Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МЕСЕЧНИ ХОРОСКОП ЗА МАЈ: Лавове очекује велики прилив новца, а Шкорпије би могле да стекну непријатеље

Погледајте како ће вам звезде бити наклоњене

1682690486_mesecni-horoskop.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Месечни хороскоп за мај открива да ће се хороскопски знакови у овом периоду суочити са бројним променама. Очекују их промене на пољу финансија, љубави и породичних односа. Ован ће морати да одбаци многе сумње које га муче, Лавовима и Вагама се отварају бескрајне финансијске могућности, а Рибе ће морати да се суоче са породичним члановима.

Ован

Почетком месеца пословни Овнови имају среће у погледу зараде. Биће им понуђени профитабилни финансијски пројекти и разне могућности да побољшају своје материјално благостање. Главна ствар је одбацити сумње и храбро започнете нови посао. Путовања и службена путовања очекују се крајем маја. Ован ће се активно кретати, али не на великој удаљености. Знак зодијака треба да обрати пажњу на нова познанства. Током овог периода постоји шанса за стицање корисних веза.

Бик

Представници елемента земље биће веома активни и пуни виталности. Довољно снаге да спроведемо у дело све замишљене планове. Овај магнетизам неће остати непримећен од других, који ће бити привучени Бику и учествовати у промоцији идеја. Аура успеха ће вам омогућити да заузмете повољне позиције на послу. Финансијски изгледи ће омогућити хороскопском знаку да побољша своју финансијску ситуацију.

Близанци

Близанци ће осетити недостатак енергије. Неки представници ваздушног елемента треба чешће да посећују природу како би некако попунили равнотежу моћи. Почетак месеца је одличан за духовне праксе. Већ у последњој трећини маја, представници хороскопског знака осетиће да живот постаје све бољи: желеће да стварају, воле и уживају у окружењу. Могуће је да ће Близанци бити обрадовани разним поклонима и изненађењима. Мотивација ће се вратити и омогућиће вам да успешно спроведете све своје планове.

Рак

За Ракове, мај ће бити испуњен друштвеним активностима. Представници воденог елемента очекују много пријатне комуникације са пријатељима и истомишљеницима. Ово је одлично време за разне рекламне пројекте или самопрезентацију. Можете активно правити планове и спроводити их. У последњој трећини месеца, представници хороскопског знака осетиће умор. Упркос радном расположењу, Ракови би требало више да се одмарају. У супротном, можете поткопати своје здравље.

Лав

Мај отвара одличне финансијске изгледе за Лавове. Имају шансу да добију висок положај или се изјасне пред властима. Реализација текућих задатака приближиће хороскопски знак главном животном циљу. Стога, немојте бити лењи како не бисте пропустили прилику. Крајем месеца Лавови ће проширити свој друштвени круг. Нова познанства ће имати позитиван утицај на представнике хороскопског знака.

Девица

У последњем месецу пролећа, Девице могу безбедно да планирају одмор. Представнике елемента земље привлачиће све страно, па није искључено путовање у иностранство. Путовање ће вам омогућити да уроните у филозофска размишљања и опуштање, као и да стекнете нова знања о науци, историји и људима уопште. Налет снаге крајем маја омогућиће Девицама да напредују у каријери. Повећана пажња и менаџмента и колега. Знак зодијака ће имати прилику да се изрази и добије обећавајућу, занимљиву позицију.

Вага

За Вагу ће мај изгледати као период кризе. За представнике ваздушног елемента боље је да не ризикују, већ да се ослоне на прорачун. Сумњиви и лоше осмишљени случајеви прете да заврше неуспехом. Ипак, срећа ће пратити знак Зодијака у области финансија, на пример, активности банака, осигуравајућих друштава и пореских органа. У личним односима, привлачност и сензуалност Ваге такође неће проћи незапажено. Крајем пролећа усавршаваће се и стећи нова знања. За знак Зодијака биће корисно да се упише на курсеве напредне обуке или, на пример, размисли о стицању другог високог образовања.

Шкорпија

Пажњу хороскопског знака ће у потпуности апсорбовати посао или породица. Представници водене стихије мораће да слушају мишљење пословних партнера и супружника, иначе могу доћи до сукоба у којима ће предност бити на њиховој страни. Да не би стекли непријатеље, важно је бити флексибилан и научити правити компромисе. Крај месеца може бити веома неповољан, јер ће све мисли Шкорпије бити заокупљене финансијским питањима. За представнике хороскопског знака веома је важно да на време плаћају порезе и кредите.

Стрелац

Крајем пролећа активни ће бити Стрелчеви који ће имати среће да буду иновативни у послу. Комуникација са колегама ће такође донети радост. Ипак, важно је да представници ватрене стихије не раде превише и да се баве превенцијом здравља. Последње дане маја за Стрелце је најбоље провести у друштву супружника. Друго полувреме током овог периода ће посебно требати подршку и љубав. Поред тога, знак зодијака не би требало да одлаже решавање правних питања.

Јарац

Мај ће за Јарчеве бити веома срећан. Представници елемента земље ће желети љубав и романсу. Састанци са супротним полом донеће много живих емоција. Рад ће такође одушевити и инспирисати. Посебно успешне ствари ће се испоставити за људе креативних професија - њихов рад ће бити цењен. Друга половина месеца захтеваће велику пажњу по здравље. Обратите пажњу на исхрану и спавање.

Водолија

Водолије у мају ће морати да решавају питања везана за некретнине и породичне послове. Можда активна комуникација са рођацима, што може бити мало заморно. Вероватно ће представници ваздушног елемента моћи да одлуче да се преселе или продају некретнине. Жеља за променом биће велика. Али у другој половини месеца донеће пријатна изненађења. Знак Зодијака ће моћи да посвети слободно време креативности и спорту. Штавише, расположење и тренинг ће вам омогућити да поставите рекорде у маратонима. Родитељи Водолије ће желети да проводе више времена са својом децом, да их науче новим стварима. Такође, крај пролећа донеће романтику у вези са партнером.

Рибе

Рибе ће мајске дане провести у комуникацији са пријатељима и рођацима. Бројни рођаци ће такође захтевати пажњу на себе и активно ће бити укључени у њихов лични живот. Представници воденог елемента осетиће налет инспирације и, упркос оптерећењу посла, биће време за све. Генерално, период је повољан за реновирање дома, генерално чишћење или куповину намештаја.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas