Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Меркур у Раку пружиће ШАНСУ ЗА ЖИВОТНУ ПРОМЕНУ ОВИМ ХОРОСКОПСКИМ ЗНАЦИМА: Искористите период до 11. јула

Оцај астро период донеће много позитивних промена

1688123266_profimedia-0347534241.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Ован

Овај период ће за Овнове бити тест колико цените себе и како да разумевањем то примените у потенцијалним односима. Циљате високо и фокусирате се на своју каријеру правећи неопходне промене како бисте имали више енергије око себе. Мекур вам даје више енергије на пољу креативности како бисте учврстили своје идеје, преноси цолецтиве.wорлд.

Имати Сунце у истом знаку отвара вам врата личног раста јер ћете код куће откривати делове себе који чине слагалицу. То вам помаже да се фокусирате на оно што вам доноси радост и хармонију, а Марс и Венера вас гурају да отворите свој ум и срце.

Рак

Научићете много нових ствари у овом транзиту. Пошто се ова енергија дешава у вашој првој кући ви ћете се истаћи и залагати за своја уверења. Можете имати осећај како сте корак испред, планирате и чекате. Без обзира што сте искрени и храбри, пре него разговарате са другима добро размислите да бисте одржали мир са њима. Меркур вам помаже да направите план и пут којим желите да идете и усредсређени сте и одлучни што вас чини незаустављивим. Требало би да прихватите све изазове који су пред вама али сте и много отворени за све што вас чека.

Вага

Учите да постанете независнији на лидерским позицијама које захтевају од вас одговорности и вођство. Као знак којим влада Венера знате како да привучете људе на своју страну и због тога сте у предности. Планета Меркур жели да верујете својим способностима али и себи. У овом периоду ваше комуникацијске вештине ће се трансформисати дајући вам могућност да обавите потребне ствари и да будете у добрим односима  са многим колегама на послу. 

Имаћете много прилика за унутрашњу снагу и самооснаживање, а ви сте ту да разбијете све препреке и победите. Све док верујете у себе блистаћете.

Шкорпија

За овај знак Зодијака предстојећи период је повољан на пољу односа и љубави јер их чека много романтичних тренутака. Прихватате све промене у односима што вас подстиче да будете бољи, јачи и усклађенији са својим циљевима. У овом периоду ћете изаћи из тајности  али ћете добити осећај моћи и храбрости за победе. Имаћете прилике да растете изнутра и будете спремни да дате све у везама у којима се нађете. Занима вас мноштво нових тема који се тичу ваше сврхе а Меркур вам помаже да следите оно што желите пре почетка сезоне лава.

За многе знакове транзит Меркура у Раку, који је почео 27. јуна, доноси нове изазове. Неким хороскопским знацима ће се смешити романтични тренуци, други ће се усавршавати на пословном пољу и у комуникацији. Меркур у Раку доноси инспирацију и креативност. 

Период транзита трајаће до 11. јула и посебно ће снажан утицај имати на одређене знаке Зодијака. Срећна Република открива коме ће звезде бити наклоњене.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas