Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МЕРКУР У СТРЕЛЦУ ДОНОСИ СУОЧАВАЊЕ СА ИСТИНОМ: Близанце чека најбољи период у години, Водолије ће пленити шармом, а Јарцу стиже обиље свега

Планета која симболизује наше потенцијале, начин размишљања, интелектуалне и реторичке способности боравиће у ватреном знаку до почетка децембра, а од половине последњег месеца у години кренуће ретроградним ходом.

1699784475_shutterstock_1892251324.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Меркур је 9. новембра ушао у знак Стрелца и донео је припадницима свих знакова Зодијака суочавање са изазовима и истином од које су дуго окретали главу.

Астролози подсећају да је период до половине децембра важан за завршавање задатака које смо дуго одлагали, јер нам нису причињавали задовољство. Иако ће Меркур у Стрелцу захтевати од већине хороскопских знакова да направе велике резове, он ће такође појединима донети и велику радост и срећу на коју су дуго чекали.

 

Ован

Проширите свој ум, Овнови. Наредних недеља фокусирајте се на образовање, путовања и стране језике, то ће вам ићи од руке. Такође, добар је период и да порадите на својој духовности и да савладате нове духовне праксе које ће вас оснажити.

 

Бик

Меркур у Стрелцу сугерише вам да се позабавите финансијама. Поједини Бикови могу да усмере енергију и на решавање питања наследства, јер су сада звезде добро позициониране и помоћи ће вам да брже завршите неопходну папирологију.

Водите рачуна шта причате и са ким причате, јер су велике шансе да ће неке ваше тајне бити откривене.

 

Близанци

Ово је најбољи период за вас у 2023. години. Сада је право време да се одважите и затражите све што мислите да вам припада, а што вас је до сада неправедно заобилазило. Осетићете велики прилив енергије, као и жељу да мењате много тога.

Неће вас претерано интересовати туђе мишљење, нити ћете се обазирати на коментаре других, па макар то били и људи из вашег најближег окружења. Само храбро, Близанци, сад је ваше време за остварење жеља!

 

Рак

Боравак Меркура у знаку ватреног Стрелца за вас је идеалан период да се посветите себи и свом здрављу. Многи Ракови стављали су себе у други план током године, занемарујући сигнале које им је тело слало. Сад је време да се позабавите тим веома важним сегментом.

Такође, ово је добро време и ако желите да трансформишете тело; започните дијету, крените да вежбате, отарасите се лоших навика... Звезде ће вас максимално подржати у томе.

 

Лав

Меркур у Стрелцу инспирише вас да отворите своје срце за љубав и допустите себи да покажете шта осећате особи која вам се допада. Одавно нисте били толико полетни по питанују емоција као што се то сада догађа. Препустите се уживањима и покажите партнеру, односно симпатији да сте незаменљиви и да је живот са вама ватромет страсти и љубави.

 

Девица

Уколико сте се до сада премишљали шта да урадите по питању свог дома, сад је тренутак да донесете коначну одлуку. Меркур у Стрелцу нагони Девице да унесу велике промене.

Неке од вас чека пресељење, неке куповина или замена некретнине, а неке велико реновирање и оплемењивање животног простора. У овом сегменту пратиће вас срећа до краја године, па прионите на посао!

 

Вага

Будите опрезни у саобраћају, било да сте возач или пешак. Положај планета сугерише могућност потенцијалних проблема на улици, као и у вези са техником. Направите резервне копије података важних докумената, јер постоји ризик да останете без оригинала. Такође, трудите се да што више времена проводите са члановима породице.

 

Шкорпија

У наредним недељама фокусирајте се на финансије. Уколико намеравате да подигнете кредит, добро процените да ли вам је то у овом тренутку неопходно, јер вам звезде нису посебно наклоњене. Такође, уколико сте неком дужни, потрудите се да регулишете дуг, да вас у наредном периоду не би пратила лоша срећа.

 

Стрелац

Улазак Меркура у ваш знак сугерише да је идеалан тренутак за манифестовање онога што желите да вам се догоди у наредних  годину дана. Будите слободни и пусите машти на вољу, а онда запишите све што сте пожелели да вам се оствари и макар оквирно осмислите кораке које ћете предузети на путу до циља. Звезде су на вашој страни.

 

Јарац

Нешто чега дуго нисте могли да се решите, било да је то лоша навика, однос који вам црпи енергију или посао који вас не испуњава, у наредним недељама биће прекинут. Иако ћете можда донекле жалити због таквог расплета ситуације, временом ћете схватити да је овај прекид за вас заправо благослов. Заслужили сте много више од живота, Јарчеви, и дарови ће ускоро почети да вам пристижу. Потрудите се да довољно раширите руке, срећа и обиље вам куцају на врата!

 

Водолија

Меркур у Стрелцу доноси изненадне сусрете са особама које могу да вам буду од велике помоћи. Будите отворени за изласке, сусрете и разговоре, то ће вам се и те како исплатити. Такође, ваша креативност ће доћи до изражаја у мушко-женским односима, па ће се многе Водолије заљубити и у исто време заинтересовати велики број припадника супротног пола за себе.

 

Рибе

Чека вас преокрет на пољу каријере. Неке Рибе ће добити понуду да се окушају у потпуно новом послу, а неке ће променити фирму или напредовати у оквиру оне у којој тренутно раде. Меркур у Стрелцу подржава вас да затражите повишицу, односно да се ангажујете и добијете хонорарни посао захваљујући ком ћете подићи животни стандард.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas