако пожурите са закључцима, може доћи до раздвајања. Много зависи од тога шта заправо желите.

Шкорпија

Будите озбиљни у вези са оним што предлажете, јер ће ефекти бити дугорочни. Почетак марта за вас значи важне одлуке за вашу будућност. Понашајте се веома мирно и слушајте своју душу.Ако нисте у вези, у вашем животу се појављује неко потпуно неочекиван. Верујте универзуму и не одбијајте састанак.

Стрелац

Водите рачуна о својим границама, али и о онима око вас. Можда ћете бити превише храбри и постати досадни у неком тренутку, јер су неки људи осетљиви током овог периода.

Будите мирни када су у питању тешки разговори. Добре вести долазе у љубавној вези. Ако сте слободни и познајете некога занимљивог, направите корак уназад и погледајте ширу слику. 

Јарац

Болови прошлости су анестезирани и особа коју волите (животни партнер или неко из породице) постаје ваша сигурносна мрежа када ваша душа прође кроз фазе трансформације.

Промена није лака и можда ћете добити неколико удараца од универзума, али не заборавите да морате проћи кроз таму да бисте ценили светлост.

Ако нисте у вези, дајте себи прилику да упознате некога. Идите у свет, не одбијајте позиве, јер страст почиње да се распламса у вашем срцу.

Водолија

Осећате унутрашњи немир, попут узнемирености, желите да постигнете превише, за кратко време. Ове недеље ћете добити много знакова кроз које вас универзум шаље да се одморите. Анализирајте своје мисли и осећања пре него што поступите. Будите опрезни са комуникацијом.

Рибе

Осећаћете много емоција и препоручљиво је да се опустите. Плачите ако осећате потребу. Користите уметност да се изразите. Не заборавите да комуницирате са онима који су вам блиски о томе шта осећате, како бисте добили њихову подршку на овом путу исцељења.

Ваш животни партнер вам даје разлог за славље. Ако сте сами, није време да започнете везу, јер прво морате да излечите бол из прошлости.

(Сенса)

БОНСУ ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas