Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МАРС У ДЕВИЦИ ДО 27. АВГУСТА 2023. ГОДИНЕ: Многим хороскопским знацима донеће корените промене

Проверите да ли сте међу њима

1689340143_planeta.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Марс у астрологији представља синоним за снагу, борбу и мушки принцип. То је планета која је задужена за сваку нашу вољну и невољну акцију. То је инстинкт за преживљавање, али и за освајање. У модерној астрологији представља наш однос према раду и начин на који делујемо у физичком свету. Он је тај који нас покреће, он нам даје храброст и снагу.

Све до последњих августовских дана ова црвена планета ће транзитирати знаком интелектуалне Девице.

У овом стидљивом и људском знаку он није нарочито срећан јер овде ништа није нагонски. Девица је практична, промишљена, па ће овај Марс изгубити на спонтаности и храбрости, али ће постати вреднији и спретнији.

Ко коси, а ко воду носи

Сликовито речено, Марс су све оштрице, копља, алат, оружје и оруђе које је измишљено баш у неке прастаре транзите Марса кроз сазвежђе Девице јер код Девице нема ничега што нема практичну примену. Тако ће и сада, док су остале планете занесене маштом и емоцијама, овај Марс покушати да буде она страна која се бори да ирационално не оде у екстрем, већ да послужи неком опшем добру.

Ова улога није нешто што је типично за њега, али неко мора да ради и непопуларне послове. Он ће се потрудити да житна поља буду пожњевена, да у амбарима све буде под конац.

Он ће организовати људе, удружити их да се посао заврши јер Девица зна да зима долази и не жели да је дочека неспремна. У модерна времена, кад су све ове послове углавном преузеле машине и само мали број људи ради у пољу, овај Марс је почео добро да се сналази и у канцеларији. Он долази први на посао, уради највише и не одлази кући док није проверио да ли је све завршено. Код људи који га овде имају у наталном хороскопу, ово може бити и опсесија послом, педантност, али и ситничавост. Иако врло вредан, може се изгубити у детаљима и преузети превише тога на себе, чак иако од њега то нико не захтева. Добар део дана ће потрошити на исправљање туђих грешака и репова. Иако вам се може учинити као да је штребер, није! Он сам једини зна да је цео процес састављен од ситних детаља и да визија не може бити квалитетно остварена ако и најмањи део буде офрље урађен.

Нове перспективе

Ово лето ће посебно добро бити за све видове интелектуалних послова. Како ће у неком тренутку бити подржан од Јупитера и визионарског Урана, можемо очекивати неочекивано. Наше је да се не премишљамо превише, већ да испоштујемо сваку нову искру, сваку нову идеју и све што захтева иновативни принцип размишљања. Ум је бритак и брз, па ће ово бити плодан период за усвајање нових технологија, налажење начина како да технологија ради за нас, уместо нас и како да је искористимо у веома практичне сврхе. Зато ће се многи на одмору играти вештачком интелигенцијом, упознавати њен начин функционисања и јесен дочекати спремни за нове изазове. Ово је подизање на виши ниво широких народних маса.

Уколико вам је потребна особа која има дар за анализу, ово је идеалан период да до такве особе и дођете. Истанчан ум и око за детаље ће вам пронаћи сваки недостатак и понудити бар неколико добрих могућности. Уколико вам је пак потребан неко ко вешто барата алатима, он је незаменљив јер их највештије користи. Први је у микромеханици, лабораторији, ветерини, статистици, програмирању и ИТ сектору... Осим што је овога лета овај Марс изразито окренут ка новим технологијама и ширењу видика, он ће се бавити и заштитом животне средине, правима радника и борбом за људска и животињска права. Он није бајковит ни сентименталан, његова реч је оштра, прецизна и правична. Систематичан, али и непредвидив, овај транзит утиче да сви помало постанемо генији у неким сферама.

На глобалном плану

Кад су у питању дешавања на светском нивоу, сад можемо да очекујемо измене закона у вези с правима радника, здравству и ветерини, закона о АИ технологији, реконструкцију интернет-технологије, нова открића, као и нове савезе, који могу бити изненађења. Могући су и притисци који се врше на радничку класу, али ако они буду прејаки, изазваће супротан ефекат. Свет се убрзава, а у таквим околностима ништа што је статично не може да опстане и врло брзо ће бити само страно тело које се мора одстранити. Ово је рађање нових синдикалних удружења, могућ је и велики број отказа и адекватни одговори и захтеви радника. Ово је време када се рађа колективна храброст, али с великом дозом генијалности.

Ком знаку ће Марс у Девици донети главобољу, а ком љубав на послу:

ОВАН

Можете очекивати доста динамично пословно окружење, реоргаизације, кадровске промене и много рада. Могуће је да ћете бити нестрпљиви с колегама, али покушајте да не реагујете на прву лопту. Добар период за тражење новог посла. 

БИК

Овај транзит вам одговара. Снага и виталност се буде, али и спремност да се борите за љубав, која може бити космички јака. Већа физичка активност ће пријати вашем телу, а резултати ће бити брзо видљиви.

БЛИЗАНЦИ

Овај транзит вам може бити непријатан, а у кући су могући неки радови, реновирање или сређивање инсталација. Породица захтева вашу пажњу, а неки Близанци се могу озбиљно посветити приватном послу. Могуће су и селидбе.

РАК

Убрзавате се овога лета и једно је сигурно, ово лето ћете памтити по великој динамици. Бићете стално у покрету, бавићете се блиском околином, техником, превозним средствима, али и новим знањима.

ЛАВ

Овај транзит вам доноси могућност зараде, али и повећано трошење новца. На послу сте оштрији и нетолератнтији. Слаба тачка је грло и предео врата, па опрезно с хладним напицима.

ДЕВИЦА

Добијате велику енергију и динамику, која се мора адекватно потрошити да не бисте постали нервозни и превише џангризави. Имаћете више храбрости да промене изнесете на прави начин. Подршка из иностранства. Слаба тачка су вам глава и стомак.

ВАГА

Саветује вам се да редовно спавате јер ће сада снови имати пророчки квалитет, а можете открити и неке подсвесне механизме, који су вас спутавали. Интересовања за онострано и мистериозно.

ШКОРПИЈА

Можете да очекујете динамичан период, удруживање и нове пројекте. Пријатељи играју важну улогу, а могућа су и нова, занимљива, познанства.

СТРЕЛАЦ

Можете имати неке промене на пословном плану, нове колеге или нове пројекте. Повољанан период и за промену посла, нарочито ако сте старим били незадовољни.

ЈАРАЦ

Прија вам ова енергија, отвара вас за нове погледе на свет. Сарадња с иностранством је безмало извесна, али и путовања. Идеално време за учење и иновације.

ВОДОЛИЈА

Улазите у фазу трансформације. Време је да прочистите себе и промените неке навике. Могуће улагање у заједнички посао. Јак либидо.

РИБЕ

Комуницирате прецизно и јасно. Могуће је и да будете мало нестрпљиви кад су други у питању. Потребно је више такта и толеранције.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas