Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

Меркур је у знаку Стрелца од 17. новембра: Ево када можемо да очекујемо прилив позитивне енергије

Меркур ће у знаку Стрелца бити до 6. децембра

1668503566_shutterstock_522253330.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Меркур најједноставније речено објашњава како мислимо, објашњава наш ток мисли. Представља и нашу реакцију, у ширем смислу осликава комшије, рођаке. Меркур 17. новембра улази у Стрелца где баш и није у свом пуном сјају јер мисли знају да лутају, више се даје акценат на општем, а не примарном опису.

Уноси оптимизам, поготово после дубоке и мистичне Шкорпије. Овај Мекур види ствари са позитивне стране, весељак је и понекаг суштину замени формом. У току свог транзита кроз знак Стрелца, који траје до 6. децембра, правиће занимљиве аспекте. 29 новембра прави секстил са Сатурном, али и квадрат са Јупитером 6. децембра. Тада можемо да очекујемо ширење правих позитивних информација. Како на приватном, тако и на глобалном нивоу. Бићемо потпуно окренути према заједничким идејама и циљевима.

Прочитајте још: ТРИ хороскопска знака која очекује УЗБУДЉИВ крај 2022. године: Спремите се за ПРОМЕНЕ

Стрелац је оптимизам и воли свет, воли различитости, воли друге људе, друге вере. Поштује комшију, 2 децембра прави квадрат према Нептуну. Ту долази до мешања коцкица. Колико год био позитиван овај Меркур у разиграном Стрелцу у комбинацији са Нептуном даје лаже, преваре и обмане.

Добро проверавајте сваку информацију која тада долази до вас! На нивоу појединца може вас довести у незгодну ситуацију да добијете погрешну медицинску дијагнозу, да будете опљачкани, да сведочите великој лажи. Да попијете сасвим случајно погрешан лек и баш тада вас на хитан пријем прими доктор са “лажном” дипломом. Такође је јако битно да будемо свесни сваког делића секунде јер се може десити да кренете на зелено, али пијани вожач је ту. Бићемо омамљени мислима, сањарићемо и нећемо бити присутни у комуникацији, па ће наше речи бити погрешно протумачене на послу и ето сукоба са колегама.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas