Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МЕРКУР У ЛАВУ 2023. ГОДИНЕ: Астролошка појава која доноси самопоуздање и појачану комуникацију

Ево на које хороскопске знаке ће се највише одразити

1689350052_merkur-u-lavu.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Меркур планета комуникације и логичког расуђивања, ушла је у Лава где ће се задржати до 28. јула.

Меркур је познат као планета комуникације, мишљења и интелекта, док Лав представља ватрени знак који је повезан с љубављу, креативношћу, самопоуздањем и амбицијом.

Самопоуздање

Када се Меркур налази у Лаву, ова комбинација енергија обично доноси експресивност, живахност и драматичност у начину на који изражавамо своје мисли и идеје. Људи који имају ову позицију често су харизматични, комуникативни и склони изражавању својих ставова с великом страшћу и самопоуздањем.

Меркур у Лаву такође може донети креативност и уметнички таленат. Људи с овом позицијом често имају богату машту и способност изражавања себе кроз писање, глуму или било коју другу уметничку форму. Они могу бити врло маштовити и склони давању својих оригиналних идеја и перспектива.

Доминација у комуникацији

Ипак, ова позиција такође може донети неке изазове. Неки људи с Меркуром у Лаву могу бити склони претеривању и пренадувавању својих идеја или мисли. Могу бити склони егоцентричности и жељи за доминацијом у комуникацији. Такођер, ова позиција може изазвати потребу за пажњом и признањем од других, што може довести до неодмерености у изражавању.

Укратко, Меркур у Лаву доноси комбинацију интелигенције, креативности и самопоуздања. Ови људи често имају снажан и изражајан начин комуникације, уз склоност уметности и оригиналном изражавању.

Меркур у Лаву највише ће пријати Лавовима, Стрелчевима и Овновима.

ЛАВ

Бићете веома доминантни у комуникацији. То значи да ћете показати своје говорне вештине али и лако убеђивати друге у своје ставове. Како је Меркур представник вашег другог поља новца, јасно је да ћете више зарађивати у наредном периоду до 28. јула.

СТРЕЛАЦ

Меркур у Лаву доноси вам леп период за планирање путовања али и контакте са иностранством. Уколико сте слободни, очекује вас ново познанство са једном особом која долази са пута.

ОВАН

Меркур у петом пољу погодује Овновима који желе да прошире породицу. Са друге стране доноси вам креативан период у којем можете да радите нешто што је лепо и корисно. Свакако ћете показати своје креативне потенцијале.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas