Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Велики ПОСЛОВНИ хороскоп за новембар 2023. године: Ракове очекују СУКОБИ и неспоразуми, а Ваге зближавање са колегама

Погледајте да ли ће новембар бити повољан за вас

1698492087_Foto-Shutterstock-poslovni-horoskop.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Новембар 2023. биц́е повољан за многе знакове Зодијака, али успех у било којој области захтева много труда. Проверите шта вас чека у љубави, а овај хороскоп носи вам увид у то шта да очекујете на плану посла и финансија.

Савет: Боље је избегавати сукобе са менаџментом и особљем овог месеца.

ОВАН

Ако је Ован фокусиран на повец́ање својих прихода, у новембру 2023. има све шансе да постигне успех. Главна ствар је не одустати и самоуверено иц́и ка свом циљу. Овог месеца не треба да слушате савете споља, ослањајте се само на своје знање и интуицију.

БИК

Многи Бикови ц́е желети да побољшају своје квалификације или добију нову позицију. Међутим, вреди адекватно проценити своје способности. Ако ово може имати негативан утицај на ваш живот, оставите ту идеју по страни до бољих времена или покушајте да пронађете друге опције. Препоручљиво је одложити велике куповине.

БЛИЗАНЦИ

Новембар ц́е бити прилично повољан за Близанце. Одлично време да промените активности, побољшате своје вештине или покренете сопствени посао. Не плашите се промена, овог месеца ц́ете доживети успех у скоро свим својим подухватима. Велике куповине ц́е се показати веома корисним у будуц́ности.

РАК

Могуц́и су неспоразуми и сукоби на послу, али немојте се узнемирити и одустати, ускоро ц́е се све променити набоље. Препоручује се да радите што је више могуц́е, можете чак и да минимизирате време одмора, а онда ц́ете на крају имати велики успех.

ЛАВ

У новембру 2023. Лавове ц́е очекивати веома исплативе понуде и пројекти који ц́е се несумњиво завршити успехом. Ипак, будите опрезни и добро размислите о сваком кораку. Ако планирате да купите некретнину, новембар је одлично време за склапање посла.

ДЕВИЦА

Вредне Девице не треба да брину о свом материјалном стању, све ц́е сигурно бити у реду. Време је да размислите о покретању сопственог посла. Најбоља опција би била да трансформишете свој хоби у посао, тада постоји велика вероватноц́а да ц́е овај посао бити профитабилан. Овог месеца не би требало да позајмљујете некоме или да од некога позајмљујете новац.

ВАГА

Новембар ове године је савршен за зближавање са тимом. Покушајте да се покажете надређенима као одговоран и тачан радник, то нец́е проц́и незапажено. Боље је одложити све нове пројекте, постоји велики ризик од пропадања.

ШКОРПИЈА

Покушајте да избегнете непотребну потрошњу овог месеца и почните да планирате свој буџет. Такође се препоручује да се уздржите од разговора са колегама о својим плановима, можда ц́е неко од њих желети да вас изнервира. Може доц́и до неспоразума са вашим надређенима; да бисте то избегли, посветите више времена својим директним обавезама.

СТЕЛАЦ

Овог новембра, многи Стрелчеви ц́е доживети велики финансијски подстицај. Ако сте размишљали о продаји своје имовине, онда је овај месец савршен за договор. Међутим, боље је не трошити приходе, вец́ их уложити у свој посао.

ЈАРАЦ

Јарчевима се саветује да овог месеца покажу упорност и одлучност и тада ц́ете лако добити унапређење. Пословни људи Јарау овом знаку не би требало да се задужују да би реализовали нове идеје, боље је уштедети нешто новца и тек онда кренути ка циљу. У новембру је боље не куповати "на велико".

ВОДОЛИЈА

Могуц́е је повец́ање или бонус. Међутим, за Водолију ц́е новембар бити двосмислен: у неким областима се очекује снажан успон, ау другим, напротив, пад. Припремите се; морац́ете много да радите да бисте постигли своје циљеве. Не одустајте од послова са скрац́еним радним временом.

РИБЕ

Вероватне су несугласице са менаџментом. Да бисте избегли сукобе, покушајте да нежније одговорите на критике о послу који сте обавили. Ово је повољно време за промену радног места, не одбијајте понуде за посао.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas