Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МЕСЕЧНИ ХОРОСКОП ЗА АВГУСТ 2023. ГОДИНЕ: Лавове очекују велике промене, а Близанцима се враћају бивше љубави

Сазнајте како ће вам звзде бити наклоњене

1690484798_horoskopp.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН

Овнове очекује интензиван летњи месец, партнер вам пружа другу прилику. На вама је да покажете колиико волите кроз дела, током ретроградног хода Венере кроз сазвежђе Лава. Имајте на уму да вам Сатурн отежава комуникацију и зато се усресредите на конкретне задатке уместо да причате о прошлости. Слободни Овнови се боре да освоје особу која им се допада дуже време, на самом крају месеца имате подршку звезда да започнете везу.

Овнови се сусрећу са пословним изазовима једнако добро као и са приватним, поготово ако сте одмарали у претходном периоду и дословно напунили батерије. Пред вама је месец у којем ћете усвојити нова знања и вештине. Многе Овнове очекује пресељење али и промна посла, добро се организујте. Очекује вас стабилна финансијска ситуација.

Уравнотежите исхрану.

БИК

Ви сте се максимално опустили и ваша хедонистичка страна личности је преузела контролу над животом. Додатно вас подстиче на уживање Венера у Лаву, немојте претеривати са зачињеном храном и алкохолом. Укључите породицу и драге људе у своје планове, покрените се и организујте заједнички одмор. Генерално гледано на љубавном плану Бикове током августа не очекују велике промене.

Прва половина августа резервисана је за приватан живот ако се појаве ситни пословни проблеми решићете их у пет минута. Дошао је моменат који сте прижељкивали, можете да се опустите и удаљиите од напорних обавеза. У другој половини месеца вашим сарадницима бићете потребни, потребно им је ваше мишљење и подршка приликом изградње нових послових пројеката. Очекује вас позитиван летњи месец!

Добро се осећате.

БЛИЗАНЦИ

Близанци уживају у лету, Ретро Сатурн враћа бившу љубав у ваш живот али ни разговори о прошлости не могу да покваре ваше расположење. Организујете дружења, подстакните вољене да се покрену и заразите их својом позитивном енергијом. Заузети Близанци уживају у породичном окружењу, планирају краћа путовања и организују унутар куће викенд дружења са пријатељима. Пратите своју интуицију!

Пред Близанцима је миран период на пословном плану, вас не очекују велике промене.Већина припадника ваздушног знака је завршила са важним обавезама у првом делу године. Како имамо ретро ход планета може се појавити примамљива пословна понуда, размислите два пута. Понуда на први поглед изгледа сјајно али услед неповољног положаја Меркура на крају можете схватити да сте изиграни, зато немојте бити брзоплети!

Очекује вас добро здравствено стање.

РАК

Пред Раковима је инитензиван месец, Ретро Сатурн у вама буди дубока размишљања. Тачније, ретро планета вас позивају на пут самоанализе и стварања нових животних циљева. Ово путовање до средишта себе откриће вам закопане емоције, потрудите се да останете искрени сами са собом. Посветите се путу самоспознаје, већина вас ће одмарати и посветити време себи у оквиру породичног дома.

На пословном плану вас у првој половини августа не очекују веће промене, пред вама је стабилна пословна ситуација. У фокусу су креативни послови, у другој половини месеца пружа вам се прилика да зарадите развијајући свој хоби. Покрените се, покажите своје комуникацијске вештине и представите себе у најбољем светлу. На финансијском плану током августа за Ракове нема већих промена.

Пријају вам вежбе истезања, останите у покрету.

ЛАВ

Лавове у вези и браку не очкују веће промене, ви сте задовољни свакодневницом и не тежите новим пројектима. Партнер вам замера вашу летаргичност, унесите дозу позитивне енергије у своју везу, заједничко путовање може вас дубље повезати. Слободни уживају у флерту, дружењу са пријатељима и генерално не осећају жељу за уласком у везу и изградњом дубљег контакта.

Лавови уживају у новим познанствима, слободни стварају контакте који могу позитивно утицати на каријеру. Немојте улазити у везу са пословним сарадницима, искорстите наредни период за конструктивне договоре у вези пословних пројекта. Одржавате фокус на послу, генерално вам 2023. годна доноси добре пословне прилике. Очекује вас прилив новца на самом почетку августа.

Нема већих промена на здравственом плану.

ДЕВИЦА

Пред Девицама су важне лекције када је поље комуникације у питању, морате да научите да саслушате и другу страну приче. Ви привате искључиво своју перцепцију и тренутно нисте у стању да направите компромис што вас током августа може довести до прекида дугогодишње везе и развода. Повуците пажњу, сагледате своје трауме и њихове корене како би напредовали! Слободне не очекују веће промене на пољу љубави, уколико тежите летњој авантури покрените контакт и начините први корак.

Финансијска ситуација је знатно боља, можете да се опустите и приуштите себи одмор од напорне пословне свакодневнице. Пред вама је миран месец на пословном плану, генерално гледано не очекују вас веће промене током августа. Можете да се окренете себи и свом приватном животу. Уколико планирате промену посла најбоље је да ту одлуку одложите за почетак јесени када се планете враћају свом правилном ходу.

Осетљив вам је желудац, поведите рачуна о исхрани.

ВАГА

Пред Вагама је позитиван период на љубавном плану, на вас ретро планета утичу у другачијем смислу. Заправо траже од вас да поставите јасне границе у односу са драгон људима, ваш карактер је нежан и ви ћете објаснити своје потребе сасвим рационално и мирно тако да ће други морати да их прихвате и дубље се повежу са вама. За слободне Ваге август доноси могућност за склапање нових контаката и упознавање људи из иностранства.

Пред Вагама је нови пословни изазов, добро се организујте као би вам остало времена за одмор. Упознајте партнера и породицу са пословним односима, дозволите им да вам пруже адекватну подршку. Очекује вас добра финансијска ситуација и додатни приходи средином месеца.

Немојте одустати од продуктивних животних навика које сте стварцали у претходном периоду.

ШКОРПИЈА

Пред Шкорпијама је изазован месец, очекују вас велики планови желите да испуните договорене породичне циљеве. Било да је реч о финансијском улагању, уређењу дома, помоћи даљим рођацима око домаћинства ви ћете одиграти главну улогу. Слободне Шкорпије бићефокусиране на рођаке и пријатеље, тренутно не размишљате о уласку у везу.

На пословном плану Шкорпије ће преузети одговорност, имају прилику да се заузму за запослене и њихово мишљење биће поштовано у оквиру колектива. Ово је савршена прилика за достизање финансијског баланса. Немојте улатити у ризична, додатна улагања на самом крају августа сачекајте јесење месеце.

Очекује вас добро здравствено стање.

СТРЕЛАЦ

Поред ретроградног хода планта Стрелчеве очекује диван, летњи месец. Ви заслужено одмарате од турбулентног почетка године. Опустите се, прикупите енергију за даље приватне и пословне планове. Током августа не очекују вас веће промене на љубавном плану. Стрелчеви у дугој вези и браку имају прилику да реше одређене дилеме и зближе се са партнером.

Фокус није на пословним активностима, тренутни астролошки аспекти подсећају вас колико је важно направити баланс између пословног и приватног живота и одржати га на дуже стазе. Управо исцрпљеност коју осећате долази због ваше дечије полетности, због које радо улазите у нове пословне подухвате пре него што ослушнете потребе свог тела. Одморите се!

Нема већих промена на здравственом плану.

ЈАРАЦ

Јарчеви осећају благе турбуленције, враћа вам се особа из прошлости у живот. Неће тако лако одустати од вас, бивши партнер је ту како би вас живот проверио да ли сте схватили важне лекције из протеклих година. Размислите пре него што уђете у везу поново, ослушните себе. Пред заузетим Јарчевима нема већих промена, уживајте у мирном и стабилном окружењу.

Осећате притисак од стране колега, имате осећај да вас константно посматрају како би добили одређене информације. Немојте годавари тајне, сачувајте информације за себе. Тренутно се од вас очекује сталоженост, испоштујте договоре направљене у претходном периоду. Очекује вас задовољавајућа материјална ситуација.

Вашем телу неопоходна је додатна физичка активност.

ВОДОЛИЈА

Сањарите о недоступној особи? Немојте дозволити свом уму да одлута далеко, веза са заузетом особом неће вам донети мир на дуже стазе. Радије усмерите пажњу на додатно усавршавање и стицање нових пословних вештина. Пред заузетим Водолијама је романичан месец, многи од вас планирају у другој половини месеца путовање са партнером. Уживајте!

Астролошки аспекти су сјајни за додатна улагања у образовање, стицање нових вештина које ће вам се исплатити на дуже стазе. Уколико планирате промену посла активирајте се, припремите се адекватно за разговоре и покажите да верујете у себе. Радите на свом самопоуздању, освестите позитивне стране своје личности.

Осетљиво вам је грло.

РИБЕ

На љубавном плану Рибе очекује позитиван месец, слободни имају прилику да уђу у везу која може прерасти у брак. Пратите свој унутрашњи глас, поставите јасне границе али и изразите своје наде и животне тежње. Рибе у вези и браку очекује продуктиван месец, имате прилику да креирате заједничко време и разбијете монотонију.

Тренутно фокус није на пословним задацима, фокусирајте се на важне обавезе на самом почетку месеца. Посветите се комуникацији са колегама, како не би пропустили важне пословне задатке. Очекује вас добра финансијска ситуација и додатан прилив новца средином месеца, новца на који дуго чекате.

Добро се осећате, преноси Могујатосама.рс

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas