Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МЕСЕЦ ЈЕ УШАО У ОВНА: Астролошка појава која ће посебно утицати на 3 хороскопска знака

Месец, планета која се најбрже креће, налази се тренутно у Овну, где доноси позитивне вести за Овнове, Лавове и Стрелчеве

1710257282_Foto-shutterstock-mesec-u-Ovnu.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Месец у Овну доноси динамичну и енергичну атмосферу која може бити пуна изазова, али исто тако и инспиративна и оснажујућа. Ован је ватрени знак који симболизује храброст, страст и иницијативу, па када Месец пролази кроз овај знак, наглашавају се ове карактеристике.

Емоције могу бити наглашене и импулсивне, а људи могу бити склони брзим реакцијама и изливима страсти. Ово може довести до брзоплетих одлука и акција које нису довољно промишљене.

Са Месецом у Овну, наглашена је потреба за независношћу и самосталношћу. Људи могу бити посебно осетљиви на било какав покушај контроле или ограничавања њихове слободе. Такође, овај положај Месеца може донети снажну жељу за вођством и преузимањем иницијативе у различитим ситуацијама.

Овај транзит такође може донети повећану енергију и мотивацију за остваривање циљева. Људи могу бити посебно амбициозни и спремни да се боре за оно што желе. Међутим, могу бити склони и импулсивним акцијама које нису нужно добро промишљене.

Важно је напоменути да Месец у Овну може донети и изазове у комуникацији и односима с другима. Људи могу бити посебно директи и отворени у изражавању својих ставова, што може довести до сукоба или неспоразума с другима. Важно је научити каналисати ову енергију на конструктиван начин како би се избегли потенцијални конфликти.

Месец у Овну доноси период пун акције, страсти и иницијативе. То може бити време за преузимање ризика, али исто тако за опрез и пажљиво вођење својих емоција. Искористите ову енергију да покренете нове пројекте и остварите своје циљеве, али будите свесни потенцијалних изазова и обратите пажњу на начин на који комуницирате с другима.

(Звездица)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas