Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МЕРКУР ЈЕ ПРЕШАО У ВОДОЛИЈУ, ШТА ВАС ОЧЕКУЈЕ ДО 1. МАРТА: Аспект који побољшава посао и финансије, али доноси и ЉУБАВ

Какве све лепе промене доноси аспект учења и развоја?

1676283533_shutterstock_515581924-Merkur.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Меркур је 11. фебруара 2023. године прешао у знак Водолије, и боравиће у овом знаку све до 1. марта. Ово ће значајно повећати снагу ове планете, а према астролозима, имаће повољна утицај на посао, финансије, проналажење љубави. Овај аспект се сматра успешним и благотворним.

Ово би требало да буде савршено време за стицање нових знања. Повољан је период за обуке, да научите нешто ново, да се развијате, напредујете. Астролози саветују тражење нових хобија, читање књига, гледање образовних видеа на интернету, и учење од искуснијих људи. Меркур ће увелико ојачати концентрацију и памћење, а добар дан је и за рад са папирима.

И на пољу романтике, и у послу можете да се развијате. Меркур не прави разлику између љубавних и пословних "порива", па је могуће да ће ове две сфере бити испреплетене. Ако желите да упознате праву особу, ова планета ће томе допринети.

Будући да се налази у 11. пољу, Меркур ће нам помоћи да схватимо како да оставимо најбољи утисак. Већина нас ће постати друштвенија, праведнија и отворенија. Крајем зиме, можете да промените стан или ситуацију у кући.

Ако сте дуго желели да ажурирате ентеријер куповином новог намештаја, сада је добар тренутак за преуређење. Меркур је одличан асистент у куповини, па ће куповина бити изузетно пријатна, посебно ако вам нешто заиста треба.

Можете направити потез. Ако већ дуго желите да се уселите у нови стан, онда једноставно не можете смислити бољи тренутак. Такође можете покушати да преуредите намештај, урадите генерално чишћење. Све ово ће свакако користити вама и вашем домаћинству.

Лакше ћете се суочавати са дилемама и животним изазовима. Овде је главна ствар не заборавити да је комбинација логике, искуства и шинтуиције важна. Када се људи ослањају на једну ствар током јаког Меркуровог периода, њихова продуктивност и ефикасност су значајно смањени.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas