Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МЕРКУР УЛАЗИ У ВОДОЛИЈУ 5. ФЕБРУАРА: Доноси снагу за суочавање са проблемима, а највише ће се одразити на три хороскопска знака

Погледајте шта нам ова астролошка појава доноси и на кога ће највише утицати

1706697907_Foto-Shutterstock-Merkur-u-Vodoliji.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Меркур, планета комуникације, улази 5. фебруара у Водолију, где ће снажно утицати на све хороскопске знакове, а понајвише на Близанце, Водолије и Ваге.

Док Меркур пролази кроз Водолију, откриц́ете да је ваш интелект јединствено ојачан, што вам даје брз и окретан ум који је спреман да се ухвати у коштац са сложеним изазовима.

Са изузетном меморијом која вам је на располагању, без напора ц́ете апсорбовати и запамтити обиље информација. Ваш свеобухватан стил размишљања вам омогуц́ава да схватите замршене концепте и повежете тачке у различитим областима знања. Овај транзит такође буди ваше интуитивне увиде и подстиче ваше оригинално размишљање.

Приметиц́ете да имате природну способност да уочите скривене везе и обрасце које би други могли да превиде. Ваша интуиција вас води ка иновативним решењима и новим перспективама, што вас чини сналажљивим решавачем проблема. Оно што издваја овај транзит је ваша новооткривена фасцинација неконвенционалним темама.

Привуц́и ц́е вас теме попут метафизике, окултизма, астрологије и најсавременије технологије. Удубљивање у ове области пружиц́е вам менталну стимулацију и свежу инспирацију.

Друштвено, напредујете у групним окружењима, уживате у размени идеја и упуштате се у интелектуалне дискусије. Ваша пријатељства постају извор менталног обогац́ивања док се повезујете са истомишљеницима који деле вашу жеђ за знањем.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas