Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МЕРКУР У БЛИЗАНЦИМА ОД 11. ЈУНА: Период који је посебно важан за три хороскопска знака

Три хороскопска знака очекују важни разговори

1686145794_merkur-u-blizancima.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Меркур, планета која је заслужна за начин на који комуницирамо и решавамо свакодневне проблеме, улази 11. јуна у Близанце, где ће се задржати до 11. јула.

Меркур улази у свој владајуц́и знак Близанаца који вам омогуц́ава да имате изузетно прилагодљив, енергичан, активан, будан, радознао и свестран ум.

Тражите знање, било кроз читање или разговор, или кроз путовања и разговоре са новим људима које стално срец́ете. Имате толико нервозне енергије да то понекад може изазвати велики стрес који мора пронац́и одговарајуц́е ослобађање.

Вежбање је добар начин да се ослободите ове напетости. Биц́ете паметнији, духовитији и увек ц́ете имати спремну шалу или повратак за сваку ситуацију. Волите да будете укључени у више ствари одједном и то може бити проблем.

Брзо схватате нове концепте и подједнако брзо губите интересовање за идеју или посао када је ваша радозналост задовољена. Волите да пробате од свега по мало - концентрација и дисциплиновано учење вам нец́е бити јаке стране.

Близанци су ваздушни знак познати по својој знатижељи, брзом размишљању и комуникативности.

Када се Меркур налази у Близанцима, то доноси одређене карактеристике и утицаје на нашу комуникацију и размишљање. Особе с овом позицијом Меркура обично су веома вербалне, брзе и елоквентне у изражавању својих мисли. Имају живахан ум, па су способне брзо апсорбирати информације и преносити их другима на јасан и разумљив начин.

Меркур у Близанцима ће највише одговарати Близанцима, Водолијама и Вагама.

БЛИЗАНЦИ

Меркур у првом пољу доноси вам важне вести и разговоре. Очекујте да ћете имати важне преговоре и завршити папирлогију. Имаћете велику моћ убеђивања и то можете да искористите на радном месту.

ВОДОЛИЈА

Меркур у петом пољу доноси вам занимљив сусрет са особом која је младолика и воли да се проводи. Уколико сте слободни, ово ће вам бити шанса да остварите ново познанство. Привлачиће вас особе које су комуникативне, а излазићете на места јавног типа.

ВАГА

Меркур у деветом пољу доноси вам прилику за путовања. То је могућност да усавршите неко постојеће знање, а ако сте млади, да упишете факултет. Продуктиван период који ће вам донети прилику за лични развој.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas